Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189650 Ağaçta yaprak kalmadı Bekir abi normaldir... Wuuuuuuuu çok iyiydi ... Serdar'ım ....:):):) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189651 İyi ki almamışım dün; bir depo ekstra litrede 7 kuruştan kurtuldum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189654 ah ah suriye savaşı yokken motorsikletime 2.5 liradan benzin alırdım dünyaları gezerdim ( türk benzini 4.5 değerlerinde) ne günlerdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189655 Ben ayda bir alıyorum . Son aldığımdan beri 3 kez indirim 1 kez zam oldu :D Bir de ilk indirimi görür görmez almıştım galiba ondan önce alsaydım 4 indirim 1 zam olacaktı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189666 Yaw dizel de yaprak kıpırdamıyor..... Aman abi nolur ses etme, o yaprak kıpırdarsa tersine kıpırdıyor bizde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201312 yıl comment_189669 Aman abi nolur ses etme, o yaprak kıpırdarsa tersine kıpırdıyor bizde. Evet ya .... Olayın birde o tarafı var.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 4, 201312 yıl comment_190028 Lpgye indirim var... Petrol ve dövizde meydana gelen artış akaryakıt fiyatlarını yükseltirken, son dönemde fiyatların düşürülmesi vatandaşa rahat nefes aldırdı. Zaman'ın haberine göre; önceki gün benzinde 8 kuruşluk indirimin ardından dün de LPG fiyatında 11 kuruş indirim yapıldı. Yapılan indirimle birlikte LPG’nin İstanbul’daki fiyatı 2,58 Türk Lirası oldu. Fiyatlar, şehir ve istasyonlara göre değişiklik gösterebiliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201312 yıl comment_199816 Arkadaşlar bugün bir arkadaşım bir şey söyledi garibime gitti doğrusu. Dizel yakıt alırken petroldeki şahıstan indirimli vermesini iste, cebinden bir kart çıkartıyor, pompaya tutuyor, bir depoda 20-30 lira indirim oluyor dedi. Hiçbir şey anlamadım, var mı böyle bir şey gerçekten, arkadaşın söylediğine göre, mırın kırın ederse sürekli oradan alacağını söyleyince indirim yapıyorlarmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201312 yıl comment_199821 ali bey total rami şubesinden kurumsal kart çıkartmıştık şirket araçları için ama şahsı aracımada alabiliyorum %6 indirim yapıyorlar ama karta birikiyor para sonra yakıt alabiliyorsunuz. ama sizin söylediğiniz gibi birşey duymadım Arkadaşlar bugün bir arkadaşım bir şey söyledi garibime gitti doğrusu. Dizel yakıt alırken petroldeki şahıstan indirimli vermesini iste, cebinden bir kart çıkartıyor, pompaya tutuyor, bir depoda 20-30 lira indirim oluyor dedi. Hiçbir şey anlamadım, var mı böyle bir şey gerçekten, arkadaşın söylediğine göre, mırın kırın ederse sürekli oradan alacağını söyleyince indirim yapıyorlarmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 201312 yıl comment_199824 Arkadaşlar bugün bir arkadaşım bir şey söyledi garibime gitti doğrusu. Dizel yakıt alırken petroldeki şahıstan indirimli vermesini iste, cebinden bir kart çıkartıyor, pompaya tutuyor, bir depoda 20-30 lira indirim oluyor dedi. Hiçbir şey anlamadım, var mı böyle bir şey gerçekten, arkadaşın söylediğine göre, mırın kırın ederse sürekli oradan alacağını söyleyince indirim yapıyorlarmış. Faturada sizin araca değil de farklı bir araca yakıt verilmiş gibi gösterdiklerini duymuştum. Benim bacanak bu şekilde yakıtı % 12 - % 15 civarı indirimli aldığını söylemişti. Hatta Gaziantep'e gittiğimde sanada alalım demişti de ben burdan depoyu fullediğim için bu şansı kullanamadım maalesef. Yalnız tam detayını bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 201312 yıl comment_199978 bugun litresi 4.46 ten shell v power nitro dizel aldım benzinle arasında ilk defa bu kadar az fark kaldı Kasım 22, 201312 yıl önder Başböyük tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202047 Bir gece yarısı operasyonu LPG'ye tarihi zam! LPG araç kullanıcıları bu sabah rekor zamla uyandı. LPG’ye bir seferde yapılan en yüksek zam olarak tarihe geçti. LPG’nin litresi 30 kuruş yükseldi. Zamla birlikte İstanbul’da 1 litre LPG’nin fiyatı, 2,81 liradan 3,11 liraya, Ankara’da 2,61 liradan 2,91 liraya çıktı. Türkiye’de milyonlarca otomobilde yakıt olarak tercih edilen LPG’nin fiyatına bu geceden (3 Aralık) geçerli olmak üzere 30 kuruşluk rekor zam geldi. Zamla birlikte LPG’nin (otogaz) litresi 3,11 liraya çıktı. 30 kuruşluk artış, otogaza bir seferde yapılan en yüksek zam oldu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202053 LPG araç kullanıcıları bu sabah rekor zamla uyandı. Serpilmesi ve artması için beklediler, şimdi saldırıp iliğine kadar alacaklar. Bekliyordum, hiç şaşırmadım... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202057 Bence yavaş yavaş geri düşer 2.80'li rakamlara. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 3, 201312 yıl comment_202062 Düşmesini umut ediyorum. Sonuçta lpg ile zenit saati gibi çalışan bir arabamız daha var. Bu zammın rüzgarı umarım benzin ve mazotu etkilemez. Araba ihtiyaçtı, lüks oldu. 5 tl ye mazot mu olur. Hadi bizim forumun geneli gibi arabaya biraz keyfinden binenler neyse de, gerçekten ekmek parası için mazot, benzin, lpg yakan insanlar için gerçekten zor. Çiftçisi, kamyoncusu, otobüsçüsü... Millet 10 numara yağı çare olarak görmeye başladı. Adam sıfır aldığı arabasının deposunu 10 numara yağla dolduruyormuş. E tabi cari açığın düşmesine yardımcı olmak amaç. Siz ekonomi yapmak mı sanmıştınız? Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın