Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Yahya Akman yazdı:

Hele o gogusteki tablet nedir?

Al benden de o kadar. Maalesef Focus’ta tablet akımına kapıldı. Elbet bitecek bu moda.

• Yakup Ç. A., başlığı Yeni 2018 Ford Focus Mk4 Tanıtıldı olarak değiştirdi
  • Yanıt 683
  • Görüntüleme 163,9k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Benim de çorbada tuzum olsun. Hatta tuz fazla bile kaçabilir  Başlıklara böleceğim: Pazarlama - Tanıtım Çok ustaca yapıldı. İlk günden planlı bir yapılanma içinde ucundan azıcık göstere

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

• Mustafa Uysal
    Mustafa Uysal

Diz pedleri ve kapı içi kumaş döşeme gerçekten verimli iyileştirmeler olmuş bu arada... Fiyat konusuna Yakup değinmiş, ki katılıyorum, da Ekim - Kasım'a kadar kur falan filan mevcut Focus acaba kaça ç

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Dış görünüm görecelidir

Birkaç model hariç ben fordun kötü tasarım yaptığını görmedim

Çok müthiş olmamış ama kötü bence hiç değil

Asıl iç hacim,bagaj ve yakıt tüketimi bence başarısı için çok önemli

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Focus 3 çıktığında neler neler deniliyordu çoğu aldı arabayı veya kitlesi değişti :D Geçer yani sakin olun, dövüşmeyin. 

İlk resmi bilgileri, başlığa ekledim. Avrupa detayları geldiğinde devam edeceğiz. 

Beklenen tüm tasarım, donanım vs her şey aynı. Yine yanılmadık :) 

Yanıtlama zamanı:

Dış tasarım çok göreceli bence müthiş olmamış ama kötü hiç değil 

Piyasada saçma sapan tasarımlar var

Bence satış başarısı için iç havim bagaj hacmi ve yakıt tüketimi çok daha önemli

Yanıtlama zamanı:

F3 ilk çıktığında daha fazla çirkin gelmişti,sonradan sevdik.Muhtemelen yeni oyuncaklarıyla F4 daha çok rağbet görecektir.Araba çok oturaklı görünüyor.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Focus 3 çıktığında neler neler deniliyordu çoğu aldı arabayı veya kitlesi değişti :D Geçer yani sakin olun, dövüşmeyin. 

İlk resmi bilgileri, başlığa ekledim. Avrupa detayları geldiğinde devam edeceğiz. 

Beklenen tüm tasarım, donanım vs her şey aynı. Yine yanılmadık :) 

ben beğendim, beğenmeyenler zamanla alışacaklardır mevcut kasadaki eksiklikler giderilmiş gibi duruyor yakından incelemek lazım yeni fiestayı pc den gördüğüm zaman yumurta gibi duruyordu ancak yakından görüp içine falan oturunca çok beğenmiştim st line alınası duruyor ayrıca

Yanıtlama zamanı:

önü japonlara arkası klasık ford. içi bu kez daha iyi sonunda yola geldler. ben ÇOK beğendim. 

Yanıtlama zamanı:

Gayet guzel olmus. İc hacim genislemis, one gelen gogus zayiflatilmis. Arka koltuklarda bir sikistirilmis saman goruntusu var, cok ince geldi gozume ama genel olarak gayet iyi... 

onemli olan turkiyeye hangi donaninlar hangi kombinasyonlar gelecek. Onu bekleyelim... st line direksiyona bayildim ama ??

Yanıtlama zamanı:

Videoyu 3 kez izledim. Görsel olarak eleştirilecek çok şey var. En başta on konsol bence. Ama önemli olan kullanışlılık . Umarım daha iyidir abisine göre. Malzeme kalitesi yükselmiş gibi. Daha albenili duruyor. Bi ellemek lazım:)

Kaportanın daha modern ve güncel olduğu kesin. En büyük farkı donanımlar yaratır bence. Nihayetinde satış rakamını da fiyatı. Kaputa iki tokat atmadan çok şey söylemek hala uzak 

Yanıtlama zamanı:

Videoyaya bidaha bakınca şunu da hissettim

Sanırım siteyi düzenli takip eden kimse bu tasarıma şaşırmamıştır.

@Yakup Çağatay farların tasarımına kadar tüm ayrıntıları verdi zaten ?

Bu yüzden heyecanlanmıyoruz hiç görmesek belki daha farklı tepki verirdik

Yanıtlama zamanı:

Herkese hayırlı olsun :) ilk izlenime kapılıp kötü demeyin hemen İngilizce bir terim var "growing on me" diye. Tasarim oturaklı duruyor göze iyice hoş gelecektir. Ben beğendim. ST 1.6 motorla gelirse düşünürüm :D

Yanıtlama zamanı:

Ben kendi konuma resmini de çekip yorum yaptığım önü alçak ince profili ve sade ön tasarımı seviyordum 3,5 ta.  Bu daha şişkin bir baloncuğa dönüşmüş. Maalesef formu koruyup iç hacmi büyütmeyi becerememişler benim nazarımda. Direk hacim büyütmeye odaklanmışlar ve bunun için profili değiştirmişler gibi geldi bana.  

Video ve resimlerde göstergeleri göremedik. Umarım hayalet gösterge vardır. Fiestadaki, toros göstergesine benzeyen düz göstergeler rezil görünecektir. 

Gördüğüm kadarıyla autohold düğmesi var. Bu iyi. Vites topuzu yerine düğme var otomatiklerde bu da güzel görünüyor (umarım her seride öyledir) 

ST line biraz alınası . Vignale ve active gerçekten hiç ama hiç beğenemedim. Yerin göğün SUVumsularla dolduğu günümüzde maalesef son kalelerimizden birini de kaybettik. 

H. Cenk tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
7 dakika önce, Sabri Özer yazdı:

ST 1.6 motorla gelirse düşünürüm

Onu herkes düşünür :) Ama 1.6 ST, ST midir değil midir şimdi oraya bakmak lazım :) 

Neyse hiç ihtimal vermediğim için bu topa girmiyorum, girsem de tekrar Focus'a döneceğimi sanmıyorum. Ama ST-Line bir SW ilgimi çekerdi, ben SW'nin çizgilerini çok beğendim

Yanıtlama zamanı:
13 dakika önce, H. Cenk yazdı:

ST line biraz alınası . Vignale ve active gerçekten hiç ama hiç beğenemedim. Yerin göğün SUVumsularla dolduğu günümüzde maalesef son kalelerimizden birini de kaybettik.

Kesinlikle öyle hocam. 

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

Onu herkes düşünür :) Ama 1.6 ST, ST midir değil midir şimdi oraya bakmak lazım :) 

Neyse hiç ihtimal vermediğim için bu topa girmiyorum, girsem de tekrar Focus'a döneceğimi sanmıyorum. Ama ST-Line bir SW ilgimi çekerdi, ben SW'nin çizgilerini çok beğendim

Ayni beygir gücü ve torku verdikten sonra hacimin onemi varmi ? :) Peugeot 308 Gtida 1.6dan 270 beygir 350 tork aldı. Fordda küçülmeye gidebilir belki 1.5den çıkarır. 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.