Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Bi-Xenon Montajı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yanılıyormuşum; gece xenonlar yanarken sellektörü de xenonlarla yapıyor. Hatta lok lok diye bir ses geliyor.

Gündüzüne haftasonu bakayım.

Eğer yanlış bilmiyorsam. (Megane'dan gelen bilgi) Tek mercekli xenon farlarda merceğin önünde bir kapak var. Bu yarım durumdayken kısa far oluyor. Uzunlar yanınca bu kapak tamamen gizleniyor ve giden ışık miktarı artıyor. Yani lok lok sesi muhtemelen o kapaktır. Ama ben Megane'da hiç ses duymazdım.

• Yanıt 472
  • Görüntüleme 148,8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Umarim faydali olur

• Buda yanarlarken. Pin ve kablo aldım yaptıgım köprüyü iptal edip dogrudan sase bagliycam. Drlleride yarın bagliycam. Far ayarında yaptırdım sag far cidden epey dusukmus. Buda duvar fotosu siz

• Yaw 19 sayfa far konuşulmuş artık söyleme zamanı gelmiş :) mavi kablo kesilecek..:):))) Hehehehehhhhehe

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Eğer yanlış bilmiyorsam. (Megane'dan gelen bilgi) Tek mercekli xenon farlarda merceğin önünde bir kapak var. Bu yarım durumdayken kısa far oluyor. Uzunlar yanınca bu kapak tamamen gizleniyor ve giden ışık miktarı artıyor. Yani lok lok sesi muhtemelen o kapaktır. Ama ben Megane'da hiç ses duymazdım.

Valla bilmiyorum ki Engin; daha önce mercekli farı olan bir aracım olmamıştı :)

Yanıtlama zamanı:

Mercekteki perde olayı aynen doğru. Ses ondan geliyor. Bi xenon olupta selektoru halojenle destekleyen veya farlar kapaliyken halojenle selektor yapan sistemler var. F3 te nasıl bilmiyorum ancak halojenleri sadece dönüşte kullanıyor diye biliyordum

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Video cektimde yukleyemedim ya dikkat ettim evde PC kalmamis :D artik mutfak robotundan bile internete girildigi icin :)

Yanıtlama zamanı:

iPhonedan direk youtubea yüklenebiliyor.

Aynen telefondan direk yukleyebiliyormussun :) hallettim

Yanıtlama zamanı:

Umarim faydali olur :)

Sabri Özer tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Umarim faydali olur :)

Eger direk ekran cikmiyorsa modlardan biri duzeltirse sevinirim telefondan giriyorum

videoyu izleyince farkettim ki 3 reflektör varmış bunda. ben içte tek halojen var sanıyordum. farları artık kafaya takmaya başladım gibi ama para suyunu çekti çoktan :S

Yanıtlama zamanı:

videoyu izleyince farkettim ki 3 reflektör varmış bunda. ben içte tek halojen var sanıyordum. farları artık kafaya takmaya başladım gibi ama para suyunu çekti çoktan :S

Al Ozan al evi sat arabayi sat al :)

Yanıtlama zamanı:

Yılbaşında İstanbula gitmeyi planlıyorum dedemi yeterince gazlayabilirsem maaşınıda ocakta alıyorsa ancak öyle olur heralde :D

Bilgisayardan mi giriyorsun sen? Oyleyse su videonun direk linkini yollarmisin bana benim iletiye koyayim

Yanıtlama zamanı:

Bilgisayardan mi giriyorsun sen? Oyleyse su videonun direk linkini yollarmisin bana benim iletiye koyayim

direk derken?

https://www.youtube.com/watch?v=8gBDUufu4Xk

[media]http://www.youtube.com/watch?v=8gBDUufu4Xk[/media]

Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.