Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Egea / Tipo Euroncap Testine Girmiş (4 Yıldız)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Fiat’ın yeni göz bebeği nihayet çarpışma testinden çıktı. Ucuz, fakat güvenli mi?

Fazlası: http://anasayfa.focusclubtr.com/fiat-egea-euroncap-tipo-kaza-testi-sonucu-aciklandi/

Egea EuroNcap 2.png

Yanıtlama zamanı:

Bu arabada başka hava yastığı yok muymuş acaba? Bir de bu yıldız meselesi nasıl ve neye göre veriliyor?  Az önce 2013 Focus'un çarpışma testini de izledim sanki daha büyük hasar alıyor gibiydi.:hmm:

Yanıtlama zamanı:
10 dakika önce, Servet Ö. yazdı:

Sofo hava yastigi gec mi aciliyor bana mi oyle geliyor?

45. sn de bana da öyle gibi geldi ama, kamera açısından sanki. Diğer çekimlerde normal gibi. Hoş ben açılmasına bile şaşırdım :P 

Yanıtlama zamanı:

Standart egea 3 yıldız almış ancak .Ihss ye girse herhalde yıldız bile alamaz :)

Şu renoları IHSS ye soksalar aceba sonuç ne olurdu merak ediyorum doğrusu :)

Yanıtlama zamanı:

Kafadan (sıvama) kaza sırasında pis torso hasarı oluşmuş, acaba sorun emniyet kemeri gergisi ve/veya konumlaması mı? 

Yanıtlama zamanı:

Bizi birşey bilmez diye yorum yapanları görmezden gelmeyi de unutmayınız...Ihss deki yıldız muhabbeti tamamen latife olsun diye yazılmıştır.Zaten  önceki yorumu yazarken karşılık olarak senden bu tarz yorum geleceğini tahmin etmiştim ve yanıltmadın beni .

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Niye üzerine alındın hocam, iihs den bahseden kim? Bir şey bilmiyor diyen kim? 

Cevaplarını merak etmiyorum ama :)

Anlamana yardım edeyim ilk cümle için söyledim. Gayet açık yani, yıldız muhabbeti. Yanılmaman daha da kötü bir durum.

Yanıtlama zamanı:

Ön camlar yerinden fırlamış :D Savrulup gidecekler diye düşünmüştüm ama yanıldım neyseki...

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Servet Ö. yazdı:

Sofo hava yastigi gec mi aciliyor bana mi oyle geliyor?

Yolcu hava yastığına göre daha geç açılıyor gibi geldi bana da. Acaba 2 hava yastığı arasındaki boyut farkından mı bu farklı açılma süresi.

Yanıtlama zamanı:

Şöförün kafası çarptığında tam açılmış konumda olduğuna göre normal. 220 ile açılan bir zımbırtının hızlısını yavaşını çıplak gözle değerlendirebilme ihtimalimiz yok gibi bir şey zaten.

Yanıtlama zamanı:

Egeanın testte başarısız olmasından sonra FIATın engelli kampanyası başlatmasının bir anlamı var mı ? :D:D

14102494_10154078448933773_951915239994079292_n.png

H. Cenk tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.