Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202076 30 kuruş zam yap sonra 3 kuruş 5 kuruş indirki hissedilmesin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202230 Gün gelecek insanlar ecoboost almak için bayileri yıkacaklar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202724 Benzine zam geldi. Benzinin litre fiyatına geceyarısından itibaren geçerli olmak üzere 9-10 kuruş zam yapıldı. Zam, döviz kuru ve ürün fiyatlarındaki artışa bağlı olarak gerçekleşti. Zam sonrasında İstanbul'da benzinin litresi 4,89 liraya çıkacak. Suudi Arabistan'ın devlet şirketi Saudi Aramco'nun LPG'nin hammaddeleri olan propan ve bütan fiyatlarını Aralık itibariyle sert şekilde yükseltmesinin ardından hafta başında Türkiye'deki dağıtımcılar da LPG fiyatlarını yaklaşık yüzde 10 artırmıştı. Aralık 5, 201312 yıl Serdar yaman tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202899 Ben bu çıkartmadan kullanıyorum.... Çok da yanlış değil, Nisan 2013 itibariyle dünya ölçeğindeki konumumuz dizel ve benzin için aşağıdaki grafiklerde, benzinde rakip tanımıyoruz, dizelde Norveç ile çekişiyoruz. Şimdi gene birileri kalkıp bunun hükümetin söğüşleme politikası olmadığını anlatmaya kalkmasa iyi olur... Ayrıca kendime böyle nesnel verilere dayalı, aydınlatıcı içerik sağüladığım için teşekkür ediyorum.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202903 Ben bu çıkartmadan kullanıyorum.... Çok da yanlış değil, Nisan 2013 itibariyle dünya ölçeğindeki konumumuz dizel ve benzin için aşağıdaki grafiklerde, benzinde rakip tanımıyoruz, dizelde Norveç ile çekişiyoruz. Şimdi gene birileri kalkıp bunun hükümetin söğüşleme politikası olmadığını anlatmaya kalkmasa iyi olur... Ayrıca kendime böyle nesnel verilere dayalı, aydınlatıcı içerik sağüladığım için teşekkür ediyorum.... Yakup'a söyleyelimde stickerların yanında bu çıkartmalardan da göndersin.Belki aracımızın arkasına enerji bakanının makam aracı felan yanaşırda gözüne batar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202907 Zam sırası motorine geldi sanırım evet yarın mazota da 10 kuruş zam geldi haberini duyarız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202993 Motorine zam! Motorinin litre fiyatına geceyarısından itibaren 8 kuruş zam yapılacak Benzinin ardından motorine de zam geldi. Motorinin litre fiyatına geceyarısından itibaren 8 kuruş zam yapılacak. Zamla birlikte motorinin litre fiyatı İstanbul'da 4,54 liraya çıkacak. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_202996 Evet motorine'de 8 kr. zam geldi, haydi benzin haydi benzin haydi, tam zamanı tam zamanı şimdii.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_203011 Evet motorine'de 8 kr. zam geldi, haydi benzin haydi benzin haydi, tam zamanı tam zamanı şimdii.. Biraz yavaş, daha dün 10 kuruş yedi benzin, bir nefes alalım, hükümetten betersin... Bu arada Leman kapağı Temmuz 2009 Öpülmeyi seven milletiz... Merak edenlere Avrupa fiyatları: http://www.fuel-prices-europe.info/ Norveç ve İngiltere aşılması gereken engeller, üzerimize gölge düşürüyorlar, hükümetten uygun önlemleri bekliyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 201312 yıl comment_203020 geleceği belli diye bugun doldurmuştum depoyu, salı bi daha doldurmak gerekecek. battım battım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 201312 yıl comment_203114 Kuvvette benzinin litresi 35 kuruşmuş..peeee Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın