Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hasan Doğan

Üye
  • Toplam İleti

    14
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hasan Doğan Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    Bursa
  • Arabam:
    2013FocusTDCİ Tit.+Smart+Tekno
  • Meslek:
    Öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Hasan Doğan's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Hasan Doğan

    Tiguan 1.4 Tsi

    Sıfır ya da cok az km de 2. el bakıyorum. Çevreden duyduklarimin haklilik payı var anlaşılan. 2 arabam oldu ikisi de cok cok az yakan dizel arabalardi. acikcasi yoldan ve ya hizdan hic korkmazdim. Şimdi kafami karıştırmışlarken bir de size sorayim dedim
  2. Hasan Doğan

    Tiguan 1.4 Tsi

    1.4 tsi 150 ps olanını düşünüyorum
  3. Hasan Doğan

    Tiguan 1.4 Tsi

    Ben focus ile çok düşük değerler yakalyabiliyorum. Kullanım olarak da yüksek devirlere çıkmıyorum. Ama dediğiniz gibi ise açıkcası benim aracımın iki katı gibi bir yakıt tüketimi olacak anlaşılan
  4. Hasan Doğan

    Tiguan 1.4 Tsi

    Arkadaşlar herkese merhabalar. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Vw tiguan almayı düşünüyorum çok hoşuma gidiyor. Yıllık 10-12bin km yapıyorum. Bu motor hakkında Çevremde çok fazla olumsuz yorum aldım çok fazla yakıt tükettiği yönünde. Yerel ağızla seni üzer dediler :) kullanan var mı şehir içi şehir dışı yakıt tüketimleri nasıl?
  5. Zafer Bey aklıma geldi aslında Ama daha çok zarar vermekten çekindim açıkçası
  6. Teşekkürler arkadaşlar. Servisi aradım sizin dediklerinizi ve kontrol edilmesi gerekir dedi. Şans meselesi o zaman. Peki Cihat Bey yüklü miktar ne kadar olabilir?
  7. Arkadaşlar foruma telefondan giriyorum. Konuyu araştırmama rağmen bulamadım. Konu varsa ve tekrardan açtıysam affola. Şimdi soruma geleyim. İkinci el 2013 model focus aldım. Aracımın otomatik farları devreye girmiyor. Bulunduğum yerde servisi de yok. Servise götüreceğim ama önce size sormak istedim acaba bu arızanın masrafı ne kadar olur bilen var mı? Bir de aracın ön camı serviste değişmiş bundan kaynaklı bir arıza olabilir mi?
  8. peki bu sync teknolijisi güncellenmiyor mu? 2011 -2014 arası makyajsız kasalar için
  9. Büyük ekranın ben sadece tekno pakette geldiğini sanıyordum. demek smart pakette geliyormus. teşekkür ederim.
  10. Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar 2013 model Focus Sedan Titanium araç buldum ve Allah izin verirse almak istiyorum. Ama aklımda bir kaç soru oluştu. Araçta Sony teyp var ön park sensörü var ( Bu smart paket olduğu gösteriyor). Büyük ve renkli bilgi ekranı var. Peki bu tekno paket olduğunu gösteriyor mu? Tekno paketse tekno paketin bütün özelliklerini gösteriyor mu ? Yani tekno paketin içinde de özellik çıkartılıp eklenebiliyor mu ?
  11. yönlendirdiğiniz sayfayı okudum teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için.
  12. Herkese merhabalar. Formu önceden takip ediyordum ama hiç yorum yapmamıştım. Ben hemen derdimi size anlatayım fazla uzatmadan. Focus almayı düşünüyorum. Dizel Titanium+Smart+Tekno paketli olanından. Ama 2. el ilanlarda okudukca kafam karıştı. 1. Her Tekno pakette geri görüş kamerası var mı? 2. Ben aracı servise götürsem bana hangi paket hangi donanım olduğunun bilgisini verirler mi? 3. 90bin km bakımlarının servisteki ücretleri ne kadar?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.