Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Ford Focus'un Alttan Detaylı Resimleri, Aktif ön izgara

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aynı espriyi yapmaya girmiştim..

çıkabilirsin.... ^_^

• Yanıt 47
  • Görüntüleme 32,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ferhat tezcan
    ferhat tezcan

Geçen gün servisteyken yağ değiişmi sırasında fotolarını çektiğim alt takım resimlerini paylaşıyorum belki lazım olur yada merak eden vardır.

• bende alt takım resimleri değince sünnet resimlerini koyacak sandıydım mazallah allahkorumuş bizi şükürler olsun....

• Engin Uzunoğlu
    Engin Uzunoğlu

Ümit bu fotoğraflar için 30 yaş sınırı var zaten.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

çıkabilirsin.... ^_^

çıktım zaten. konu nasıl heycanlı mıydı ?

Yanıtlama zamanı:

çıktım zaten. konu nasıl heycanlı mıydı ?

tadalafil içerikliydi.... ^_^

Yanıtlama zamanı:

dünyanın parasını alıyorlar , bir karter koruma yok , Allah korusun altını bir çarpsan komple çatlayacak motor ...

Var ya olmazmı kartondan ama öyle dandik kartondan değil kaliteli kartondan :) :)

Yaa arkadaş ne geyik muhabbeti açlığı bu bir konu paylaştım geyikler havada uçuyor tabi işin başı Teyfik abide :) :) :) :)

Fotolarla ilgili bişey yazmıştım az önce buraya ama sildim birilerine malzeme vermemek için :)

nası yok. yağ değişimi için çıkartılmış.

Varda dedim ya kartondan :) Ama kaliteli karton haaaa :)

ferhat tezcan tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

altını gösteren sensin ben napayım.... ^_^

Yanıtlama zamanı:

altını gösteren sensin ben napayım.... ^_^

Ne utancam abi gerekirse forum için altınıda gösteririm dedim ahanda koydum fotoları :) :)
Yanıtlama zamanı:

Walla bende hastayım bu focusun alt takımlarına , arada arabayı lifte kaldırtıp kaldırtıp bakarım alttan alttan :)

Yanıtlama zamanı:

Tam olarak şu motor bölümünde manifold dan sonra ki partikül filitresi mi Ferhat bigin var mi?

Yanıtlama zamanı:

nası yok. yağ değişimi için çıkartılmış.

var ama köpükten :) heheheh yani kartel koruma yok arabada , onu bilin ona göre kullanın :)

Yanıtlama zamanı:

var ama köpükten :) heheheh yani kartel koruma yok arabada , onu bilin ona göre kullanın :)

Bu da defaten yazıldı,

Motor alt kaplaması hem hava akışını iyileştirmek hem de motoru temiz tutmak için var. Darbeden korumak maksatlı değil elbette.

Kaza anında burun deformasyonu sürecinde motor sürücünün kucağına düşmesin diye alta düşmesi planlanmış ve sağlam bir karter muhafazası bunu engelleyeceği için kullanılmamış, sonradan takılması da önerilmiyor.

Son 12 yıl içinde (ki ondan öncesini de hatırlamıyorum) hiçbir arabamda muhafaza yoktu ve altta hasar olacak bir durum olmadı. Bu araçların zaten araziye girmek üzere yapılmadığı açık...

Yanıtlama zamanı:

Tam olarak şu motor bölümünde manifold dan sonra ki partikül filitresi mi Ferhat bigin var mi?

Evet öyle olması lazım yanılmıyorsam.
Yanıtlama zamanı:

bu alt takım meselesi harbi fena. Şöyleki

servise gidiyorsun usta alt takımları veya ön takımları bir kontrol edermisin deyince zaten bir gıcık bakıyor ustalar. Elindeki anahtarı ön takımlara şöyle bir yerleştirip abi bundan sonra işe yaramaz size yenisini takalımda diyebilir korkusu her an oluyor. Onun için kelimeleri dikkatli seçmeye çalışırım ön düzen veya arka süspansiyonlar deyince zaten anlıyor elemanlar.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.