Mehmet G Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 bende 2013 Titanium var arkadaşlar spor paketi sonradan servisten yaptırabılırmıyım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2014 bende 2013 Titanium var arkadaşlar spor paketi sonradan servisten yaptırabılırmıyım. Yaptırabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nezih Gökpınar Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Focusumu 2.5'tan 3'e çıkardım babamın da azcık kanaat notuyla , dışı ne kadar gösterişliyse içi de bir o kadar kalite kokuyor . Teşekkürler ford... Yalnız bir sıkıntım var hangi paket olduğunu bir türlü çözemedim abiler, Titanium'a ek olarak ön arka park sensörü, park asistanı, elektrikli katlanır aynalar, aktif şehir içi güvenlik sistemi var sanırım birkaç defa donanım değişikliği yapmışlar 2012 nin ilk yarısında üretilmiş, yardım bekleniyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Focusumu 2.5'tan 3'e çıkardım babamın da azcık kanaat notuyla , dışı ne kadar gösterişliyse içi de bir o kadar kalite kokuyor . Teşekkürler ford... Yalnız bir sıkıntım var hangi paket olduğunu bir türlü çözemedim abiler, Titanium'a ek olarak ön arka park sensörü, park asistanı, elektrikli katlanır aynalar, aktif şehir içi güvenlik sistemi var sanırım birkaç defa donanım değişikliği yapmışlar 2012 nin ilk yarısında üretilmiş, yardım bekleniyor Titanium + Plus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nezih Gökpınar Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Titanium + Plus Allah razı olsun Yakup bey -Hayırlı olsun -Teşekkür ederim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2014 Allah razı olsun Yakup bey -Hayırlı olsun -Teşekkür ederim... Hayırlı olsun, uykudan kalkınca insan cevaba gidiyormuş direkt Göz görmeden wc'ye gitmek gibi. Benim Arabam'da görelim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nezih Gökpınar Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2014 Cevaba giden ellerin dert görmesin hocam , en kısa zamanda resimler eklenecek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan Karaca Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Arkadaslar kolay gelsin Allah izin verirse 2012 focus 3 1.6 tdci titanium aracim olacak lakin bu aracin titani donaniminda neler var nelere dikkat etmem veya bilmem gerekli bilinmeyen ozelligi falan varmi? ust uste cok soru sordum kusura bakmayin ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Forum ana sayfasında MK3 genel bilgiler bölümünü inceleyebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 3, 2017 1 saat önce, Gökhan Karaca yazdı: Arkadaslar kolay gelsin Allah izin verirse 2012 focus 3 1.6 tdci titanium aracim olacak lakin bu aracin titani donaniminda neler var nelere dikkat etmem veya bilmem gerekli bilinmeyen ozelligi falan varmi? ust uste cok soru sordum kusura bakmayin ? Bu konu ve bu kategori içerisindeki diğer konuları okumanız öneriiir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Doğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar 2013 model Focus Sedan Titanium araç buldum ve Allah izin verirse almak istiyorum. Ama aklımda bir kaç soru oluştu. Araçta Sony teyp var ön park sensörü var ( Bu smart paket olduğu gösteriyor). Büyük ve renkli bilgi ekranı var. Peki bu tekno paket olduğunu gösteriyor mu? Tekno paketse tekno paketin bütün özelliklerini gösteriyor mu ? Yani tekno paketin içinde de özellik çıkartılıp eklenebiliyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 2 dakika önce, Hasan Doğan yazdı: Herkese iyi akşamlar. Arkadaşlar 2013 model Focus Sedan Titanium araç buldum ve Allah izin verirse almak istiyorum. Ama aklımda bir kaç soru oluştu. Araçta Sony teyp var ön park sensörü var ( Bu smart paket olduğu gösteriyor). Büyük ve renkli bilgi ekranı var. Peki bu tekno paket olduğunu gösteriyor mu? Tekno paketse tekno paketin bütün özelliklerini gösteriyor mu ? Yani tekno paketin içinde de özellik çıkartılıp eklenebiliyor mu ? Smart paket ile o ekran büyük geliyor. Tekno için yol bilgisayarındaki destek sistemlerine bakılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Doğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Teşekkürler. Peki neye bakmalıyım yol bilgisayarında ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Sürücü destek sistemleri, içinde şerit takip vs varsa örneğin o grup donanım da vardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Doğan Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 7, 2017 Büyük ekranın ben sadece tekno pakette geldiğini sanıyordum. demek smart pakette geliyormus. teşekkür ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap