Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Kaan Zaim

Üye
  • Toplam İleti

    187
  • Katılım

  • Son ziyaret

Forum Yanıtları

  1. Kaan Zaim's iletiye in 1.0 Ecoboost Yerinden çıkan Hortum was marked as the answer   
    Servis dönüş yaptı. Tam emin olamadıkları için, usta gelip bakalım dedi. Hava devir daim sisteminin tamamlayan bir boruymuş. Usta bazı araçlarda açıkta durabiliyo, bunlarda hava borusunun yanından bir aparatla turboya gidiyo dedi. Kelepçesi çıkmıştı, yerine oturttuk. Sıkıntılı bir durum değilmiş. Yazan ilgilenen herkeze çok teşekkürler, ileride belki birilerinin daha işine yarar ?
  2. Kaan Zaim's iletiye in Çift Bölgeli Klima Sıcaklık Sorunu was marked as the answer   
    Merhaba Arkadaşlar,
     
    Dün akşam itibari ile aracımı servisten aldım. Toplamda araba 4 iş günü serviste kaldı. İşçilik ile ilgili 2 şey söylemem gerekiyor. Öncelikle Ön taraf komple sökülde ve tekrar toplandı. Bu işlem ile ilgili en ufak bir sıkıntı yok. Hatta daha önceden gelen bazı sesler bile artık gelmiyor. Parçaları tekrar birleştirirken, zayıf noktalara dikkat ederek gerekli yalıtım işlemlerini yapmalarını istemiştim. Bu konuya dikkat edilmiş. Gerçekten hiç bir ses ya da tıkırtı gelmiyor. Bu beni memnun etti. Bu anlamda gerçekten işçilik olarak takdiri hak ediyorlar.
    Ancak gelelim ikinci kısma. Çok pis çalışılmış. Aracın koltukları dahil yağ içindeydi. Ön göğüste, ön taraftaki sütünların beyaz yerlerinde, koltukların üzerinde hep parmak izleri vardı. Keza direksiyon aynı şekilde....Birde bu araç yıkandı ve teslim edildi. Arabayı alır almaz cepaya geldim. Bauhaouse'dan 50 tl lik temizlik malzemesi aldım ve temizlemek zorunda kaldım. 1 saat falan uğraştım.
    Özetle temizlik ile ilgili kısmı saymazsak asıl büyük işin yapıldığı kısımda işçilik güzel. Bu şekilde bir sorun yaşarsanız, aracınızın ön konsolu sökülmek zorunda kalırsa işlemi Tan oto ya güvenerek yaptırabilirsiniz. Tabi temiz çalışın diye tembih etmeyi unutmadan :).
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.