Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137969 Aynen istedigim buydu sabah duzenlerler zaten Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137970 Aynen istedigim buydu sabah duzenlerler zaten Tapatalkta düzenlemede var bu arada Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137971 Tapatalkta düzenlemede var bu arada Ah be Ozanim sende beni cahil yaptin ileti kirliligini duzenlerler manasinda Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137973 Ah be Ozanim sende beni cahil yaptin ileti kirliligini duzenlerler manasinda Est. kendi mesajını düzenlemedinde ondan dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137974 Est. kendi mesajını düzenlemedinde ondan dedim Hallettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 20, 201213 yıl comment_140013 @Aydın Baran, abi Mertol abinin anlatımına göre normal kısa far kablosunu kesiyoruz. Sizde bu şekildemi yaptınız? sigortasını, rölesini vs iptal ederek hattı kapatmayı denediniz mi? Birde sokete DRL için pin nasıl ekleniyor, nasıl birşey onlar? almayı unutmuşum zaten kabloda bitti Arıza uyarısının kalkması Xenon'lar 35W olduğu sürece mümkün değil, ancak paralel direnç (mesela park lambası) takılırsa düzeliyor. Işığın yandığında sesli uyarın oluyor fena mı? Baran eski farları atma, şu anki uygulamaya göre muayeneye gittiğinde geçici olarak geri takılacak... Cem abi, yukarıda yazdığım gibi Mertol abinin anlatımına göre orjinal kısa far tesisatı iptal ediliyor, bu durumda nereye direnç bağlayıp, uyarı kaldırılıyor? yani böyle olması için orjinal kısa tesisatından hem paralel direnç hemde xenonlar beslenmeli ancak anlatım böyle değil. Aralık 20, 201213 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl comment_140021 Cem abi, yukarıda yazdığım gibi Mertol abinin anlatımına göre orjinal kısa far tesisatı iptal ediliyor, bu durumda nereye direnç bağlayıp, uyarı kaldırılıyor? yani böyle olması için orjinal kısa tesisatından hem paralel direnç hemde xenonlar beslenmeli ancak anlatım böyle değil. Mertol yönteminde parklardan kısa farlar röle ile tetikleniyor ve direnç falan bağlanmıyor, uyarı mesajı da alınıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl Yazar comment_140040 abi Mertol abinin anlatımına göre normal kısa far kablosunu kesiyoruz. Sizde bu şekildemi yaptınız? sigortasını, rölesini vs iptal ederek hattı kapatmayı denediniz mi? Birde sokete DRL için pin nasıl ekleniyor, nasıl birşey onlar? Ozan aynen Mertol'ün anlattığı gibi yaptık. Hattı iptal etmeyi denemedik. Pin için başka bir elektrik kablosunun ucunu söküp taktı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl comment_140122 Montajı kısmen tamamladım Kablom bittiği için DRL bağlantıları yok şuan onun dışında herşey çalışıyor, kablo ve pin alıp röleden bağlantısı yapılcak sadece. Sağ far epey aşağıda gibi geldi belkide bana öyle geldi hava kararsın bir duvar bulup bakıcam. Aydın abinin ilk mesajda yazdığı şase farklılığı benim farlardada vardı epey uğraştım. Aydın abi çok sağolsun telefondan yönlendirerek takmamı sağladı. Far soketinde normalde xenona giden şase pini eksik, far içinden başka bir şaseyle köprü yaparak sorunu çözdüm, Aydın abinin ustasıda aynı köprüyü soket üzerinde yapmış. Şimdilik bu var, herşey bittiğinde detaylı foto eklerim: Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl Yazar comment_140124 Hadi iyi günlerde kullan ilk siyah zeminli farlar sende oldu böylece. Bizim rengede ne güzel gidiyor yahu Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl comment_140229 Sağ far şaşı gibi Mükemmel olmuş. EB'nin önünden daha sık geçiyim de görürüm belki 3 boyutlu olaraktan . Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl comment_140238 siyah zeminli gercekten cok hos duruyor nerden aldiniz acaba yaza dogru ben de dusunuyorum da... Aralık 21, 201213 yıl M. Esat tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl comment_140239 Buda yanarlarken. Pin ve kablo aldım yaptıgım köprüyü iptal edip dogrudan sase bagliycam. Drlleride yarın bagliycam. Far ayarında yaptırdım sag far cidden epey dusukmus. Buda duvar fotosu sizce nasıl ayarı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201213 yıl comment_140240 siyah zeminli gercekten cok hos duruyor nerden aldiniz acaba yaza dogru ben de dusunuyorum da... Çakır otodan aldım ben ancak Ümit abi bi daha gelmeyebilir diyor montaj problemli oldugundan. Siyahlar kolay satılır dedim ama bakalım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın