Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Boyut - Performans - Ağırlık - Bagaj - Tüketim ve Teknik Değerler / Özellikler

Featured Replies

• Yanıt 95
  • Görüntüleme 43,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• yansımaaaaazz ..Ford ve özelde otosan artık o treni kaçırdı. Yeni alıcı tipini hiç çözemediler. Müşteri ne bekler hiç anlayamadılar . 3-5 sene sonra binekten tamamen çekileceklerini tahmin ediyorum.. 

• Boşuna hayal kurmayın. Bu ülke hemen hiç bir zaman gerçek bir üretim ekonomisi üzerine kurgulanmadı. Osmanlı'dan gelen miras zaten buna uygun değil. Biz kılıç zoruyla yağma ekonomisi uy

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

SW özel bağımsız (3) arka süspansiyon tasarımı, sedan/hb bağımsız (1) arka süspansiyon tasarımı ve torsiyon (2) tasarım/elemanları bu şekilde.   https://anasayfa.focusclubtr.com/yeni-2018-fo

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
8 saat önce, Cenk Demirel yazdı:

1.5 150 hp 8 ileri otomatik

1.5 182 hp 6 ileri manuel

Mesafeler çok kısa fakat 6 ileri manuelin tutumluluk potansiyeli varken bu yeni 8 ileri şanzımanın aynı oranda bir potansiyeli yok gibi duruyor. Videonun aşağısında ki yorumlarda da tüketim anlamında pek verimli olmadığı yönünde kullanıcı görüşü var. Açıkçası bu 8 ileri şanzımandan, en azından Ford'un 6 ileri eski tip tam otomatiğine göre daha fazla verimlilik hayalim vardı ama biraz şüpheye düşmedim değil. Tutup da normal ve sakin sürüşte şehir içi 10 litre ortalama tüketim görürse hiç hoş olmaz yani.

Otomatik aracın yol koşulları ile manuel aracınki çok farklı. Otomatik araçta avrupa köy yollarında kullanılmış ve dur-kalk, trafikte bekleme durumu var. Adil bir karşılaştırma olmaz.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

En büyük handikapları iç hacim ve bagaj hacmi sorunu çözülmüş gözüküyor

Satışlara yansır mı göreceğiz

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Hilmi Solak yazdı:

En büyük handikapları iç hacim ve bagaj hacmi sorunu çözülmüş gözüküyor

Satışlara yansır mı göreceğiz

yansımaaaaazz ..Ford ve özelde otosan artık o treni kaçırdı. Yeni alıcı tipini hiç çözemediler. Müşteri ne bekler hiç anlayamadılar . 3-5 sene sonra binekten tamamen çekileceklerini tahmin ediyorum.. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Hatchback boyut olarak kompakt tutulmayı çalışılmış. Sedan ve SW çok daha fazla uzamış. Siteye sadece HB giriliydi, şöyle tamamlayalım. İçerde diğer detaylar hepsi aynı bu sebeple sw ve sedanın bagajı daha fazla büyümüş.

Uzunluk Mk4 Mk3
Hatchback 4.378 m (+1.8 cm) 4.360 m
Sedan 4.647 m (+10.9 cm) 4.538 m
StationWagon 4.668 m (+10.8 cm) 4.560 m

Yanıtlama zamanı:
Araç Uzunluk (mm) Bagaj Hacmi (lt)
Focus Mk4 HB 4378 341
Golf 8 4258

380

Golf bir önceki nesline göre 41 mm küçüldü ama bagaj hacmi aynı kaldı. Ford arabayı uzatmadan bagaj hacmini büyütemiyor. 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
1 saat önce, Erhan Er. yazdı:

Golf bir önceki nesline göre 41 mm küçüldü ama bagaj hacmi aynı kaldı. Ford arabayı uzatmadan bagaj hacmini büyütemiyor. 

Son cümle tartışılır burada tercih önemli; Ford göğsü içeri aldı ve aksı uzattı sonucunda diz mesafesini çok genişletti bunu bagaja yayabilirdi ama gerek yok çünkü zaten uzun o yönde. Vw bu verimliliği yıllar önce yaptı, fark bu ? 

Ayrıca şuna bakmalı, buradaki fark uzunluktan gelmiyor, yükseklik farkı çok fazla.

https://anasayfa.focusclubtr.com/bagajlari-karsilastiriyoruz-focus-vs-golf/

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Almanya, 1.5L 182 ps versiyonuna otomatik şanzımanı ekledi. 

https://anasayfa.focusclubtr.com/yeni-2018-ford-focus-mk4-boyut-performans-ve-tuketim-degerleri/

Benzinli son durum

Screen Shot 2018-11-08 at 05.04.20.png

• Yakup Ç. A., başlığı Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Boyut - Performans - Ağırlık - Bagaj - Tüketim ve Teknik Değerler / Özellikler olarak değiştirdi
Yanıtlama zamanı:

F4 boyutu jetta ile aynı olmuş dolayısı ile bagaj da. Çok iyi bir değer 511 litre. Hyundai fiyatları ciddi cazip bakalım f4 nasıl gelecek. 1.0 ın 5w 20 yağı serviste indirimsiz 810 tl.. İlk alacaklara duyurulur. Adamlar kafayı yemiş.. Piyasada fmy, motul, mobil 270, 330 arası iken ne bu?

Yanıtlama zamanı:
03.11.2018 - 10:06 tarihinde, H. Cenk yazdı:

yansımaaaaazz ..Ford ve özelde otosan artık o treni kaçırdı. Yeni alıcı tipini hiç çözemediler. Müşteri ne bekler hiç anlayamadılar . 3-5 sene sonra binekten tamamen çekileceklerini tahmin ediyorum.. 

bu fiyatlarla satamayacaklari için çekilmek zorunda kalacaklar , yıl geçtikce 1 önceki yıldan daha az satıyorlar binekte .5 sene sonra premium sınıf kadar bile satamayacaklar

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

150 ps manuel performansı

0-100: 8.0 sn

0-160: 20.8 sn

60-100: 5.1 sn (4.vites)

80-120: 6.8 sn (4.vites)

80-120: 9.3 sn (5.vites)

80-120: 11.2 sn (6.vites)

Aynı kanal Mk3 150 ps manuel de kullanmış, tabi yol ve lastik şartlarını bilemiyoruz ? 

0-100: 9.0 sn

0-160: 19.84 sn

60-100: 4.8 sn (3.vites)

80-120: 6.64 sn (4.vites)

80-120: 9.0 sn (5.vites)

80-120: 11.72 sn (6.vites)

Sunulan da bu (4.vites)

Screen Shot 2018-11-29 at 05.38.41.png

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yeni Ford Focus 1.5L Ti-VCT 123PS 6 İleri Otomatik (Benzinli)  için Kars Cihan Otomotiv'de "çift kavramalı tam otomatik" denildi, ilk defa duyduğumu söyledim, konu hakkında bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi (?)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.