Soner Baş Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2023 Kolay gelsin. 2020 kuga aracının sol katlanır aynası kapanırken sağlıklı kapanıyor ancak açılırken kesik kesik açılıyor. Servise danıştım kullanıcı hatası dedi. Bu içinde bulunan dişli parçanın değişmesi gerekli. Elinizde bulunur mu ? IMG_2961.MOV Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 2023 Berk bey selam, ön ve arka fren balata fiyat alabilirmiyim teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2023 15.04.2023 - 13:13 tarihinde, Soner Baş yazdı: Kolay gelsin. 2020 kuga aracının sol katlanır aynası kapanırken sağlıklı kapanıyor ancak açılırken kesik kesik açılıyor. Servise danıştım kullanıcı hatası dedi. Bu içinde bulunan dişli parçanın değişmesi gerekli. Elinizde bulunur mu ? IMG_2961.MOV Maalesef tek gelen bir parça değildir komple gövde değişir. Ortalama fiyatı 6500 lira civarındadır. 16.04.2023 - 17:36 tarihinde, Volkan Kar yazdı: Berk bey selam, ön ve arka fren balata fiyat alabilirmiyim teşekkürler Orijinal mi yan sanayi mi ? 15.04.2023 - 12:41 tarihinde, Semih G. yazdı: Forum kapalıykende çok yardımcı olmuştu Berk bey, bulunmayan bir parçayı taa Adana'dan bir şekilde bulup göndermişti. Bir kaç parça sormadan tekrar teşekkür etmek istedim 🙂 Focus 3 1.0 ecoboost için; - 5-20 yağ - yağ filtresi - polen filtresi - 4 fren disk ve balata - fren hidroliği - kaput altındaki keçe(kaput izalatörüde deniyor sanırım emin değilim isminden.) - Sağ güneşlik için kapak(güneşlik ışıklı ayrım oluyor mu bilemedim. ) - far bağlantı vidaları 4 adet(fotosunu ekledim.) Iyi çalışmalar dilerim. Merhaba kusura bakmayın gözümden kaçmış güzel dilekleriniz için teşekkürler 🙂 Ürünleri temin ettiniz mi yoksa fiyatlandırıyım mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2023 15.04.2023 - 13:13 tarihinde, Soner Baş yazdı: Kolay gelsin. 2020 kuga aracının sol katlanır aynası kapanırken sağlıklı kapanıyor ancak açılırken kesik kesik açılıyor. Servise danıştım kullanıcı hatası dedi. Bu içinde bulunan dişli parçanın değişmesi gerekli. Elinizde bulunur mu ? IMG_2961.MOV benim focus aynanın biride öyle oldu daha 2-3 yaşındayken daha kötüye gitmedi.. sıkıntısız çalışıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2023 18 saat önce, ER-OL Otomotiv yazdı: Merhaba kusura bakmayın gözümden kaçmış güzel dilekleriniz için teşekkürler 🙂 Ürünleri temin ettiniz mi yoksa fiyatlandırıyım mı ? Merhabalar, ne demek ne kusuru. Fren disk, balata ve hidrolik dışındakilerin fiyatlarını alabilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2023 Merhaba mk4 focus polen filtresi mevcut mu acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2023 Berk bey selam diskler ulaştı teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 2, 2023 27.05.2023 - 00:09 tarihinde, Halil Özer yazdı: Merhaba mk4 focus polen filtresi mevcut mu acaba? Orijinal 550 siparişle 2 güne gelir, Yerli 90 Goodyear 170 15.04.2023 - 12:41 tarihinde, Semih G. yazdı: Forum kapalıykende çok yardımcı olmuştu Berk bey, bulunmayan bir parçayı taa Adana'dan bir şekilde bulup göndermişti. Bir kaç parça sormadan tekrar teşekkür etmek istedim 🙂 Focus 3 1.0 ecoboost için; - 5-20 yağ 750 - yağ filtresi 160 - polen filtresi orijinal 640 / karbonlu yerli 80 - 4 fren disk ve balata - fren hidroliği - kaput altındaki keçe(kaput izalatörüde deniyor sanırım emin değilim isminden.) orijinal 2400 / y.s 750 - Sağ güneşlik için kapak(güneşlik ışıklı ayrım oluyor mu bilemedim. ) 2500 , guneslik ithal 550 - far bağlantı vidaları 4 adet(fotosunu ekledim.) hazırda yok tanesi 75 lira siparişle gelir Iyi çalışmalar dilerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Nartkaya Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 10, 2023 Benimde motor takozu yağ sızdırmaya başlamış. Fiyatını buradan sorayım da ihtiyaç sahipleri de güncel fiyatı öğrenmiş olur dedim. Arabam 2015 Ford Focus 1.5 Dizel PWS Takozun orijinal ve diğer marka ürünlerin fiyatını öğrenmek istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eser Ekinci Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 13, 2023 Merhabalar. 2018 model kuga 1.5 tdci powershift icin triger seti v kayisi ve devirdaim pompasi foyatlari ne durumdadir? Mumkunse tum parcalar icin marka ve fiyat seceneklerini paylasabilirmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nedim Bozkurt Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2023 Merhaba ford kuga 2019 için arka bagaj perdesi pandizot ve stepne+kriko seti mevcutmu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 24, 2023 2012 model 1.6 TDCİ focus 3 için Triger seti ve devirdaim fiyat nedir tşk Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Kocatürk Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2023 2020 ford focus kaput altı keçesi varmı fiyat nedir acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2023 merhaba Ford Focus 2012 1.6 Dizel Arka Bagaj havuz dış koruma plastiği arıyorum. bulunur mu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2023 Berk Bey merhaba, 2016 focus 1.5 tdci sağ ve sol z rot orijinal fomocco fiyat alabilir miyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap