Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201313 yıl comment_167283 standart yani 1 e 7 sulandırırsanız, ürün 2 litre, elinizde oluyor 16 litre..2 yaz kullanılır. ben 1 yaz kullanıyorum.. yılda 1 kere buna para veririm yılda birde antifirizli kış suyuna..kalite böyle maalesef.. ama 2 gün önce real deydik 1 lt lik automix cam suyu 2.5 tl idi..16 litresi kaça gelir siz hesaplayın bence değiyor aldığınıza. Dakika 1:08 dikkat Mayıs 30, 201313 yıl Yılmaz Tunç tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201313 yıl comment_167284 Aynı olay bende de var... Taa ford logosuna kadar akıyor su, zaten sokakta çok tozlanıyor, bir de ağaçlardaki reçineler filan araba iğrenç görünüyor. Bir de enteresan, bu fıskiye uçlarının ayarı zaman zaman bozuluyor. İğne ucuyla düzeltiyorum bir süre sonra yeniden kaymaya başlıyor, suyu neredeyse yan camlara püskürtecek hale geliyor. Oto yıkamada temizlik aşamasında sıkılan tazikli su dan ayarları bozuluyor olabilir..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201313 yıl comment_167295 Bu kadar dert etmeyin.Sakınan göze çöp batar dileyelim başka sıkıntılar yaşamayalım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201313 yıl comment_167329 Aynı dert bende de var, geçenlerde, püskürten araçları söktüm altındaki lastiği ters takıp oturttum geri, bir süre su akmadı kaportaya ama su sıralar gene başladı Mayıs 30, 201313 yıl Soner Yaz tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 201313 yıl comment_167388 Dakika 1:08 dikkat evet ürün kaliteli.. kış için olan antifirizli suyu ise bayağı pahalı. bu kış praktikerde 5 lt si 30 tl idi. yerli markaların 5 lt sinin 7-10 tl arasında değiştiğini düşünürsek. ama sonax a değiyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl comment_195537 tasarım hatası. Püskürtme noktaları kaputun üstünde değil, altında olmalıydı. Üstte olunca buna yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196614 Bende birsey eklemek istiyorum. Ben on cami yikadigimda eger on camlarim aciksa su iceri damliyor. Buda bence bir muhendislik hatasi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196615 Bende birsey eklemek istiyorum. Ben on cami yikadigimda eger on camlarim aciksa su iceri damliyor. Buda bence bir muhendislik hatasi. Ah şu mühendisler değil mi? Bir aracı yürütmek için neler neler yapıyorlar ama suyu ayarlıyamıyorlar Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196616 Ah şu mühendisler değil mi? Bir aracı yürütmek için neler neler yapıyorlar ama suyu ayarlıyamıyorlar kesinlikle oyle mesela yagmurlu havada sigara icmek icinde gram cam acmaya gelmiyor hemen islaniyoruz arabanin icinde ille o cam citalarindanmi takmaliyiz. Sanirim bu yuruten muhendislerle suyu ayarlayan muhendisler ayni muhendisler degil. Biri okan uni. digeri odtu falan sanirim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196617 kesinlikle oyle mesela yagmurlu havada sigara icmek icinde gram cam acmaya gelmiyor hemen islaniyoruz arabanin icinde ille o cam citalarindanmi takmaliyiz. Sanirim bu yuruten muhendislerle suyu ayarlayan muhendisler ayni muhendisler degil. Biri okan uni. digeri odtu falan sanirim. Hiçbir iş basit değil.. Araçlar tasarlanırken bu adamlar yağmur'da cam açıp sigara içer mi diye düşündüklerini de sanmıyorum. Derin konular. Araçta sigara içmeyiniz. Yağmur'da cam açmayınız. Cam açık silecek çalıştırmayınız. Geri kalan herşey için mastercard Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196618 Hiçbir iş basit değil.. Araçlar tasarlanırken bu adamlar yağmur'da cam açıp sigara içer mi diye düşündüklerini de sanmıyorum. Derin konular. Araçta sigara içmeyiniz. Yağmur'da cam açmayınız. Cam açık silecek çalıştırmayınız. Geri kalan herşey için mastercard Tam Ford'cusun valla laf ettirmiyosun muhendislerine Aldik Ford olcuk Cort Iyi geceler 17 kasimda gorusuruz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196619 Tam Ford'cusun valla laf ettirmiyosun muhendislerine Aldik Ford olcuk Cort Iyi geceler 17 kasimda gorusuruz... Bana 2013 model iddalı bir c sınıfı model söyleyin ki cam'ı açınca içerisine su almasın ? Belki benim'de mühendis olduğumdandır ? Ford'dan değildir böyle düşünelim birde.Herşey gözüktüğü gibi kolay değil o yüzden dedim koca parçaları minicik parçalar ile yürütüyorsun hangi firma olursa olsun büyük saygıyı hak ediyor. Su mu hikaye ama bunların farkına sadece işin içinde olunca anlıyorsunuz.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196673 Suyun içeri girmesini engelleyecek yapılar hem aerodinamiği bozar hem de bu nedenle ses yapar. Bunu kabullenmek ve ona göre tedbir almak lazım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın