Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Akaryakıt Fiyatları

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

ben scooter almayı planlıyorum arkadaşlar..Ciddi anlamda kafayı taktım buna focusu garaja çekmeyi planlıyorum bakalım

• Yanıt 2,2k
  • Görüntüleme 354,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Eren_Öztürk
    Eren_Öztürk

Böyle bi sticker var yakında arka cama yapıştırcam az kaldı.

• Araştırmacı yazar kimliğiyle size iki tablo hazırladım, nasıl ve ne güzel öpüldüğümüzün kanıtı olarak Fiyatlar çok günceli yansıtmasa da 2014 son çeyreğine aittir.   İlk önce yakıt fiyatına göre dü

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Ve bu nafile muhabbet uzaaar gider. Tepki vermeyi beceremezsek iğfal edilmeye devam ediliriz. Siz 10.000 araba kontak kapatıp büyük şehir trafiğini felç edebiliyorsanız, ve bunu birkaç şehir

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ben buna en kibar tabirle oha derim. Reşat altını mübarek. 5.22 ne demek.

ben scooter almayı planlıyorum arkadaşlar..Ciddi anlamda kafayı taktım buna focusu garaja çekmeyi planlıyorum bakalım

Vesta mıydı neydi şirin şeyler. Trafik sıkıntısı da az hem.

Yanıtlama zamanı:

Ben buna en kibar tabirle oha derim. Reşat altını mübarek. 5.22 ne demek.

Vesta mıydı neydi şirin şeyler. Trafik sıkıntısı da az hem.

vesta mondial kanuni sym kymco yamaha honda vs vs bu alanda ciddi bir sektör olduğunu farkettim..Ama japonlar her motorda çok tuzlu..hondanın pcx diye bir modelini çok beğendim getir götür analizinden sonra bir değerlendirme yapıcam bakalım

Yanıtlama zamanı:

vesta mondial kanuni sym kymco yamaha honda vs vs bu alanda ciddi bir sektör olduğunu farkettim..Ama japonlar her motorda çok tuzlu..hondanın pcx diye bir modelini çok beğendim getir götür analizinden sonra bir değerlendirme yapıcam bakalım

Japonlar bana kalırsa arabanın en kötüsünü yaparlar. Ama motorun iyisini. Birde konu dışı konuşuyoruz. :P

Yanıtlama zamanı:

Amerika Suriye'ye girme karari aldi.asil siz bundan sonra gorun fiyatlari...

Yanıtlama zamanı:

He valla. :D Yakında Euro 3 lirayı zorlarsa olan olur işte. Bu durumda benzinin 5 buçuk olması veya buna yaklaşması hiç de zor değil.

Enes Duman tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Dün Opet'ten benzinin litresini 5.19'dan aldım, motorin ne kadar olmuş diye sorduğumda 4.75 dediler. Bu fiyatlar Van fiyatları... :kızgın:

Nihat Abukan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Dün Opet'ten benzinin litresini 5.19'dan aldım, motorin ne kadar olmuş diye sorduğumda 4.75 dediler. Bu fiyatlar Van fiyatları... :kızgın:

5.19 nedir yahu? Sanki altın suyu koyuyoruz depoya.

Yanıtlama zamanı:

insanlar bosuna kacaga yonelmiyorlar :-) bu arada gercekten fiyatlar cok yuksek.olacak is degil.lpg li arac sayisi bu gidisle buyuk artis saglar...
Yanıtlama zamanı:

abd ırak'a girer akaryakıt artar,

Mısırda darbe olur akaryakıt artar,

suriyede isyan başlar akaryakıt artar,

abd suriyeye girer akaryakıt artar vs vs vs

ortak bir sonuç var kim kime girerse girsin hepsinin topluca bize girdiği

Yanıtlama zamanı:

abd ırak'a girer akaryakıt artar,

Mısırda darbe olur akaryakıt artar,

suriyede isyan başlar akaryakıt artar,

abd suriyeye girer akaryakıt artar vs vs vs

ortak bir sonuç var kim kime girerse girsin hepsinin topluca bize girdiği

enerjide disa bagimli olmanin sonucu bu siraladiklariniz.orta doguda bir kelebegin kanat cirpmasinin bizde firtinaya yol acmasi normaldir.normal olmayan sey bizden alinan yuksek vergiler.dunyadaki en pahali akaryakiti kullanmamizin sebebi vergiler....
Yanıtlama zamanı:

adamların başı ağrıyor yakıta zam yapıyorlar ilginç vallahi

Yanıtlama zamanı:

hayra alemet değil ama dur bakalım ne çıkacak ardından...

Yükselen petrol fiyatları ve dolar sonrasında geçen hafta benzine 14 kuruş, motorine 17 kuruş, LPG'ye de 5 
kuruş zam yapılmıştı. Bu zamlardan bir hafta önce de benzin ve motorine sırasıyla 11 kuruş ve 8 kuruş gelmişti. 

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarının geri gelmesi sonrasında benzinde bugün 13 kuruş indirime gidildi.

İndirim sonrasında İstanbul ve Ankara'da bir litre 95 oktan benzinin satış fiyatı 5.07 TL seviyelerinden 4.94 TL seviyelerine geriledi.

Yanıtlama zamanı:

hayra alemet değil ama dur bakalım ne çıkacak ardından...

Yükselen petrol fiyatları ve dolar sonrasında geçen hafta benzine 14 kuruş, motorine 17 kuruş, LPG'ye de 5 

kuruş zam yapılmıştı. Bu zamlardan bir hafta önce de benzin ve motorine sırasıyla 11 kuruş ve 8 kuruş gelmişti. 

Uluslararası piyasalarda petrol fiyatlarının geri gelmesi sonrasında benzinde bugün 13 kuruş indirime gidildi.

İndirim sonrasında İstanbul ve Ankara'da bir litre 95 oktan benzinin satış fiyatı 5.07 TL seviyelerinden 4.94 TL seviyelerine geriledi.

ee biz :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.