Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 (Mk 3) Otomatik Park Şikayeti

Featured Replies

Solved by Mertcan Çelik

Yanıtlama zamanı:

Sayın Aydın Baran, ufak büyük her fikrin olgunlukla paylaşıldığı bu ortamda sana söyleyecek lafım yok.

Kendimiz park ederken bile park yerinin uygunluğunu gördükten sonra birkaç metre ilerliyoruz ve sonra geri manevra yapıyoruz; sistem size park yeri buldum biraz ileri git diyor bunu durup sonra tekrar birkaç metre ilerleyerek yapmak zorunda değilsiniz.

Siz para verip aldığınız teknolojinin nasıl çalıştığını tam olarak anlamamışsınız Sayın Ali Er bey, bence uygun bir yerde park halinde araçların arasına bir kaç kez park etme denemsi yapın daha sonra tekrar yorumlarınızı alalım. Siz Bandırma gibi bir yerde bundan şikayetçisiniz biz Ankara istanbul izmirde bu sistemi rahatlıkla kullanıyoruz.

Otomatik park sistemini bilerek isteyerek ve nasıl çalıştığını öğrenerek aldım, bilinçli her tüketiciden de bunu beklerim. Eşim şakır şakır kullanıyor bu sistemi bayan olarak.

Yanıtlama zamanı:

Ben şöyle özetlemek istiyorum.

Park yerini bulmakta ön kısmın yanındaki sensörler sağlıyor yani aradaki mesafeyi algıladıktan sonra ileri gitmeden park etmesi imkansız çünkü manevra alanı yetersizken yer bulmuş oluyor. 

Yanıtlama zamanı:

park sistemi gayet güzel çalışıyor. zaten fiziksel olarak da düzgün park etmek için yandaki aracın hizasında kadar yanaşmak sonra geri geri girmek lazım.

aracın 1,2 katı kadar boşluğa girebiliyor. Daha ne olsun!

Bodozlama düz girip yamuk parkeden kişi part asistanını kullanmaz ki. Hem fiziksel olarak düz parketmek mümkün değil. 

Yolun kenarındaki araçlar nizami park etmediyse asistanın kafası karışır sizi yanlış yönlendirir o ayrı, zaten kılavuzda yazıyor bana her zaman güvenme diye :) etkileyen faktörleri madde madde yazmışlar.Lastiğin havası bile etkiler mesela.

Düz yolda düzgün parkedilmiş araçların arasındaki boşluğa tek seferde mükemmel parkediyor. Harika bir özellik ve alışkanlık yapıyor.

Yanıtlama zamanı:

Yahu aklıma geldide.. :D

Şu otomatik parkta gaz ve fren olayıda olmasa.. :D

Park yeri bulunduğunda ,arabadan inip ,arkadaki arabaya hop kardeşim. :D 1 dakka araba kendi kendini park edecek bekle desek .. :D

Süper olurdu.. :P

Buyrun dahada iyisi var:

Bas düğmeye gir işine gücüne bak. Araba nerdeydi derdi de yok, gelsin bulsun seni.

Ben olsan bu özelliği motto şunu koyardım: "Otoparkçıyı kaçıran araba"

Yanıtlama zamanı:

Her yerde bulamaz yeri :D

belirli yerlerde bulur sadece. ;)

Audi yaparsa yanlış park etse bile polise çorba parası bile atar merak etme :smiley2k:

Servet Özkan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Buyrun dahada iyisi var:

Bas düğmeye gir işine gücüne bak. Araba nerdeydi derdi de yok, gelsin bulsun seni.

Ben olsan bu özelliği motto şunu koyardım: "Otoparkçıyı kaçıran araba"

Bu iyice saçma olmuş 100 binlik araba öle serbest bırakılır mı :P

Yanıtlama zamanı:

Evet evet birde park edecek arabayı çalmak için kuyruk oluşur...:):):)::)

Yanıtlama zamanı:

Teknoloji sanılandan hızlı ilerlemekte :)

Paralel park da dik park da benim küçüklüğümden beri vardı. Aynı şekilde kör nokta, aktif hız sabitleyici filan da. Ne zamanki insanlar bunu para vermeye değer bulmaya başlıyorlar firmalar da araçlara koymaya başlıyor.

Amerika'da bir kaç eyalette legal bunlar. Google Street View, Google Maps'in 3 boyutlu halini de bunlar oluşturdu diye biliyorum.

Türkler yapsa ilk olarak ruhsatın arasına 20-30 koymayı programlar  :kıhkıh:  :kıhkıh:

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.