Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Yücel Ipeker

Üye
  • Toplam İleti

    90
  • Katılım

  • Son ziyaret

Yücel Ipeker tarafından yazılan her şey

  1. Arkadaşlar Ben Merakla 2017 Nin Son Çeyreğinde Çıkması Beklenen Skoda Yetiyi Bekliyorum Çok Benzer Yanları Olacağı Kesin Ama Bu Kadar Büyük Ve Heybetli Olacağını Sanmıyorum.Tahminimcee
  2. Benim aracımda mtv muafiyetli otm.kavrama problemi yaşadım 2012 benzinli 3 yıl garantili olduğu için kavramayı garantiden komple değiştirdiler volkan arkadaşın dediği gibi alır almaz garantiyi 5 yıla çıkarman senin yararına olur ben yaptırmadım pişman oldum malum bizler 5.yıl dolmadan satamıyoruz.Şimdiden hayırlı olsun
  3. Gerçekten Büyük Bir Değer.Allah Rahmet Eylesin.
  4. Sadece bu aracın yüksek beygirinden dolayı yağ yaktığı söyleniyordu.
  5. Bu gece 12 den sonra geçeri olacak benzine 10, kuruş mazota 8, kuruş zam geldi üzülerek bilginize. ankarada 4.63 den 4.73 çıkıyor opet benzin fiyatı.
  6. Buz Beyazı.
  7. Forumda filtre değişimi gösteren resimleri niçin göremiyorum.
  8. Slm.Berk kargo +Polen filtresi içinde ayrıca teşekkür ederim. Saygılar 3.Adet Hava Filtresi Sorunsuz Ulaştı Elime[emoji6]
  9. az önce yakup servisle görüştüm problem yoksa güncelleme yapmak yarardan çok zararı olabilirmiş o yüzden sıkıntı olduğunda güncelleme yapılmasının daha doğru olacağını söylediler.banada mantıklı geldi şu an aracım gayet başarılı bir şekilde yol alıyor.Diyer arkadaşlara ışık tutması dileğiyle.
  10. Selam arkadaşlar. Malum daha önce bahsetmiştim aracın baskı balata ve kavraması deyişti Yeni bir yazılımdan bahsetmediler eski olan güncellemeyi tekrarladıklarını kavramasını deyiştirdiklerini söylediler.araçta yağ keçesinde sorun yokmuş km.7,bindi şu an 8,binde bir problem yok.şu an serviste eğer yeni yazılım varsa bunu aracıma yükletmelimiyim sizce bunun bir yararı olurmu?
  11. Çok geçmiş olsun.buna şükür diyelim.
  12. Bu kadar dert etmeyin.Sakınan göze çöp batar dileyelim başka sıkıntılar yaşamayalım.
  13. Emin olun rüzgarlığı ileride sıkıldınız sökmek istediniz silikonun iz bırakacak malum o,bölgeyi pamuk yardımıyla asiton sürerek lekeyi çıkarabilirsiniz iz yokolacaktır.
  14. Bendede var çif taraflı yapışkanlı ama sağlıklı olmadığından fazla deyil her iki ucundan silikonlu olması faydalı olur Aracı yıkatdığınızda aralarını silmesi için bez sıkıştırmayın 4 camıda hafif indirip silin faydası olacaktır.Yağmurlu havalarda araç içine yağmuyor ve buharlanma olmuyor.90 lı hızlarda içeri rüzgar sesi alıyor bu dışında gayet kullanışlı.İyi günlerde kazasız sürüşler dilerim.
  15. Ne yazık,ki arkadaşlar bu kavrama sorunuyla bende muzdaribim.Son bir hafta içinde belirgin kalkışlarda titreme hafif dik rampalarda stop edercesine Kesik,kesik öksürme şeklinde otamatik şanzuman sanki kalkışlarda 1,ile deyilde 3,ile kalkıyormuş hissi veriyor.Rampalarda devir saati vites geçişlerinde zorlanıyor Ben ise manuel vites artırmak zoruda kalıyorum.Bu sorunum 6500, Km civarlarında hafif hissetmeler şu an 6900,Km daha belirgin haldedir.Aracımla ilgili sorunumu Srvise bildirdim bu sıkıntıyla ilgili yoğun bir talep olduğunu söylediler.1000,Km yapmış bir aracın şanzumanı sökülü bir halde 10 gündür sorunu çözmeye çalıştıklarını Söylediler fabrika üretim tarihine göre sorunlu araçları takip ediyorlar.O,parti içinde üretilen araçların sorunlu olup olmadığı yönünde hoğun bir çalışma yapılıyormuş. Bendende aracımın üretim tarihine bakılıyor.Neden kaynaklı bir sorun olup olmadığını tarafıma dönüş yapacaklarını ona göre aracıma servis randevusu vereceklerini Söylediler sorunumu çözdüklerinde sizlerle paylaşırım.Umarım en kısa zamanda çözülür dileğimle.Saygılar.
  16. Sorun deyil sağ olsun yardımcı olması bile yeter .biz bu sorunu toptan hava filtresi alarak mesai arkadaşımla birlikte kargoyu bize hediye etti.Bugün sizi berk bey tlfonla aradım okulda olduğunuz söylendi.İlk siparişimizi böylelikle yapmış olduk yarın kargo elimizde olur.hayırlı olsun.Teşekkürler.
  17. Öncelikle siteye Sponsor olmanızı kutluyorum.Hayırlı olsun.Bir ankaralı olarak izmir şubenizi tlfonla arayıp fikir edinmek istedim. Bugün görüştüğüm kişi ismi murat bir çok konuda parça temini konusunda çok yardımı oldu.Örnek olarak hava filtresi orjinali nasıl temin edebilirim ve bana nasıl ulaştırabilirsiniz dedim focus club üyelerine fiyat indirimi yapıldığını söyledi fiyatını sorduğumda kdv dahil 48 tl.üyelere 30 tl fiyat verdi bu sadece bir örnek kargo dahil olsa tadından yenmez bir durum benim gibi düşünen bir çok forum üyesi olduğunu düşünüyorum kargoyla ilgili bir çalışmanız olursa gerçekten bir çok arkadaşım parça teminini rahatlıkla tüm illerden gerçekleştirebilir.Bir çok parçayı focus club üyelerine kargo yoluyla ulaştırabilisiniz hemde çok cazip olur. İlgi ve alakasından dolayı murat beyede teşekkür etmek isterim.Bu konuda bir katkım olursa memnun olurum saygılarımla.
  18. bana sorarsan söylediğin fiyatlarda bir araç düşünüyorsan v40 volvoyu tek geçerim eski bir volvo kullnıcısı olarak.TAVSİYEDİR.
  19. ısı tam ortaya geldiğinde birinci kademeye getirmelisin ısı düymesi sonda olsun bide bu şekijde denemelisin göreceksin ısı düşmeyecektir.henüz yeteri kadar sıcaklığa ulaşmadan 3,veya 4,üncü kademede çalıştırman motara gerekli olan sıcaklığı kendini ısıtmak için kullanıyorsun bu yüzdende motor hareret göstergesi düşecektir.
  20. evet,ya gerçekten güzel durmuş.benim beyaz sedan aracıma yakışırmı bilmiyorum ama denemek istiyorum arkadaşlar ben bu spoyleri nerden temin edebilirim ankarada bu konuda beni yönlendirebilirmisiniz rica etsem bir adres veya telefon verebilirmisiniz?
  21. Yinede uğramak istersen kazım karabekir in en sonunda çifci kardeşler micnel bayisidir bir fiyat alma açısından fikir almış olursun.
  22. Tanıdığım bir abimin kayın biladerleri bu işi yapıyorlarmış tavsiye üzerine gittim bana biraz özel fiyat yaptılar çok uyguna geldi lastikler kışın hiç denemedim için tavsiyem şu an için yok bu kış denicem inşallah memnun kalırım.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.