Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ibrahım K.

Üye
  • Toplam İleti

    11
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ibrahım K. Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    izmir
  • Arabam:
    12 Focus 1.6 Tdci Titanium X
  • Meslek:
    kamu
  • Cinsiyet:
    Bay

Ibrahım K.'s Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. motora yada diğer parçalara zararı olur mu?
  2. teşekkur ederim cihat bey, 8000 fiyat bana cok geldi, hatta serviste ilgilenen arkadaş dışarda fiyat yarıya kadar inebilir dedi, işallah okadar yüksek rakam çıkmaz:(
  3. arkadaşlar 2012 dizel focus düz vites arabamı 103800 ford yetkili servise periyodik bakımları için servise götürürken yolda motor arıza lambası yandı. araç bakıma girdi filtreler yağlar falan değişti, motor arızasını turbo borusunan olabilir dediler kontrol ettiler turbo borusu değilmiş, sonra bilgisayara bağladılar enjektörler-map sensörü-egr valfi-enjektör geri vites kiti değişmesi gerekiyor dediler ve bana 8000 civarında masraf cıkar dediler ve bu arızalar yakıtın cok yakmasına, çekişten düşmesine vb seylere sebep verir dediler ben yaptırmadım fiyat çok geldi. periyodik bakım bitince arabayı teslim aldım, arıza lambası yanmıyor, servise sordum lamba sonmüş diye arkadaşlar kapatmış olabilir dediler, sonra bu konuyu ve parçaları başka tamirci arkadaşa sordum telefon ile bana yakıt temizleyici koy uzun yol yap birşeyi kalmaz dedi, bu konu hakkında tanıdığınız tamirci varmı yardımcı olabilecek yetkili servis dışında. düşünceleriniz nelerdir arkadaşlar ne önerirsiniz???
  4. iç hacmi resimlerde geniş görünüyor, parasını kurtarıyor mu bilemem ama sık olmuş,
  5. ozan bey benimde aklıma pek yatmadı, dediniz gibi başka servis bakıcam
  6. dediklerine göre ford için ürünler bosch üretiyormuş ve ford kendi anbalajına koyuyormuş ürünleri ozaman ürünlerde de ford yazıyormuş anbalajında içindeki parçaları bosch ürettiği için ve bosch serviside aynı ürünleri kullandığından dolayı 0 araçlardaki ürünler ile aynası olduğundan garantiyi dahi etkilemiyormuş. bosch fabrikası ford için ürün üretiyormuş o ürünleri kullanıyorlarmış.
  7. randevu aldım işallah memnun kalırım. Tırak Otomotiv Oto Servis Çiğli diye geciyor yeri
  8. biraz önce fiyat aldım tüm yağlar ve filtre değişmesi gerek dedi bide gidince bakalım neler çıkacak ama tahmini 1000 tl tutacak gibi ön arka balatalarda dahil olursa --1 dakika sonra eklendi-- bosch car aradım, ürünlerin orjinal bosch markası olduğu ve hiç bir şekilde 0 araç olsada orjinal parça olduğu için garantisini bozmadığını söylediler, kafam karıştı bosch car servisine giden var mı hiç?
  9. ustaelleri duydum beğenen de var beğenmeyende önemli olan işçilik iyi olması, kimisi değiştiriyor kimisi az daha idare eder diyor. --0 dakika sonra eklendi-- süper bir bilgi çok teşekkür ederim
  10. arkadaşlar form yeni üye oldum. sayfaları okuyup bulmaya çalıştım ama pek malum çok konu var bulamadım o yuzden başlık açtım. 2012 ford titanyum x var aldığım kişi 95 bin bakım yaptırdım diyor ama ne kadar da olsada insanda bir şüpe oluyor. şu an arabam 102 bin km bakıma sokmak istiyorum İzmirde güvenilir gereksiz parça değiştirmeyen işinin hakkını veren para koparmak için yada ürün satmak için bunuda değiştirmemiz gerekir demeyen sağlam bir özel ford servisi arıyorum bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim bu arada 102 bin arabanın ne tür parçalarının bakılması gerekli ?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.