Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Faruk Çevik

Üye
  • Toplam İleti

    159
  • Katılım

  • Son ziyaret

Faruk Çevik Hakkında

İletişim - Sosyal

Profil Detayları

  • Şehir:
    yalova
  • Arabam:
    2006 focus tdci trend
  • Meslek:
    öğretmen
  • Cinsiyet:
    Bay

Faruk Çevik's Achievements

Collaborator

Collaborator (7/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

43

Toplam Beğeni

  1. Arkadaşlar biz de erkek yaparsa aslansın denir kadın yaparsa ne denir artık siz tamamlayın.Bu vatandaşlarımızın tamamında var.Çevremizdeki insanların oğulların baba 3 kızla çıkıyorum dediğinde helal be oğlum işte erkek adam derler.Ama kız gelsin desin bakalım annesine babasına erkek arkadaşım var diye.Böyle bir toplumda kuyruk sallama olaylarına bu şekilde bakan insanların varlığını yadırgamıyorum ben....
  2. İkinci el araba alacak arkadaşlarım siteleri açıyor 100 bin km yapmış dizel araçları görünce sayfayı hemen kapatıyor.Piyasa ikinci el dizel kaynıyor.Herkes elindeki dizelden kurtulmaya çalışıyor.Ama pek kimse yanaşmıyor yüksek km li dizel araçlara. 1.0 ecoboostun bizde yaygınlaşması için 2-3yıl geçmesi lazım.Çünkü insanlarda inanılmaz bir ön yargı var.ecoboostu hiç duymayan ya da duysa bile 1.0 deyince yadırgayan o kadar çok insan var ki.Ayrıca bizde insanların çoğu için benzinde ortalama 6 lt ekonomik bir yakıt değeri değil.Km başına 25 krş bile fazla geliyor insanlara bu yüzden lpg ye kayıyorlar.Uçsun bassın geçsin tırmansın ve ortalama yakıt tüketsin diyen çok az.Performans olmasın ama az yaksın düşüncesi mevcut...
  3. Bu araçla ilgili yeterli reklam yok.Bayiye gidene kadar hiç duymamıştım test aracında gördüm.
  4. Sık pasta yaptırmak boyaya zarar vermez mi ? El ile yapılan pasa ve makine ile yapılan pasta arasında zarar vermeleri açısından bir fark var mıdır ? Kılcal çizikler pasta yapılmadan giderilebilir mi ?
  5. Eğitimin başına artık gerçekten eğitimin içinde yoğurulmuş bir bakan gelmeli.Yap boza dönmemeli bu iş...
  6. zamlari aninda yansitan sirketler indirimleri nedense gec yada eksik yansitiyorlar....
  7. her zamanki gibi bu isten anladiginizi gosteren faydali ve dolu bir yorum yazmissiniz.tesekkurler...
  8. digerleri arabadir focus asktir,digerleri aractir focus amac :-) neyse artik birdahaki arabam focus olur.oyle her focus olmaz tit smart olacak :-) babamin dedigi gibi daha yasimiz genc ilerde aliriz elbet
  9. evet haklisiniz aslinda bi bakmak lazim.renoya karsi on yargi beni renodan soguttu :-) peugeota karsionyargili olmamak lazim :-)
  10. arkadasimda 2006 peugeot 206 bende 2006 model focus.bazen arabasini kullanirdimarada sanki 10 yas varmis gibiydi.gecen gun bacanagin 2000 model polosunu kullandim o bile daha iyiydi peugottan :-)
  11. Bu onyargiyi kiramazsiniz.halkimiz aracin performamsini motor hacmiyle oranlamaya aliskin.iyice yayginlasmasi lazim bu motorlarin.
  12. evet haklisiniz soylediklerinizde haklisiniz.bu fiyata b sinifi reno alacagina 2011 c sinifi al hem satarkende zarar etmezsin diyenlerde var.
  13. fiat ile reno arasinda cok kalite farki oldugunu dusunmuyorum.reno ford desek tamam ama reno fiat cok farkli degil.aldigimiz araci hemen satma potansiyleiyle zarar etmemeyi dusunceksek en mantiklisi tutulan ikinci el almak.arabayi uzun bi sure kullanmak istiyorum.bu nedenle satma olayini hic dusunmedim.ayrica bundan onceki cliolarda gayet satiliyor gordugum kadariyla.bu kasa cliolarin ikinci elinin eskisinden iyi olacagini dusunuyorum. ecet bu konuda haklisiniz.arabasiz gecen bungunlerde iki sozu baya tekrarladim."en iyi araba bindigin arabadir" ve "en kotu arba arabasizliktan iyidir " :-)
  14. hocam hiz tutkumu tdci aracimda attim cok sukur.cok atik ve seri bir arabaydi.ben clio 0.9 u test ettim performans yonunde bi sorun yok benim icin.bana yeter.1.2 ye bakmadim.gecen soylemistiniz zam gelicek iye.yarin %3-4 arasi zam gelicekmis.ben dunden ayirtimzamdan etkilenmemek icin.kapora vermedim belki duruma gore degisiklik yapabirim...ayrica beni boyle kararsizliga iten fordun hem bayii hemde otosan olarak alirsan al alamazsan alma tepkisi... mertcan bey dizeline 50 000 istiyorlar ki cok fazlaic ve dis gorunumu benimd hosuma gitti.sorun cikartma konusunda endiselerim var.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.