Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus'un Yeni Donanım Listesi - Güncel Değişiklikler (2013 Değişiklikleri Eklendi)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar etis'den baktım araca. Kafam karıştı bu araç tekno paket mi ?

Adsızdfdfd.jpg

• Yanıt 559
  • Görüntüleme 249,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Temmuz kataloğu yayınlanmıştır. Buradan indirebilirsiniz   Temmuz.Katalog.pdf.zip Ekim 2012 sonrası için:  Yeni_Focus- Ekim12.pdf.zip Kasım 2013 sonrası için: Yeni_Focus (3).pdf Opsiyon olarak F

• Yollarda artık...        

• Bu "Manuel Araçlarda Sunulmaktadır" ibaresine de gıcık oldum... Adam katlanan yan aynaları bile manuele koymuş ne alakası var? Powershift'e hiçbişi koyma ozaman.. hatta powershift'i sadece trend'e k

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
13 dakika önce, Murat Kavuk yazdı:

Araç navigasyon paketli, ekran onun için büyük ..

Abi Smart alınca hepsi büyük ekran geliyordu,Navi olmasa da. Sony olması yeterliydi özetle.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Yakup Çağatay yazdı:

Abi Smart alınca hepsi büyük ekran geliyordu,Navi olmasa da. Sony olması yeterliydi özetle.

Doğrudur, ama navi olunca da büyük geliyordu. Yani o zaman iki kere normal büyük ekran olması :P 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
6 dakika önce, Murat Kavuk yazdı:

Doğrudur, ama navi olunca da büyük geliyordu. Yani o zaman iki kere normal büyük ekran olması :P 

FB'a ilk attığımız videoydu bu özellik :D Malum ilk yoktu

• Yakup Ç. A., başlığı Focus'un Yeni Donanım Listesi - Güncel Değişiklikler (2013 Değişiklikleri Eklendi) olarak değiştirdi
  • 7 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar. Bende bir adet 2013 model ford focus trend x aracım var. Yokuş kalkış desteği felan var mı diye soracaktım. Varsa benimkinde yok nasıl eklettirebilirim?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 dakika önce, Kağan K. yazdı:

Merhaba arkadaşlar. Bende bir adet 2013 model ford focus trend x aracım var. Yokuş kalkış desteği felan var mı diye soracaktım. Varsa benimkinde yok nasıl eklettirebilirim?

Bu konuyu okumalı ve diğer bilgi için bu kategori okunmalı. 

• 6 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Merhaba arkadaşlar bende focus III trend 2012 kullanıcısıyım.Merak ettiğim bir kpnu var bemim aracımda esp var mı yok mu?bir de bu sistem açılıyor mu acaba

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
5 dakika önce, Gökhan Kabas yazdı:

Merhaba arkadaşlar bende focus III trend 2012 kullanıcısıyım.Merak ettiğim bir kpnu var bemim aracımda esp var mı yok mu?bir de bu sistem açılıyor mu acaba

Donanım başlığına aldım mesajınızı, ek paket alınmadıysa yoktur. ESP yoksa öyle kolayca eklenmez. Kontağı açtığınızda bu işaret gelmiyorsa yoktur.

esc_0-600x338.jpg

Yanıtlama zamanı:

Ek paket almadım ama galiba bu işaret var.Off yazıyor birde

20180729_205112.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 dakika önce, Gökhan Kabas yazdı:

Ek paket almadım ama galiba bu işaret var.Off yazıyor birde

Tamam var o zaman ? 2011 ve 2012 yılındaki bazı araçlarda paket alma şartı vardı.

Yanıtlama zamanı:

Herhangi bir şey yapmama gerek var mı acaba sizi de meşgul ediyorum ama yardımcı olursanız çok sevineceğim

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 dakika önce, Gökhan Kabas yazdı:

Herhangi bir şey yapmama gerek var mı acaba sizi de meşgul ediyorum ama yardımcı olursanız çok sevineceğim

Ne için? Özelliği açmak için diyorsanız o hep aktif zaten. ?

Yanıtlama zamanı:

Bazı yerlerde esp nin açılması lazım deniliyor da o yğzden hocam ilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.