Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Silecek Suyunun Kaputa Püskürmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

standart yani 1 e 7 sulandırırsanız, ürün 2 litre, elinizde oluyor 16 litre..2 yaz kullanılır. ben 1 yaz kullanıyorum.. yılda 1 kere buna para veririm yılda birde antifirizli kış suyuna..kalite böyle maalesef..

ama 2 gün önce real deydik 1 lt lik automix cam suyu 2.5 tl idi..16 litresi kaça gelir siz hesaplayın :)

bence değiyor aldığınıza.

Dakika 1:08 dikkat

Yılmaz Tunç tarafından düzenlendi

• Yanıt 80
  • Görüntüleme 25,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Allah başka dert vermesin .

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Hiçbir iş basit değil.. Araçlar tasarlanırken bu adamlar yağmur'da cam açıp sigara içer mi diye düşündüklerini de sanmıyorum. Derin konular. Araçta sigara içmeyiniz. Yağmur'da cam açmayınız. Cam aç

• Yan Cam Yıkama Destek Sistemi....

Yanıtlama zamanı:

Aynı olay bende de var... Taa ford logosuna kadar akıyor su, zaten sokakta çok tozlanıyor, bir de ağaçlardaki reçineler filan araba iğrenç görünüyor.

Bir de enteresan, bu fıskiye uçlarının ayarı zaman zaman bozuluyor. İğne ucuyla düzeltiyorum bir süre sonra yeniden kaymaya başlıyor, suyu neredeyse yan camlara püskürtecek hale geliyor.

Oto yıkamada temizlik aşamasında sıkılan tazikli su dan ayarları bozuluyor olabilir.....

Yanıtlama zamanı:

Bu kadar dert etmeyin.Sakınan göze çöp batar dileyelim başka sıkıntılar yaşamayalım.

Yanıtlama zamanı:

Aynı dert bende de var, geçenlerde, püskürten araçları söktüm altındaki lastiği ters takıp oturttum geri, bir süre su akmadı kaportaya ama su sıralar gene başladı :)

Soner Yaz tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Dakika 1:08 dikkat

evet ürün kaliteli.. kış için olan antifirizli suyu ise bayağı pahalı. bu kış praktikerde 5 lt si 30 tl idi. yerli markaların 5 lt sinin 7-10 tl arasında değiştiğini düşünürsek.

ama sonax a değiyor

• 5 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

tasarım hatası. Püskürtme noktaları kaputun üstünde değil, altında olmalıydı. Üstte olunca buna yapacak bir şey olduğunu sanmıyorum.

Yanıtlama zamanı:

Bende birsey eklemek istiyorum. Ben on cami yikadigimda eger on camlarim aciksa su iceri damliyor. Buda bence bir muhendislik hatasi.

Yanıtlama zamanı:

Bende birsey eklemek istiyorum. Ben on cami yikadigimda eger on camlarim aciksa su iceri damliyor. Buda bence bir muhendislik hatasi.

Ah şu mühendisler değil mi? Bir aracı yürütmek için neler neler yapıyorlar ama suyu ayarlıyamıyorlar :D

Yanıtlama zamanı:

Ah şu mühendisler değil mi? Bir aracı yürütmek için neler neler yapıyorlar ama suyu ayarlıyamıyorlar :D

kesinlikle oyle mesela yagmurlu havada sigara icmek icinde gram cam acmaya gelmiyor hemen islaniyoruz arabanin icinde ille o cam citalarindanmi takmaliyiz. Sanirim bu yuruten muhendislerle suyu ayarlayan muhendisler ayni muhendisler degil. Biri okan uni. digeri odtu falan sanirim.
Yanıtlama zamanı:

kesinlikle oyle mesela yagmurlu havada sigara icmek icinde gram cam acmaya gelmiyor hemen islaniyoruz arabanin icinde ille o cam citalarindanmi takmaliyiz. Sanirim bu yuruten muhendislerle suyu ayarlayan muhendisler ayni muhendisler degil. Biri okan uni. digeri odtu falan sanirim.

Hiçbir iş basit değil.. Araçlar tasarlanırken bu adamlar yağmur'da cam açıp sigara içer mi diye düşündüklerini de sanmıyorum. Derin konular.

Araçta sigara içmeyiniz.

Yağmur'da cam açmayınız.

Cam açık silecek çalıştırmayınız.

Geri kalan herşey için mastercard :) 

Yanıtlama zamanı:

Hiçbir iş basit değil.. Araçlar tasarlanırken bu adamlar yağmur'da cam açıp sigara içer mi diye düşündüklerini de sanmıyorum. Derin konular.

Araçta sigara içmeyiniz.

Yağmur'da cam açmayınız.

Cam açık silecek çalıştırmayınız.

Geri kalan herşey için mastercard :)

Tam Ford'cusun valla laf ettirmiyosun muhendislerine :)

Aldik Ford olcuk Cort :)

Iyi geceler 17 kasimda gorusuruz...

Yanıtlama zamanı:

Tam Ford'cusun valla laf ettirmiyosun muhendislerine :)

Aldik Ford olcuk Cort :)

Iyi geceler 17 kasimda gorusuruz...

Bana 2013 model iddalı bir  c sınıfı model söyleyin ki cam'ı açınca içerisine su almasın ? 

Belki benim'de mühendis olduğumdandır ? Ford'dan değildir böyle düşünelim birde.Herşey gözüktüğü gibi kolay değil o yüzden dedim koca parçaları minicik parçalar ile yürütüyorsun hangi firma olursa olsun büyük saygıyı hak ediyor. Su mu hikaye ama bunların farkına sadece işin içinde olunca anlıyorsunuz.. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.