Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 20187 yıl Yazar comment_485262 6 saat önce, suat coşkun yazdı: Ben yıllardır Bp kullanıyordum.Shell de, kullandığımız kredi kartına kampanya olunca 1 aydır Shell den alıyorum. Shell ile Zubi̇zu kampanyası var. Aylık 400 TL yakıt alımınıza 15 TL hediye veriyor. Bilginiz olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl Yazar comment_490539 Aradan geçen onca zaman sonra yeniden merhabalar. Uzunca bir süre Shell motorun kullandıktan sonra, yakıt aldığım Shell bayisinin ekonomik sıkıntılarından dolayı akaryakıt temin edememesi nedeniyle ve bir arkadaşımın da tavsiyesi üzerine yeni açılmış olan Total bayisinden alıyorum bir kaç keredir. Total'ın Shell'e göre hafif sesli çalıştığını düşünüyorum. Bunda hava şartlarının da etkisi olabilir. Çok emin değilim tabi ama, sanki bir miktar az tüketiyormuş gibi düşünüyorum. Aracımda sabah ilk harekette tek bir sefere mahsus olmak üzere 1. vitesten 2. vitese attığımız esnada çekiş başlayacakken bir anlık çekişi bırakıp devam ediyordu. Kısaca tekliyordu. Total aldıktan sonra teklemeyi bıraktı. Yakıtın tamamına yakınını bitiriyorum genelde ben. Yol bilgisayarında 3-5 km kaldığına dair bilgiye kadar kullanmaya çalışıyorum. Adalet Bakanlığı personeline indirim varmış. Denemek için dün akşam ilk defa Petrol Ofisinden satın aldım. Öğle arası aracımı kullandığımda Petrol ofisinin yakıtı nispeten daha sessizmiş gibi geldi. Tabi bu değerlendirmeyi yapmak için çok erken. Vesselam Siz şu an hangi akaryakıt firmasını neden tercih ediyorsunuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490541 30.10.2018 - 23:59 tarihinde, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Shell ile Zubi̇zu kampanyası var. Ümit kardeşim,verdiğin bilgi ile Shell den alıyorum.Zubizu dan ikinci 15 tl mi aldım.Daha önce de yazdım,Shell Bp den sonra performans farkı yaptı ama biraz daha fazla tüketimi var gibi..Ayrıca Shell kendi kartına daha fazla puan veriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490544 Sene sonu geldi, puan kartları kullanmayı unutmayın. Benim 80 TL birikmiş ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490550 1 saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Aradan geçen onca zaman sonra yeniden merhabalar. Uzunca bir süre Shell motorun kullandıktan sonra, yakıt aldığım Shell bayisinin ekonomik sıkıntılarından dolayı akaryakıt temin edememesi nedeniyle ve bir arkadaşımın da tavsiyesi üzerine yeni açılmış olan Total bayisinden alıyorum bir kaç keredir. Total'ın Shell'e göre hafif sesli çalıştığını düşünüyorum. Bunda hava şartlarının da etkisi olabilir. Çok emin değilim tabi ama, sanki bir miktar az tüketiyormuş gibi düşünüyorum. Aracımda sabah ilk harekette tek bir sefere mahsus olmak üzere 1. vitesten 2. vitese attığımız esnada çekiş başlayacakken bir anlık çekişi bırakıp devam ediyordu. Kısaca tekliyordu. Total aldıktan sonra teklemeyi bıraktı. Yakıtın tamamına yakınını bitiriyorum genelde ben. Yol bilgisayarında 3-5 km kaldığına dair bilgiye kadar kullanmaya çalışıyorum. Adalet Bakanlığı personeline indirim varmış. Denemek için dün akşam ilk defa Petrol Ofisinden satın aldım. Öğle arası aracımı kullandığımda Petrol ofisinin yakıtı nispeten daha sessizmiş gibi geldi. Tabi bu değerlendirmeyi yapmak için çok erken. Vesselam Siz şu an hangi akaryakıt firmasını neden tercih ediyorsunuz. Adalet kartta opet otobil aldığın takdirde %4 indirim yapıyor. Adalet karta para yaptırıyorsun ve pompacıya sadece otobil i uzatarak aracından inmeden ödemeni yapıyorsun ve %4 indirim alıyorsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490551 Bir saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Sene sonu geldi, puan kartları kullanmayı unutmayın. Benim 80 TL birikmiş Shell Kart puanları yeni yıla girince sıfırlanıyo mu ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490552 Bir saat önce, Cankut Bulut yazdı: Shell Kart puanları yeni yıla girince sıfırlanıyo mu ? Ben OPET kullanıyorum. Her sene Ocak sonunda sıfırlanıyor. Shell 2 yıl diye hatırlıyorum. Yine de istasyonda sormak iyi olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490553 aytemzi kullanıyorum po ve opet e göre motor daha sessiz calıstıgını hissediyorum. ayrıca pazar günleri halk günü adı altında 15-20 krs indirim oluyor ayrıyetten karta puan ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490554 Total tercihim ama bilindik her markadan alıyorum. TP yaygınlık konusunda henüz yeterli değil. Devlet kontrolünde, fırıldak olmadığını biliyorum. Depo temizliği konusunda çok hassaslar.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490556 Bundan önceki aracım olan Grande Punto aracıma bayiden aldığım günden itibaren Opet'ten yakıt aldım(Benzin). Yakıt güvence sistemi ve garantisi için. Aracımı 200.000 kilometre sonunda sattım. Yakıt kaynaklı bir sorun yaşamadım. Focus aracıma shell'den benzin alıyordum. 158.000 kilometre olunca katalizör arızası verdi. 161.000 kilometrede katalizörü değiştirmek zorunda kaldım. Oldukça pahalı olan bu parçanın değişimi geçen hafta yapıldı. Bu arıza tespit edildiği andan itibaren Opet'e geri döndüm. Yaşanan sorunun belki yakıtla bir alakası olmayabilir, çok emin değilim. Ancak ben bir önceki aracımda böyle bir sorun yaşamadığım için ve focusun katalizörünün puntonunkinden daha kötü olacağını düşünmediğim için bu durumu yakıta bağladım. Bundan sonra Opet dışında yakıt almayı pek düşünmüyorum. Aralık 18, 20187 yıl Kaan Zaim tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490561 tp den alıyorum bir süredir. shell kadar götürmüyor bir kaç kez test ettim. tp'de de ucuz az götürüyor shell de pahalı çok götürüyor. sonuç eşit Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490562 3 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Adalet kartta opet otobil aldığın takdirde %4 indirim yapıyor. Adalet karta para yaptırıyorsun ve pompacıya sadece otobil i uzatarak aracından inmeden ödemeni yapıyorsun ve %4 indirim alıyorsun. bu kartı normal vatandaş alamıyor anladığım kadarıyla. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490563 Senelerdir OPET kullanıyorum. Nedense OPET istasyonları daha güven verici duruyor. Yakıttan da problem yaşamadım. Ayrıca, Otobil kullanmakta pratiklik sağlıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490565 7 dakika önce, okan ali yazdı: bu kartı normal vatandaş alamıyor anladığım kadarıyla. Öyle olması lazım. Sırf wc leri için bile tercih ederim. ? Aralık 18, 20187 yıl Zafer Yusoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 20187 yıl comment_490571 daha önce yazdığım gibi marka değil istasyon önemli. ben hala shellden alıyorum çünkü eve yakın shellin kendi istasyonu var. shell genelde de tercih ettiğim bir marka ancak belli bir sebebi yok. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın