Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'un Yeni Donanım Listesi - Güncel Değişiklikler (2013 Değişiklikleri Eklendi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

bende  2013  Titanium  var arkadaşlar spor paketi sonradan servisten yaptırabılırmıyım.

• Yanıt 559
  • Görüntüleme 247,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Temmuz kataloğu yayınlanmıştır. Buradan indirebilirsiniz   Temmuz.Katalog.pdf.zip Ekim 2012 sonrası için:  Yeni_Focus- Ekim12.pdf.zip Kasım 2013 sonrası için: Yeni_Focus (3).pdf Opsiyon olarak F

• Yollarda artık...        

• Bu "Manuel Araçlarda Sunulmaktadır" ibaresine de gıcık oldum... Adam katlanan yan aynaları bile manuele koymuş ne alakası var? Powershift'e hiçbişi koyma ozaman.. hatta powershift'i sadece trend'e k

Posted Images

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Focusumu 2.5'tan 3'e çıkardım babamın da azcık kanaat notuyla :smiley2k: , dışı ne kadar gösterişliyse içi de bir o kadar kalite kokuyor :nazar: . Teşekkürler ford... Yalnız bir sıkıntım var hangi paket olduğunu bir türlü çözemedim abiler, Titanium'a ek olarak ön arka park sensörü, park asistanı, elektrikli katlanır aynalar, aktif şehir içi güvenlik sistemi var sanırım birkaç defa donanım değişikliği yapmışlar 2012 nin ilk yarısında üretilmiş, yardım bekleniyor :blink:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focusumu 2.5'tan 3'e çıkardım babamın da azcık kanaat notuyla :smiley2k: , dışı ne kadar gösterişliyse içi de bir o kadar kalite kokuyor :nazar: . Teşekkürler ford... Yalnız bir sıkıntım var hangi paket olduğunu bir türlü çözemedim abiler, Titanium'a ek olarak ön arka park sensörü, park asistanı, elektrikli katlanır aynalar, aktif şehir içi güvenlik sistemi var sanırım birkaç defa donanım değişikliği yapmışlar 2012 nin ilk yarısında üretilmiş, yardım bekleniyor :blink:

Titanium + Plus

Yanıtlama zamanı:

Titanium + Plus

Allah razı olsun Yakup bey

-Hayırlı olsun

-Teşekkür ederim...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Allah razı olsun Yakup bey

-Hayırlı olsun

-Teşekkür ederim...

:) Hayırlı olsun, uykudan kalkınca insan cevaba gidiyormuş direkt :D Göz görmeden wc'ye gitmek gibi. 

Benim Arabam'da görelim.

Yanıtlama zamanı:

Cevaba giden ellerin dert görmesin hocam :), en kısa zamanda resimler eklenecek...

• Yakup Ç. A. bu konuyu sabitledi
  • 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arkadaslar kolay gelsin Allah izin verirse 2012 focus 3 1.6 tdci titanium aracim olacak lakin bu aracin titani donaniminda neler var nelere dikkat etmem veya bilmem gerekli bilinmeyen ozelligi falan varmi? ust uste cok soru sordum kusura bakmayin ?

Yanıtlama zamanı:

Forum ana sayfasında MK3 genel bilgiler bölümünü inceleyebilirsiniz.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 saat önce, Gökhan Karaca yazdı:

Arkadaslar kolay gelsin Allah izin verirse 2012 focus 3 1.6 tdci titanium aracim olacak lakin bu aracin titani donaniminda neler var nelere dikkat etmem veya bilmem gerekli bilinmeyen ozelligi falan varmi? ust uste cok soru sordum kusura bakmayin ?

Bu konu ve bu kategori içerisindeki diğer konuları okumanız öneriiir. 

• 4 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar 2013 model Focus Sedan Titanium araç buldum ve Allah izin verirse almak istiyorum. Ama aklımda bir kaç soru oluştu. Araçta Sony teyp var ön park sensörü var ( Bu smart paket olduğu gösteriyor). Büyük ve renkli bilgi ekranı var. Peki bu tekno paket olduğunu gösteriyor mu? Tekno paketse tekno paketin bütün özelliklerini gösteriyor mu ? Yani tekno paketin içinde de özellik çıkartılıp eklenebiliyor mu ?  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
2 dakika önce, Hasan Doğan yazdı:

Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar 2013 model Focus Sedan Titanium araç buldum ve Allah izin verirse almak istiyorum. Ama aklımda bir kaç soru oluştu. Araçta Sony teyp var ön park sensörü var ( Bu smart paket olduğu gösteriyor). Büyük ve renkli bilgi ekranı var. Peki bu tekno paket olduğunu gösteriyor mu? Tekno paketse tekno paketin bütün özelliklerini gösteriyor mu ? Yani tekno paketin içinde de özellik çıkartılıp eklenebiliyor mu ?  

Smart paket ile o ekran büyük geliyor. Tekno için yol bilgisayarındaki destek sistemlerine bakılabilir.

Yanıtlama zamanı:

Teşekkürler. Peki neye bakmalıyım yol bilgisayarında ?

Yanıtlama zamanı:

Büyük ekranın ben sadece tekno pakette geldiğini sanıyordum. demek smart pakette geliyormus. teşekkür ederim. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.