Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Şu anda standart öneri bu, daha iyisi şimdilik yok. 1 yıldır kullanıyorum bende.Hiç şikayetim olmadı.Engin Abi nin dediği gibi sadece şöför tarafı kayıyor biraccık.Onada yuvarlak cırtlardan alıp cırt ın sert kısmını paspasla halı arasına gelecek şekilde paspasın kenarlarına iyi biryapıştırıcıyla yapıştırıp önledim. Saygılarımla efenim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 1 yıldır kullanıyorum bende.Hiç şikayetim olmadı.Engin Abi nin dediği gibi sadece şöför tarafı kayıyor biraccık.Onada yuvarlak cırtlardan alıp cırt ın sert kısmını paspasla halı arasına gelecek şekilde paspasın kenarlarına iyi biryapıştırıcıyla yapıştırıp önledim. Saygılarımla efenim. Halı paspası kaldırıp onun geçme yerlerini bu havuzlu paspastaki yerlere denk getirirsen daha az kayıyor. Haftada bir 1 cm kadar çekip yerine oturtuyorum o kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 (düzenlendi) Halı paspası kaldırıp onun geçme yerlerini bu havuzlu paspastaki yerlere denk getirirsen daha az kayıyor. Haftada bir 1 cm kadar çekip yerine oturtuyorum o kadar. Halı yok abi altında kastetdiğim zemindeki döşeme .Depoya atıyorum havuzluları takınca.Benim paspaslarda oğlum gibi yerinde durmuyorlar Cırtladım ikiside kıpırdamıyorlar yerinden Mart 18, 2015 Doğan Kurban tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer ŞİRİN Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 İlginiz için teşekkürler.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 (düzenlendi) Sitede çoğu kişi Tarz markayı kullanmış ve intiba güzel. Nette dolaşırken Z Tech marka denk geldi acaba bunu kullanan varmı? Tarz markada paspas deliklerinin takılmasında sıkıntı oluyor mu? Teşekkürler. http://www.kliksa.com/urun/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi-/902091574 http://www.kliksa.com/urun/ford-focus-2012-sonrasi-3d-havuzlu-metal-topuklu-paspas-seti/902092142 Mart 18, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Sitede çoğu kişi Tarz markayı kullanmış ve intiba güzel. Nette dolaşırken Z Tech marka denk geldi acaba bunu kullanan varmı? Tarz markada paspas deliklerinin takılmasında sıkıntı oluyor mu? Teşekkürler. http://www.kliksa.com/urun/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi-/902091574 http://www.kliksa.com/urun/ford-focus-2012-sonrasi-3d-havuzlu-metal-topuklu-paspas-seti/902092142 Birinci ilan Tarz marka ürüne çok benziyor, ama eğer araca uyum sağlarsa ikincisi topuk desteğinden dolayı sanki daha güzel duruyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 (düzenlendi) 1.ilan Tarz marka 2. ilan Z Tech.. Kafamı karıştıran ilkinde herkes kullanmış memnun; Diğerinde dediğiniz gibi topuk desteği.. Hani ürünü biyerlerde görebilsek iyi olurdu. Belki Z Tech i kullanan vardır.. Mart 18, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Ben de hepsiburada.com sitesinden Tarz marka havuzlu paspas aldım. Yalnız fatura Tarz marka için düzenlenmiş olmasına rağmen kutu markası Locked... diye bir şeydi. Kutuyu atmadım, paspasları denedim ve uygun olduğunu görünce kutuyu çöpe attım. Sizin aldıklarınız da böyle miydi? Şoför tarafında sorun yok,çünkü aynı bizim kauçuk paspaslar gibi takma yeri yapmışlar. Kayma sorunu yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Ben de hepsiburada.com sitesinden Tarz marka havuzlu paspas aldım. Yalnız fatura Tarz marka için düzenlenmiş olmasına rağmen kutu markası Locked... diye bir şeydi. Kutuyu atmadım, paspasları denedim ve uygun olduğunu görünce kutuyu çöpe attım. Sizin aldıklarınız da böyle miydi? Şoför tarafında sorun yok,çünkü aynı bizim kauçuk paspaslar gibi takma yeri yapmışlar. Kayma sorunu yok. Evet bende de locked di 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer ŞİRİN Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 (düzenlendi) Aldım 2 sene kullanıp attım. Şöför tarafı kayma yapıyor. Malzemesi de bildiğimiz kauçuk paspas gibi değil. Bundan aldım tavsiye ederim. http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778 Sitede çoğu kişi Tarz markayı kullanmış ve intiba güzel. Nette dolaşırken Z Tech marka denk geldi acaba bunu kullanan varmı? Tarz markada paspas deliklerinin takılmasında sıkıntı oluyor mu? Teşekkürler. http://www.kliksa.com/urun/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi-/902091574 http://www.kliksa.com/urun/ford-focus-2012-sonrasi-3d-havuzlu-metal-topuklu-paspas-seti/902092142 Sn. Saraç, Sn. Uzunoğlu benim sorum üzerine tecrübesini paylaştı. Ben de kararsız kalmıştım, almaktan vazgeçtim. Mart 18, 2015 Ömer ŞİRİN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 (düzenlendi) Ömer bey teşekkürler. Sanırım herkesin aldığı Tarz ya da locker olandan alacağım. Teşekkürler Mart 18, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Ömer bey teşekkürler. Sanırım herkesin aldığı Tarz ya da locker olandan alaağım. Teşekkürler Aynen tarz kullanınca farkı göreceksiniz.Diğerinin malzemesi pek güvenilir gelmedi bana ama tarz 1 yıldır bende ve 1 yıl daha rahat gider. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Topuk destekli olandan kullandım. Kayıyordu ve malzemesi köpüksü bir garip. Memnun kalmadım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Doğan ve Engin Beyler.. Teşekkürler. Konu anlaşılmıştır. Daha iyisi seçilene kadar Tarz kullanacağız.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 18, 2015 Topuk destekli olandan kullandım. Kayıyordu ve malzemesi köpüksü bir garip. Memnun kalmadım. Engin topuk destekli derken [emoji4] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap