Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl comment_159111 İnternette biraz araştırma yaptım ama aradığım cevapları bulamadım.Aracımı ilk aldığımda sesli komut ile klimayı 20 dereceye ayarladığımda hem şoför tarafı hemde yolcu tarafı istediğim sıcaklığa geliyordu.Geçenlerde sesli komut ile klimayı 23 derece ye ayarlamak istediğimde sadece şoför tarafı 23 oldu, yolcu tarafının sıcaklığı sabit kaldı.Bunu birkaç kez tekrarladım yine aynısı oldu.Bende servise gittim sağolsunlar yardımcı olmaya çalıştılar ama bu durumun normal olduğunu açıkladılar arada sıcaklık farkı olmalıymış.İki tarafın sıcaklığının aynı anda değişmeyeceğini söylediler.Ben yaptım ama dedim.Bu kez akü kutup başını söktüler biraz bekledik tekrar taktık.Sesli komut ile sıcaklığı ayarladığımızda her iki tarafta istediğimiz sıcaklığa geldi, iki üç kere tekrar ettik aynı sonucu aldık.sonra ben yolcu tarafının düğmesini çevirdim ondan sonra tekrar sesli komut ile ayarlamak istedim ama sadece sürücü tarafı değişti yolcu tarafı sabit kaldı.Biraz uzun oldu kusura bakmayın.Merak ettiğim sizlerin aracındada böyle bir durum söz konusu mu yani bu olay normal midir yoksa benim klima düzeninden mi kaynaklanan bir sıkıntı var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl Solution comment_159114 Soldaki auto tuşuna uzun basın (en az 5-6 sn) ve komut'u değiştirin. Bir şekilde tek olarak diğer şekilde çift olarak ayar yapar... Ben yazınızdan tam anlamamış olabilirim ama bunu deneyin ve istediğiniz şeye ulaşırsanız iletin lütfen. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 201313 yıl Yazar comment_159119 Teşekkür ederim bu kadar hızlı cevaplanacağını düşünmemiştim.Sabah denediğimde sonuçlarını paylaşırım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201313 yıl Yazar comment_159155 Dediğiniz gibi yaptım.Sorunum çözüldü teşekkür ettim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 201313 yıl comment_159157 Dediğiniz gibi yaptım.Sorunum çözüldü teşekkür ettim. Rica ederiz Güle Güle Kullanın Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 201411 yıl comment_270006 Bende aldığımdan beri bu sorunu yaşıyorum aslında ama, tam 3 sene sonunda dur bi bakıyım vardır bunun ayarı demesi aklıma geldi :D Okumuştum aslında da önemsememişim galiba yaz ayları olması nedeniyle Kışın lazım olacak. Teşekkürler FocusClubTR Teşekkürler @Yakup Çağatay, Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270133 hazır klimadan konu açılmışken. benim aracımdada sesli komut sistemi var aux ipod telefon özelliği var ama radyo ve kima aç kapa fm frekans söyleme gibi şeyler yok. Ben mi bulamadım yoksa sadece özelliği bundanmı ibaret ? Radyo klima dedğimde geçersiz komut diyor bana telefon aux vs bunları söylemem gerektiğini söylüyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270137 hazır klimadan konu açılmışken. benim aracımdada sesli komut sistemi var aux ipod telefon özelliği var ama radyo ve kima aç kapa fm frekans söyleme gibi şeyler yok. Ben mi bulamadım yoksa sadece özelliği bundanmı ibaret ? Radyo klima dedğimde geçersiz komut diyor bana telefon aux vs bunları söylemem gerektiğini söylüyor. Sanırım 2013 den sonra kaldirmislar. Ford bu aynı modelin ilki ve sonu arasında anlaşılmaz (bize göre) farklılıklar var mesala sesli komut ve aktif şehir içi güvenlik gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270138 hazır klimadan konu açılmışken. benim aracımdada sesli komut sistemi var aux ipod telefon özelliği var ama radyo ve kima aç kapa fm frekans söyleme gibi şeyler yok. Ben mi bulamadım yoksa sadece özelliği bundanmı ibaret ? Radyo klima dedğimde geçersiz komut diyor bana telefon aux vs bunları söylemem gerektiğini söylüyor. Sync var sizde yani diğerleri maalesef yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270141 Servisin yorumu iyiymiş hazır klimadan konu açılmışken. benim aracımdada sesli komut sistemi var aux ipod telefon özelliği var ama radyo ve kima aç kapa fm frekans söyleme gibi şeyler yok. Ben mi bulamadım yoksa sadece özelliği bundanmı ibaret ? Radyo klima dedğimde geçersiz komut diyor bana telefon aux vs bunları söylemem gerektiğini söylüyor. Sync modülünde sadece telefon ve USB için sesli komutlar var. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 201411 yıl comment_270150 Servis bazen çok bilgisiz olabiliyor, geçiştirmeye çalışıyor, özellikle teknolojik oyuncaklar hakkında çok yetersizler. Hem Adana hemde Eskişehir servisi sesli komut hakkında çok birşey bilmiyordu mesela. Ekim 31, 201411 yıl Hakan Saraylı tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201610 yıl comment_376930 Bende yeniyim nereye yazacam bilemiyorum kusura baknayın çift taraflı klima iki tarafta lo da ac açık sol soğuk sağ ılık neden üfler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201610 yıl comment_376937 Bende yeniyim nereye yazacam bilemiyorum kusura baknayın çift taraflı klima iki tarafta lo da ac açık sol soğuk sağ ılık neden üfler Sağ ve sol için sicaklik sensörleri bulunur sağ taraf sanırım algilamiyor. Servise başvurmanız en doğru yol olacaktır Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın