Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20179 yıl comment_432442 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Mutlaka 5-6 cm artarsa kimse ondan şikayet etmez bence. Bana kalırsa pek dar değil zaten ama rakipleri çok büyüdü o yüzden dikkat çekiyor ister istemez. Bana kalırsa da dar değil. Ama arkaya 1.80'lik birinin dizlerini yana açmadan ya da koltuğa değdirmeden rahat oturabilmesi için şoförün ve yolcunun koltuğun sırtlığını dike yakın bir konuma getirip öne alması gerekiyor maalesef. Hele yolcu tarafında oturanın da bacak boyu uzunsa arkadaki uzun boylu kişi rahat etsin diye öne aldığı zaman dizleri konsola değerek gidiyor. Maalesef focus'un ön konsolu iç mekan hacminden çok çalıyor. İnşaallah bunun da üstesinden gelirler. Benim focus'un ön göğüse güneşlik koyduğum zaman tüm göğüsü ancak dolduruyor. F10 kasa 5 serisine aynı güneşliği koyduğumda güneşliğin yarısı bile ön konsolu tamamen kapamaya yetiyor. Bu dizayn iç mekan hacminde oldukça işe yarıyor. Bu konuda hayranım o yüzden bmw'nin mühendislerine. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20179 yıl Yazar comment_432443 Arkadan itiş olunca ön tarafta yerin daha fazla biraz mühendislik biraz da duygusallık Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 20179 yıl comment_432444 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Arkadan itiş olunca ön tarafta yerin daha fazla biraz mühendislik biraz da duygusallık Aynen öyle Önden tahrikli Jetta'da mesela konsolun iç mekandan çalmaması için dizlerin denk geldiği kısımları yukarı konumlandırmışlar. Böylece koltukları ne kadar öne alırsak alalım dizler Jetta'nın konsoluna zor değiyor. Aynı şekilde onun da ( F10 kadar olmasa da ) konsol uzunluğu gayet iyi sayılır. İnşaallah Focus'da da bu konuya el atarlar. Açıkçası ümitliyim yeni Focus'dan Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20179 yıl comment_432483 Biz geçen gün 5 kişi sığdık fazla sıkışmadan şaşırmadım değil Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20179 yıl comment_432487 Özellikler güzel genişlemede güzel ama asıl mesele fiyatlar nasıl olacak ? D segmenti parasına gelmezse iyi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20179 yıl comment_432499 Devletin vergi politikaları ve döviz karşılıkları nedeniyle fiyatların sınıf atlaması kaçınılmaz. Aynı fiyata bir alt sınıf almaya hazır olun. Bu tüm markalar için geçerli haliyle. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 2, 20179 yıl comment_432502 Tahmini düşüncem.. 120 k dan başlayıp 150 k ya kadar gider diye düşünüyorum.. Trend x kalktı.. Acaba farklı bi seri gelir mi ? Style - titanium - st line dışında.. en iyi ihtimal cebinde 120 k olmayan aklındanda geçirmesin focus 4 ü Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 20179 yıl Yazar comment_433093 6/3/2017 - 01:35 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Fiesta bazlı takvim örneği. Bence artık fazla beklenmez yakında tanıtılır. Şöyle güncelledim, bakalım bu ay bir etkinlik gelecek mi? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 20179 yıl comment_433143 13 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Şöyle güncelledim, bakalım bu ay bir etkinlik gelecek mi? Abi bilmediğimden soruyorum, fuar haricinde tanıtım nasıl oluyor? Bir gün ansızın internet sitesinde mi yayınlıyor, yoksa kendi çaplarında bir fuar mı yapıyorlar? Teşekkürler, iyi günler Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 8, 20179 yıl Yazar comment_433144 4 dakika önce, Orkun S. yazdı: Abi bilmediğimden soruyorum, fuar haricinde tanıtım nasıl oluyor? Bir gün ansızın internet sitesinde mi yayınlıyor, yoksa kendi çaplarında bir fuar mı yapıyorlar? Teşekkürler, iyi günler Şöyle İlerleyen mesajlarda işleyişi fark edebilirsin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20178 yıl Yazar comment_435087 1.5 dizel 115 ps ile 150 ps arasında güç seçenekleri sunacak. 1.5 ecoboost 200 ps ve silindir kapamalı sunulacak. Ayrıca hibrit seçeneği sunulacak. 1.0 ecoboost yine ürün gamında merkezi rol oynayacak. (Türkiye bilgileri önceki mesajlarda mevcut) Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20178 yıl comment_435117 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: 1.5 dizel 115 ps ile 150 ps arasında güç seçenekleri sunacak. 1.5 ecoboost 200 ps ve silindir kapamalı sunulacak. Ayrıca hibrit seçeneği sunulacak. 1.0 ecoboost yine ürün gamında merkezi rol oynayacak. (Türkiye bilgileri önceki mesajlarda mevcut) Önümüzdeki ay Frankfurt var. Ford oraya katılacak bildiğim kadarıyla. Orada tanıtmayacaklar mı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20178 yıl Yazar comment_435122 Bilmiyorum Henüz resmî bi şey yok. 15 20 gün önceden demesi lazım şu vakit tanıtıyorum diye. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20178 yıl comment_435129 2 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: 1.5 dizel 115 ps ile 150 ps arasında güç seçenekleri sunacak. 1.5 ecoboost 200 ps ve silindir kapamalı sunulacak. Ayrıca hibrit seçeneği sunulacak. 1.0 ecoboost yine ürün gamında merkezi rol oynayacak. (Türkiye bilgileri önceki mesajlarda mevcut) iç hacim 3e göre iyi olursa150ps dizel piyasanın anasını ağlatır...150 ps dizel süper olur 200ps benzinlide kulağa hoş geliyor.Saçma sapan satış strtejisi uygulayip 1.6 Ecoboosta çevirmezler inşallah...Civic RS nasıl satiliyorsa focus 200ps de iyi bir satış stratejisiyle bence iyi bir satış rakamı elde edebilir,sonuçta focusunda hayran kitlesi çok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 20178 yıl comment_435130 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Bilmiyorum Henüz resmî bi şey yok. 15 20 gün önceden demesi lazım şu vakit tanıtıyorum diye. yoo bunların son saniyeye bırakma ve sürpriz yapma merakı var ya. İlk focus tanıtılırken adı duyurulmuştu yanlış hatırlamıyorsam.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın