Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3'deki Eksiklikler ve Hatalar

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Parmakla değilde avuç içinin altıyla hafif vurunca olur :) :)

Ben onu yolda yürüyen güzel kızlara yapıyorum ama yanlış anlaşılmasın taciz şeklinde değil selam verme baaabında bi de 2 kere dı dıt yani dolmuşçu stayla :)
  • Yanıt 586
  • Görüntüleme 150,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• EKSİKLİKLER : 1- Anahtarsız giriş olmaması - Eksiklik mi bilemem, ama ben en çok aracı sürücüsüz vermelerinden şikayetçiyim, ne o öyle her gün kullan kullan, rahat yok... 2-Alarm olmaması - C

• Ayarlar ==> Sürücü Yardımı ==> Çekiş kontrolu ESP'ye gelince... Düşük hızlarda denemek iÇin kaygan zemin bulmanız lazım, buzlu, karlı, ıslak veya toprak. Hafif sağ sonra sertÇe sol (ya

• Şu şemalar daha kolay anlamanızı sağlayabilir: Yani aslında elek yok ama sert bir boru ile aşağıdaki kapak sisteminin geçilmesi lazım. teorik olarak uygun gereçleri edinen bir hırsız benz

Yanıtlama zamanı:

Korna konusunda ben de bazen sıkıntı yaşıyorum.

Ufak bir selam vermek istiyorsun. Dokunuyorsun çalmıyor, bastırıyorsun çalmıyor, daha sonra sağlam bir güç uyguluyorsun, bu seferde daaatttttttt :) diye bağırıyor. Adam sanacak ki küfür ettik. :zha::D:kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Ok tuşlarının olduğu kısımdan çalıyor bende ama direksiyon otarafa doğru yamuldu

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ok tuşlarının olduğu kısımdan çalıyor bende ama direksiyon otarafa doğru yamuldu

Yamuldu mu? :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

Yamuldu mu? :kıhkıh:

Aynen abi hep bi tarafa yüklendiğim için otarafa doğru meyilli :)
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aynen abi hep bi tarafa yüklendiğim için otarafa doğru meyilli :kıhkıh:

Olurmu yav,plastikmi direksiyon mili senin yamuluyor....

Yanıtlama zamanı:

Emre bey şimdi eksik ve hata başlığını gördü ya mecbur bişey yazacak :D

yamulmuştur bence de :kıhkıh:

Yakup hiç güleceğim yoktu sağol :):zha::D:) :)
Yanıtlama zamanı:

Olurmu yav,plastikmi direksiyon mili senin yamuluyor....

Abi şimdi foto koysam yakup kızacak :kıhkıh:
Yanıtlama zamanı:

Rica ederim :kıhkıh:

Yav öyle şey mi olur , ne haddimize :D buyrun :)

Yakup bişey itiraf ediyorum burdan foruma gittikçe daha çok ısınıyorum focusuma :zha:
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi benim arabanın önünden de tırıltı geliyor zaten ses izolatörümü ne ondan galiba...Fotoları öbür tarafta açtığım konuya koydum...Allahtan direksiyonum yamulmadı henüz ehehehe,yoksa satarım o arabayı valla....

Yanıtlama zamanı:

Abi benim arabanın önünden de tırıltı geliyor zaten ses izolatörümü ne ondan galiba...Fotoları öbür tarafta açtığım konuya koydum...Allahtan direksiyonum yamulmadı henüz ehehehe,yoksa satarım o arabayı valla....

Abicim oraya çift taraflı bantın iki yüzünüde çıkrart ince bişeyle yerleştir keser sesi, o yüzden OK tuşlarının olduğu erden kullanmıyorum artık,ısındım dedim ya soğumayım şimdi :kıhkıh:
Yanıtlama zamanı:

Dün servisten çağırdılar. Bütün kapı fitillerinde açma vardı. Foto çekip garantiden yeni fitilleri istemişlerdi. Fitiller gelmiş, 4 kapı fitilide tamamen sökülüp değişti. Ancak düzgün bir işçilik yapamadılar. Fitilleri orjinalindeki yerlerine yapıştıramadılar. Çok canım sıkıldı. Sanırım biraz içeriye doğru yapıştırmışlar. Şimdi kapılar zor kapanıyor.

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Arabamı o kadar inceledim ama çok önemli sayılabilecek bir hata veya eksiklik bulamadım. Hatta bir arkadaşm benimle aynı andaFocus yerine Golf Blue Motion almayı tercih etti. Araçlarımızı yan yana koyup a dan z ye herşeyi inceledik ve Focusu seçmekle ne kadar isabetli bir karar verdiğimi anladım. Aracımdaki tek eksiklik belki yokuş kalkış desteğinin olmaması.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.