Yanıtlama zamanı: Mart 25, 201214 yıl comment_56974 Parmakla değilde avuç içinin altıyla hafif vurunca olur :) Ben onu yolda yürüyen güzel kızlara yapıyorum ama yanlış anlaşılmasın taciz şeklinde değil selam verme baaabında bi de 2 kere dı dıt yani dolmuşçu stayla Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57663 Korna konusunda ben de bazen sıkıntı yaşıyorum. Ufak bir selam vermek istiyorsun. Dokunuyorsun çalmıyor, bastırıyorsun çalmıyor, daha sonra sağlam bir güç uyguluyorsun, bu seferde daaatttttttt diye bağırıyor. Adam sanacak ki küfür ettik. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57667 Ok tuşlarının olduğu kısımdan çalıyor bende ama direksiyon otarafa doğru yamuldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl Yazar comment_57669 Ok tuşlarının olduğu kısımdan çalıyor bende ama direksiyon otarafa doğru yamuldu Yamuldu mu? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57674 Yamuldu mu? Aynen abi hep bi tarafa yüklendiğim için otarafa doğru meyilli Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl Yazar comment_57676 Aynen abi hep bi tarafa yüklendiğim için otarafa doğru meyilli Olurmu yav,plastikmi direksiyon mili senin yamuluyor.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57677 Emre bey şimdi eksik ve hata başlığını gördü ya mecbur bişey yazacak yamulmuştur bence de Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57679 Emre bey şimdi eksik ve hata başlığını gördü ya mecbur bişey yazacak yamulmuştur bence de Yakup hiç güleceğim yoktu sağol :) Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57681 Olurmu yav,plastikmi direksiyon mili senin yamuluyor.... Abi şimdi foto koysam yakup kızacak Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57682 Yakup hiç güleceğim yoktu sağol :) Rica ederim Abi şimdi foto koysam yakup kızacak Yav öyle şey mi olur , ne haddimize buyrun Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57683 Rica ederim Yav öyle şey mi olur , ne haddimize buyrun Yakup bişey itiraf ediyorum burdan foruma gittikçe daha çok ısınıyorum focusuma Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl Yazar comment_57687 Abi benim arabanın önünden de tırıltı geliyor zaten ses izolatörümü ne ondan galiba...Fotoları öbür tarafta açtığım konuya koydum...Allahtan direksiyonum yamulmadı henüz ehehehe,yoksa satarım o arabayı valla.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 28, 201214 yıl comment_57690 Abi benim arabanın önünden de tırıltı geliyor zaten ses izolatörümü ne ondan galiba...Fotoları öbür tarafta açtığım konuya koydum...Allahtan direksiyonum yamulmadı henüz ehehehe,yoksa satarım o arabayı valla.... Abicim oraya çift taraflı bantın iki yüzünüde çıkrart ince bişeyle yerleştir keser sesi, o yüzden OK tuşlarının olduğu erden kullanmıyorum artık,ısındım dedim ya soğumayım şimdi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 201214 yıl comment_60070 Dün servisten çağırdılar. Bütün kapı fitillerinde açma vardı. Foto çekip garantiden yeni fitilleri istemişlerdi. Fitiller gelmiş, 4 kapı fitilide tamamen sökülüp değişti. Ancak düzgün bir işçilik yapamadılar. Fitilleri orjinalindeki yerlerine yapıştıramadılar. Çok canım sıkıldı. Sanırım biraz içeriye doğru yapıştırmışlar. Şimdi kapılar zor kapanıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 16, 201214 yıl comment_64794 Arabamı o kadar inceledim ama çok önemli sayılabilecek bir hata veya eksiklik bulamadım. Hatta bir arkadaşm benimle aynı andaFocus yerine Golf Blue Motion almayı tercih etti. Araçlarımızı yan yana koyup a dan z ye herşeyi inceledik ve Focusu seçmekle ne kadar isabetli bir karar verdiğimi anladım. Aracımdaki tek eksiklik belki yokuş kalkış desteğinin olmaması. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın