Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2018 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2018 Yeni Ford Edge SUV, Yeni 238 PS EcoBlue Bi-Turbo dizel motoru ve yenilikçi sürücü yardım teknolojisiyle birlikte tanıtıldı. Standart olarak otomatik başlat-durdur ile donatılan Ford’un 2.0-litre EcoBlue motoru yeni Ford Edge için şu şekilde sunuluyor: • 238 PS, sekiz ileri otomatik şanzıman ve iAWD • 190 PS, altı ileri vitesli manuel şanzıman ve iAWD • 150 PS, sekiz ileri otomatik şanzıman ve ön çekiş (FWD) Led'ler standart, kablosuz şarj, çarpışma sonrası fren... Fazlası: https://anasayfa.focusclubtr.com/2018-yeni-ford-edge-avrupa-icin-tanitildi/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 ST nin aynısı. Buna bakarak Yeni Kuga nın nasıl bişi olacağı az çok belli oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Klasik olacak ama, eskisi daha güzeldi, ben pek sevmedim Araç klasikleşmiş. Eski farlar, sis farları daha iyiydi. Arkadaki muhteşem ledler de tarih olmuş. Sanki biraz japon havası gelmiş arabaya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 52 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Arkadaki muhteşem ledler de tarih olmuş. Buna bende üzüldüm. Difüzör ve egzoz şekli çok klas olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Ben beğendim. Etkileyici. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem B. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Vitesin etrafındaki piano black şimdiden çizilmeye başlamış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan D. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Alınca folyo ile kaplarız çizilmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Kaputa kaslı bir görünüm vereyim derken ceketi omzunda mahalle kabadayılarına benzetmişler. Önceki Edge muhteşemdi. Şimdi 5008'i andırıyor önden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Ben çok beğendim, usa spec’te dediğim gibi, çok modern ve şık olmuş. Arkaya alıştık bile. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ibrahım K. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 iç hacmi resimlerde geniş görünüyor, parasını kurtarıyor mu bilemem ama sık olmuş, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Bir video bir de mevcut incelemesini verelim. https://anasayfa.focusclubtr.com/yeni-ford-edge-test-surusu-2016-turkce-inceleme/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Uysal Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2018 Etkileyici ve hakim duruşu var gerçekten... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 Güzel oldu güzel, ama yine garip garip hataları vardı gördüğüm ? Motor - 2.0L Bi-Turbo diesel. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cenk Demirel Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 (düzenlendi) Ford niye hala ilginc islere imza atiyor anlayabilmis degilim. Mk4 Focus cikti ama uyduruk bir kadranla geldi. Kuga cikti full dijital ekranla geldi. Makyajli Edge ise Mondeo ekraniyla devam. Gerci bu ekrani tam dijital ekrandan daha cok begeniyorum ama 3 yeni modelde 3 farkli kadran tercihi de bir hayli ilginc. Nisan 25, 2019 Cenk Demirel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Selçuk Öz. Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 2019 Ingh!! Beğenmedim, eski kasa daha güzeldi. Önüne dokunmasalardı bari, dümdüz kamyonların önü gibi olmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap