Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201213 yıl comment_137734 Yanılıyormuşum; gece xenonlar yanarken sellektörü de xenonlarla yapıyor. Hatta lok lok diye bir ses geliyor. Gündüzüne haftasonu bakayım. Eğer yanlış bilmiyorsam. (Megane'dan gelen bilgi) Tek mercekli xenon farlarda merceğin önünde bir kapak var. Bu yarım durumdayken kısa far oluyor. Uzunlar yanınca bu kapak tamamen gizleniyor ve giden ışık miktarı artıyor. Yani lok lok sesi muhtemelen o kapaktır. Ama ben Megane'da hiç ses duymazdım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201213 yıl Yazar comment_137736 Eğer yanlış bilmiyorsam. (Megane'dan gelen bilgi) Tek mercekli xenon farlarda merceğin önünde bir kapak var. Bu yarım durumdayken kısa far oluyor. Uzunlar yanınca bu kapak tamamen gizleniyor ve giden ışık miktarı artıyor. Yani lok lok sesi muhtemelen o kapaktır. Ama ben Megane'da hiç ses duymazdım. Valla bilmiyorum ki Engin; daha önce mercekli farı olan bir aracım olmamıştı Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201213 yıl comment_137794 Xenon'un başındaki Bİ hecesi uzunlarda da xenon yandığı anlamına gelir (selektör'de) Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201213 yıl comment_137797 Mercekteki perde olayı aynen doğru. Ses ondan geliyor. Bi xenon olupta selektoru halojenle destekleyen veya farlar kapaliyken halojenle selektor yapan sistemler var. F3 te nasıl bilmiyorum ancak halojenleri sadece dönüşte kullanıyor diye biliyordum Aralık 7, 201213 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137821 Ben guzel bir video cekeyim guzel siteme bulunsun aksam yuklerim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137826 Benim bildiğim Bi-Xenon'ların çoğunda mercek oynuyor açısını değiştirerek yükseliyordu. Touareg'te sanırsam kapak vardı. Bakmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137956 Video cektimde yukleyemedim ya dikkat ettim evde PC kalmamis artik mutfak robotundan bile internete girildigi icin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137957 Video cektimde yukleyemedim ya dikkat ettim evde PC kalmamis artik mutfak robotundan bile internete girildigi icin iPhonedan direk youtubea yüklenebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137959 iPhonedan direk youtubea yüklenebiliyor. Aynen telefondan direk yukleyebiliyormussun hallettim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137960 Umarim faydali olur Aralık 8, 201213 yıl Sabri Özer tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137961 Umarim faydali olur Eger direk ekran cikmiyorsa modlardan biri duzeltirse sevinirim telefondan giriyorum videoyu izleyince farkettim ki 3 reflektör varmış bunda. ben içte tek halojen var sanıyordum. farları artık kafaya takmaya başladım gibi ama para suyunu çekti çoktan :S Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137962 videoyu izleyince farkettim ki 3 reflektör varmış bunda. ben içte tek halojen var sanıyordum. farları artık kafaya takmaya başladım gibi ama para suyunu çekti çoktan :S Al Ozan al evi sat arabayi sat al Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137964 Al Ozan al evi sat arabayi sat al Yılbaşında İstanbula gitmeyi planlıyorum dedemi yeterince gazlayabilirsem maaşınıda ocakta alıyorsa ancak öyle olur heralde Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137965 Yılbaşında İstanbula gitmeyi planlıyorum dedemi yeterince gazlayabilirsem maaşınıda ocakta alıyorsa ancak öyle olur heralde Bilgisayardan mi giriyorsun sen? Oyleyse su videonun direk linkini yollarmisin bana benim iletiye koyayim Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 201213 yıl comment_137967 Bilgisayardan mi giriyorsun sen? Oyleyse su videonun direk linkini yollarmisin bana benim iletiye koyayim direk derken? https://www.youtube.com/watch?v=8gBDUufu4Xk [media]http://www.youtube.com/watch?v=8gBDUufu4Xk[/media] Aralık 8, 201213 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın