Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201313 yıl comment_155486 Bilinen bir yerde bu farlardan varmı? bulan bana bir haber versin de bende alayım artık şunlardan. ankara şaşmaz ezpar 03122781363 Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 19, 201313 yıl comment_155499 ankara şaşmaz ezpar 03122781363 Teşekkürler, yarın bi konuşayım Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl comment_159712 ankara şaşmaz ezpar 03122781363 Hocam bu farlar 2012 style modele uygulanabiliyor mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl comment_159714 Hocam bu farlar 2012 style modele uygulanabiliyor mu?Evet, daha önceden Mertol abi uygulamıştı Style arabasına. Hatta ilk o uyguladı diye biliyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201313 yıl comment_159720 Hocam bu farlar 2012 style modele uygulanabiliyor mu? hepsine uygulanır, özen ticarette mustafa ustayla görüşün hatta ellerinde farda vardı en son. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201313 yıl comment_159847 hepsine uygulanır, özen ticarette mustafa ustayla görüşün hatta ellerinde farda vardı en son. Ortalama ne kadara mal olur acaba? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201313 yıl comment_159852 Ortalama ne kadara mal olur acaba? çakır otodada var sanırım şuan bir takım onun fiyatını hatırlamıyorum. en son ezparda 1350 demişlerdi, hakan abiyle görüşüp mustafanın yada benim selamımı söyleyerek fiyat alın özen ticarette montaj 100tl, ellerinde far varmı bilmiyorum en son 1100tlye almıştık montaj dahil son takımı aldınız gibi bir laf geçti. Nisan 17, 201313 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201313 yıl comment_159870 çakır otodada var sanırım şuan bir takım onun fiyatını hatırlamıyorum. en son ezparda 1350 demişlerdi, hakan abiyle görüşüp mustafanın yada benim selamımı söyleyerek fiyat alın özen ticarette montaj 100tl, ellerinde far varmı bilmiyorum en son 1100tlye almıştık montaj dahil son takımı aldınız gibi bir laf geçti. Teşekkürler. Durumları düzeltiyimde gidiyim bakim bi ara. Baya maliyetliymiş. Alper Kamil hoca seni arıyo Napacakmış la beni. Mis gibi asansör yaptık beğenmedi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 17, 201313 yıl comment_159874 o asansör asrın projesiydi, ilkay la evdeki hallerinizi hatırlıyorum da hey gidi günler hey )))))) Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201313 yıl comment_172834 merhabalar Aydın bey.bende aracıma orjinal bi-xenon far takmak istiyorum.montajı hakkında herangi bir şemanız veya ustanın telefonu varmıdır? teşekkür ederim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 201313 yıl comment_172847 merhabalar Aydın bey.bende aracıma orjinal bi-xenon far takmak istiyorum.montajı hakkında herangi bir şemanız veya ustanın telefonu varmıdır? teşekkür ederim. Şaşmaz Özen Ticaret Mustafa Usta far içinde Şaşmaz EZPAR Hakan Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 14, 201313 yıl comment_173928 Bugün yaklaşık 2 aydır bagajımda gezdirdiğim Mercekli Focus 3 farlarımın montajını yaptırdım. Bu konuyu aktarmadan önce sırasıyla 4 kişiye özel teşekkürlerimi bildirmek istiyorum; 1-Yakup farları bulmam konusunda bana yardımcı oldu; siyah zeminlileri kaçırdım ama bunlarda güzel 2-Orkun G. servisin bile montajı konusunda yapamayız dediği farları takma konusunda bana usta buldu; 3-Cem Boneval; farları taktırmak ile bu iş olmıycak satayım deme aşamasında iken karar alma konusunda yanımda oldu; 4-Mertol Kip; herşeyden önce yardımsever bir kişiliği olduğu için; bunun yanında Mertol'ün hazırladığı montaj klavuzu olmasa bu montaj kesinlikle yapılmazdı kendisine de belirttim bunu. Ayrıca Montaj ile ilgili anlatımı fordist.com sitesinden aldığımı belirtmek isterim. Hepinize tesekkur ederim. Öncelikle Orkun'un yönlendirdiği ustaya gittim; farları gösterdim Mertolun montaj konusundaki açıklamalarını okuttum; ne yapacağımızı tek tek konuştuk. Gökhan usta fotoğrafları aldı aracın farlarını söktü ve anlatılanları kafasında kurguladı. Durumu anladıktan sonra gerekli parçaları aldık ve montaja başladık. Mertol'ün anlattıklarını tek tak uyguladık ve farları taktık. Fakat DRL ler doğru yansa da xenonlar devreye girmedi; küçük küçük çakmaya başladı ve sinyallerde bir garip hale geldi bu durumda. Xenonları yakamayınca fara aküden direkt kablo çektik fakat yine yanmadı; bu aşamada ben xenonların arızalı olduğuna kanaat getirmiştim bile Ancak usta yılmadı ve xenonda arıza olsa bu çakma işlemini yapmaz şase de sorun var dedi. Farın kapaklarından içine baktı ve kullandığımız pinlerin farklı olduğunu farketti; önceki montaj işleminde üstten 4. ve alttan 3. pini kullanırken farın 3.pinin alt ve üstünü kullandığını fark etti; bu pinleri kullanınca xenonların yandığını gördük ki ben de derin bir rahatlama oldu Bu pinlere göre soketi ayarladık ve farları yaktık. Daha sonra sağ taraf içinde aynı ayarları yaptık soket üstünden ve montaj işlemini bitirdik. Montajın bitmiş hali. Farlar yanmıyor; DRL ler devrede. Farlar yanıyor; DRL ler kısık hale geçiyor. Kısa Far arıza uyarısı. Gece görüntüleri; Aydınlatma çok güzel oldu. Aracı alırken X paket almadığıma sadece bu farlar için üzülmüştüm; bir nebze olsun bunu gidermiş oldum. X paket kulanmayan tüm arkadaşlara bu farları tavsiye ederim. Led farlar Çok yakışmış,Öndeki plastik kısımın nikelajlı olma olasılığı varmı olacağı düşüncesindeyim ve arabaya farklı bir hava katar gibime geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 201313 yıl comment_173990 Istanbulda montaj yapan bir yer var mı bildiginiz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 24, 201312 yıl comment_188010 Hersey iyi guzelde 2013 model arabada led aydinlatma yok yeni farkina variyorum ford bu yakismiyo Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın