Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Aydın abi suan bizde ki twitler yok f3 de duşun iste.. Sony ile hiç olmazsa o var birde konsol üstü sub-centr Ünite aynı olsa bile %100 fark olur. Hele ekranlar ile ambiyans cok guzel oluyor. Bu fiyatlar ile bu arabada bunların standart olması lazım rakiplerin ambiyans cok guzel güncel f3 ten. Dogruya doğru. Sent from my iPhone 4s using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Bir sürü şey yazdım ama sörvır biziymiş.Uğraşamam bir daha yazmaya.. o bile artık bussy sinyali veriyor..yorulma kocapatron... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 17.05.2012 - 12:01 tarihinde, Mertol Kip yazdı: Valla mondeoya o düdük tasarımlı 16 jantı reva gören "işi bilenler" olduğu sürece ben para verip 40 yanaklı lastik ve 18 jant alıp taktırırım. hiç dert değil ... işi bilenlerde çare tükenmez al sana kuzu'nun kralı. jant'mı? aha jant ... sony'mi? olmaz mı? diesel + otomatik'mi? tabi ki ... hem de yeni seviye 163 beygir. sunroof ve elektrikli deri koltuklar da (hemi de ısıtmalı, gazı verdin mi iki dakikada fırında patates hesabı ısıtır mabad'ı) işin ikramiyesi. olmadı mı? .. dert değil işi bilen'de çare tükenmez. yeter ki sen paradan haber ver imza: ne kadar ekmek o kadar köfte diyen arabacı. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Var ya bitirdin beni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Var ya bitirdin beni :zha: fırından yeni çıktı cenk, yatıyor showroom'da .. akşam uğra mıncıkla istersen. (... pendik plaza'da) çok baştan çıkarıcı bir seçenek. önünde durup 10 dakika gözlerimi kısarak düşünmedim dersem yalan olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 yok arabasızım gelemem..Başka zaman inşallah.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 fırından yeni çıktı cenk, yatıyor showroom'da .. akşam uğra mıncıkla istersen. (... pendik plaza'da) çok baştan çıkarıcı bir seçenek. önünde durup 10 dakika gözlerimi kısarak düşünmedim dersem yalan olur. kısarak...clint eastwoodvari diyosun dahamı anlam katıyor öle bakmak..yani faltaşı gibi acılmış gözle bakmak aynı etkiyi göstermiyormu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 yok arabasızım gelemem..Başka zaman inşallah.. geleceksen arabasız gel,seni araba ile yollarız evine 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 17.05.2012 - 15:08 tarihinde, Kaan Yagizer yazdı: hiç dert değil ... işi bilenlerde çare tükenmez al sana kuzu'nun kralı. jant'mı? aha jant ... sony'mi? olmaz mı? diesel + otomatik'mi? tabi ki ... hem de yeni seviye 163 beygir. sunroof ve elektrikli deri koltuklar da (hemi de ısıtmalı, gazı verdin mi iki dakikada fırında patates hesabı ısıtır mabad'ı) işin ikramiyesi. olmadı mı? .. dert değil işi bilen'de çare tükenmez. yeter ki sen paradan haber ver imza: ne kadar ekmek o kadar köfte diyen arabacı. KaanSan gaza gelme yaşımı çoktan geçtim ya.. Bu araba bana uymaz. Nedenmi? 1- Otomatik araba hiç bana göre değil. 2- Dizel arabanın benim açımdan hiçbir mantığının olmadığına artık kesin olarak kanaat getirdim.Yılda 5-10 bin arası km yapıyorum. Uçak benzini yaksa kaç yazar. 3- Donanımsal olarak yazdıklarının tümü benim trend mondeoda var..Üstelik çakma falan değil orjinal selective koltukları 4- SW araba alacaksam o ancak kompak sınıfta olur. Mondeo boyutlarında SW almam. Gider s-max 1.6 ecoboost falan alırım.. Ama o da şu anki benim önümüzdeki 5 yıllık yaşam track imde gereksiz. Bana ciddi kazası olmayan bir 2001-2002 sport trend, ya da hilux, en olmadı Camper e çevirebileceğim cityvan (transporter) gibi bir alet lazım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 kısarak...clint eastwoodvari diyosun dahamı anlam katıyor öle bakmak..yani faltaşı gibi acılmış gözle bakmak aynı etkiyi göstermiyormu... hani clint abi'nin iyi-kötü-çirkin'de yaptığı efekt ile baktım arabaya. aklımdan ben bunu almaz hanım ağzıma xxxxxxxxxx,yoksa sabahı mı bekler? maymun iştahlı herif üç günde bir araba değiştiriyorsun diye yapacağı bıdı-bıdı 90 iş gününde biter mi? ve hepinizin kolaylık ile üretebileceği varyantlar geçiyordu. kafada bu tür hayali monologlar uçuşurken doğal olarak yüz kasları da etkileniyor,bir garip bakmaya başlıyorsunuz. (en azından ben öyle bakıyorum) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 17.05.2012 - 15:08 tarihinde, Kaan Yagizer yazdı: hiç dert değil ... işi bilenlerde çare tükenmez al sana kuzu'nun kralı. Kaan kötüsün kötü... Deminden beri çamur atacak bir şey arıyorum, nafile.... Hah buldum, 2 litre dizeller için TSI çıkmış, hava filtresinden gelen yoğuşma suyu turbo pervanesinde donup kırılmasına yol açıyormuş, bu yüzden su kesecek bir kapak takılması gerekiyormuş, uğraşamam şimdi bununla, kalsın... (Tabii ANtalya'da da ne don olur ya!) 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 boşver ya Kaan evdekinle tepişmeye gelmez salla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 KaanSan gaza gelme yaşımı çoktan geçtim ya.. yediremedik yani ... pIFFFF işin şakası bir yana (seni bilmem ama...) ben çok ciddi ciddi baktım bu arabaya. kullandığım grand c-max biraz daha yaşlı olsaydı .... neyse. araba yaşlansın o zaman bakacağız artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali_Balkan Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 fırından yeni çıktı cenk, yatıyor showroom'da .. akşam uğra mıncıkla istersen. (... pendik plaza'da) çok baştan çıkarıcı bir seçenek. önünde durup 10 dakika gözlerimi kısarak düşünmedim dersem yalan olur. bunun ecoboost 160 ps SW civa grisini satmıstım.hakkaten aşık olunacak araba.külkahverengi farklı asil duruyr.163 ps powershıftler geldimi bu arada? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 17, 2012 boşver ya Kaan evdekinle tepişmeye gelmez salla... tepişmek nedir abi? bununla eve gideyim,sırf zevk için kemiklerimi kırar valla .. ondan korkmasam ben bu kuzuyu çoktan evlat edinmiştim ama nerdeeee. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap