Murat K. Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 18, 2012 Merhaba arkadaslar direksiyonun krom olan kisminda soyulma oldu resimde net olarak gorunuyor sizce garanti kapsaminda olurmu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 benim arabada da oldu direksiyonun her iki tarafındaki ''çakma kromajda '' kabarma oldu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Bu durum Zamanla herkeste olacak gibi görünüyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Bir foto olaydı iyiydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Zamanla herkes de olmaz çünkü herkes oradan tutarak kusurlu araç sürmüyor. F2.5 da da öyleydi diyenlere sormak lazım 4 yıllık focus da niye böyle olmamış hem ellerdeki kimyasallarda etkili kişilerin kendini de test etmesi gerekiyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 benim aracımda da var aynı sorun yalnız daha önceki focus 2.5 aracımda böyle bir sorunla karşılaşmadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 2012 Zamanla herkes de olmaz çünkü herkes oradan tutarak kusurlu araç sürmüyor. F2.5 da da öyleydi diyenlere sormak lazım 4 yıllık focus da niye böyle olmamış hem ellerdeki kimyasallarda etkili kişilerin kendini de test etmesi gerekiyor. Olay tamamen bu 1 vücut kimyası 2 tutma sekli. Her 2 side garantiye girmeli tabii 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 7 yasindaki f2 de hicbirsey olmamisti, bunu gorucez bakalim. Biri foto eklese cok iyi olacak. Tam olarak nerde bu atma? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 (düzenlendi) boya koruma filmleri ile kaplamalı o bölgeyi.. yada benim hyundai aracımın logosunda yaptığım gibi vernik sürülebilir.. suya, ısıya, soğuğa dayanıklı tekne vernikleri var. çok ince tabaka halinde sürebilirsiniz. etrafını kağıt bantla iyice koruyun.. ben önce film deneyeceğim.. genelde ter yapıyor birde temizlik spreylerini bu tür yerlerde kullanmayın. sadece göğüs plastiğinde. diğer bölgelerde nemli tüylü mikrofiber bez.. Aralık 22, 2012 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 (düzenlendi) s Aralık 22, 2012 semih yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 semih yılmaz Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2012 kötü fotolar kabul ediyorum ama iş görür sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Zamanla herkes de olmaz çünkü herkes oradan tutarak kusurlu araç sürmüyor. hem ellerdeki kimyasallarda etkili kişilerin kendini de test etmesi gerekiyor. Alemsin Yakup ne terimin niteliğini değiştirebilirim, ne de üretici nereyi tutup nereyi tutmayacağıma karar verebilir, kusurlu kullanmaktan çok kusurlu üretimden bahsetsek ya şeker kardeşim, benim elimin terine neyine dayanacak bir kaplama üretmek ZORUNDALAR, beceremedikleri sürece de garantiden değiştirmek DURUMUNDALAR. Ya da baştan ipek eldiven giymeden kullanmayınız diye uyarsalardı. Bu durum çok uzun olmayan ortak sorunlar listesine girmeye aday görünüyor, iyi takip edelim, sorunu yaşayanlar gelişmeleri bildirsin lütfen. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Sorun, o parçanın tasarımıyla alakalı bence, tam o kıvrım yerinden açılıyor, malzeme gevrek bir yapıda, gereğinden fazla bir açı verilmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Ulen Amerikanın Tofaşı gibi bir marka bu Ford yaaa..Bi dahada Ford Mort falan almam ulen..Mondeo bilem almam...Bu ne kardeşim ,renodan beter çıktı len....Renoda olurdu böyle sağın solun soyulması kopması patlaması,vitesin elde kalması,direksiyonun erimesi vs vs....O kadar para ver sonra bnlarla uğraş..Koç artık Tofaş olmadığından Fordta yapıyor bu pahalıya ucuz araba çakma işini galiba..Fiatta yapmıyor çünkü Fiat zaten ucuz marka....Peh...Alırsın Ford Olursun cort... ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2012 BMW 3coupe var arkadaşım da onda da var ayni şey 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Büyüksu Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 2013 Garantiden değişecek, sipariş verildi, Bu hafta halletmiş olacağım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Murat K.
Merhaba arkadaslar direksiyonun krom olan kisminda soyulma oldu resimde net olarak gorunuyor sizce garanti kapsaminda olurmu?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
6
5
4
Popular Days
Nis 1
12
Ara 21
10
Ksm 7
7
May 22
7
Top Posters For This Question
Eren Emine Özen 8 posts
Teoman S. 6 posts
Volkan Ö. 5 posts
Yakup Ç. A. 4 posts
Popular Days
Nis 1 2018
12 posts
Ara 21 2012
10 posts
Ksm 7 2016
7 posts
May 22 2015
7 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Alemsin Yakup ne terimin niteliğini değiştirebilirim, ne de üretici nereyi tutup nereyi tutmayacağıma karar verebilir, kusurlu kullanmaktan çok kusurlu üretimden bahsetsek ya şeker kardeşim, benim eli
Volkan Ö.
Ben bunu sipariş ettim. Aslında sadece metal kısmı istedim ama ısrarıma rağmen ayrı satmadı. Gelsin bir inceleyeyim. Benimki çok kötü gözüküyor. Hatta kalkan kısım koptu. Arabayı silerk
Yakup Ç. A.
Zamanla herkes de olmaz çünkü herkes oradan tutarak kusurlu araç sürmüyor. F2.5 da da öyleydi diyenlere sormak lazım 4 yıllık focus da niye böyle olmamış hem ellerdeki kimyasallarda etkili kişil
Posted Images
Bu soruda 89 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap