Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni Hyundai i30 İnceleme ve Test Sürüşü - 2012 Hyundai i30

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Abi benim bacağım senin bacağının 3/2 si dizim yaklaşsa bile rahatsız edici olmuyor ;)

Nerde o video ? hottan alim :D

• Yanıt 132
  • Görüntüleme 87,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Lansmanından beri aklıma takılan ve yakından görmek istediğim bir araç yeni i30. Nedenine gelince Hyundai çok iyi yolda, Avrupa beklentilerini, yani kaliteli malzeme, ergonomi ve kullanışlılık, g

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

Merhaba arkadaşlar. Bugün yakupla ufaktan bir test günü yaptık. Yeni Hyundai I30'u ve Yeni (!) Honda Civic'i test ettik. Keyifli saatler geçirdik. Sonra eve geldim ben uyudum Güne Yakupla buluş

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Ogün'ün video burada   Benim video da burada  

Yanıtlama zamanı:

Hepinize teşekkürler vakit ayırıp gittiğiniz ve bizimle paylaştığınız için...bende katılıyorum bizim forumdaki ustalardan...birdergi bile çıkartılır otohaber dergisinden daha kaliteli ve gerçekci anlatımlarınız...saygılarımla...

Yanıtlama zamanı:

ogün beye ve cem abiye çok teşekkürler

daha bu yorumlar üzerine sadece test edip yorumsuz kalmak yeterli.

bende en erken 2 hafta sonra gidebilirim. malum iran sınırında bi köyde görev yapınca 3 hafta 1 ay sonrasına plan kurabiliyoz

Yanıtlama zamanı:

Cem abi anlatımlarınız çok akıcı ve kafamdaki soruların çoğuna tatminkar cevaplar bulabileceğim güzel bir makale olmuş. Bu aracın beygir ve tork karşılaştırmaları konusundaki düşüncelerinizi de rica ediyorum.

Yanıtlama zamanı:

Cem abi anlatımlarınız çok akıcı ve kafamdaki soruların çoğuna tatminkar cevaplar bulabileceğim güzel bir makale olmuş. Bu aracın beygir ve tork karşılaştırmaları konusundaki düşüncelerinizi de rica ediyorum.

İşe yaradı ise ne mutlu bana... :(

Beygir ve tork karşılaştırma deyince biraz daha açabilir misin?

Dizel benzinli farkı mı? Ford motorları ile kıyaslama mı? Sürüş dinamiğine etkisi mi?

Hepsi mi?

Yanıtlama zamanı:

Videolu olarak detaylı anlatım yapmış arkadaşlar.

Aramızdanda Merak eden arkadaşlarımız var illaki aracın detaylarını.

Zaten bu araç hakkında daha paylaşılacak bişey kalmadı sanırsam abicim :D Şu konuda oldukça ayrıntılı dökümanlar mevcut Hyundai sitelerinde bile bu kadar geniş içerik yok. Otomobil tutkunuyuz en nihayetinde olsun o kadar.

Forumunda reklamı oluyor abicim 2012 İ30 test yazıldığında googla en üst sırada çıkıyoruz. Buda bizim tanıtımımız :)

Yanıtlama zamanı:

Focus almadan bu aracı görsek bayağı düşünürdüm. Bu sınıfta son çıkan araçları görünce günlük aile ile kullanım için D sınıfına ne gerek var diye düşünüyor insan. Hoş fiyatlarda D sınıfı oldu ama gerçekten keyifli, zevk veren araçlar var.

Engin Uzunoğlu tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Yanyana Titanium Focus ve Bu i30'u koyun

Titanium'un daha önde olduğunu tüm ayrıntılarda anlarsınız :)

Ben o kadar emin değilim, sonucu kesinlikle beklentiler belirler!

Ayrca yan yana koymak da yetmez, bir süre ikisini de tüketmek şart.

Yanıtlama zamanı:

Ogün acaba biraz fazla mı Hyundai reklamı yapar olduk?

Neyse rekabet tüketiciye yarar... :)

Ayıptır söylemesi sizi biraz daha Fordculuk yorumları yaparken görmek isteriz! :D

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ben o kadar emin değilim, sonucu kesinlikle beklentiler belirler!

Ayrca yan yana koymak da yetmez, bir süre ikisini de tüketmek şart.

Valla cem abi aynı gün Ford'a da uğradık yine araçlara baktık..Dediğim gibi detaylarda farklar çıkıyor ortaya

Ford şu 2 ekranını Avrupa'daki gibi sunsun bize başka hiçbirşeye ihtiyacı yok :)

Yanıtlama zamanı:

İşe yaradı ise ne mutlu bana... :)

Beygir ve tork karşılaştırma deyince biraz daha açabilir misin?

Dizel benzinli farkı mı? Ford motorları ile kıyaslama mı? Sürüş dinamiğine etkisi mi?

Hepsi mi?

aslında ben de su anda Touch bekleyenlerdenim ve bu araba odukca kafamı karıstırdı, çok agresif kullanmaya sevmem bu nedenle dizel titanyum düşünüyorum ama beygir&tork konusunda bu arac gercekten cok iyi görünüyor. Ne dersiniz? Focus III le bir karsılastıralım bakalım.. :D

Yanıtlama zamanı:

Valla cem abi aynı gün Ford'a da uğradık yine araçlara baktık..Dediğim gibi detaylarda farklar çıkıyor ortaya

Ford şu 2 ekranını Avrupa'daki gibi sunsun bize başka hiçbirşeye ihtiyacı yok :)

Valla Yakup ben de EB'a bindim ve eve döndüm aynı gün. Ve hala söylediğimin arkasındayım.

Ekran bazılarınca önemseniyor olabilir ama Focus'un tek eksiği değil maalesef.

Cevat Bey de sormuşken sayayım...

1. Dizelde otomatik vites seçeneği yok

2. Manüel katlanan ayna yok

3. Bagaj hacmi daha düşük

4. Arka diz mesafesi daha az

5. Geri görüş kamerası yok

6. Garanti süresi daha kısa

7. Fiyat daha yüksek

8 İşçilik kalitesi tatmin edici değil

Ford'un avantajları da var tabii...

1. Daha iyi marka imajı

2. Bence dizelin motor performansı kullanımda daha tatmin edici

3. Daha dinamik ve keyifli sürüş özellikleri

Sonuçta marka taraftarlığı yapma derdinde değilim ama i30 kesinlikle yeni Focus ile rekabet edebilecek bir araç.

İkisi için de 6-12 ay sonra uzun süreli kullanım deneyimi biriktikten sonra yeniden değerlendirme gerekir.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.