Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

1.5 Tdci Powershift Kuga Teknik Değerleri [WLTP eklendi] ve Bol Resimli

Featured Replies

• Yanıt 157
  • Görüntüleme 63,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Öyle bir niyetimiz yok da, sadece asıl kullanım amacına yönelik bazı detaylar var arabada onu belirtmek istedim. Tamamıyla şehir için yapılmış denemez. Cmax iki karış suda motoru yer (bilmeyenler için

• Niye ki? Ben c-max'ı satıp kuga aldım. Ön konsol dışında alakası olmayan iki araç  

• Aslında çok da dert etmiyor bagajı. 1.6 dizel manuel comfortline tiguen'e 146 verene kadar 1.5 dizel manuel titanium kuga'ya 124 vermek daha mantıklı değil mi?

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

... bu arada ST Line (test) ve Titanium (sergi) olarak Kuga 4x2 PWS siparişlerini sisteme girdik.

Yanıtlama zamanı:
9 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

Nasıl sınıflandıracak şimdi peki bunu ? 

Bence pek önemi yok, sonuçta üretici ve tüketiciye değil ulu ve büyük devlete yarayacak. Her zaman öyle olmadı mı?

Araba alacaklar, bence zaman uygun...

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Kaan Yagizer yazdı:

... bu arada ST Line (test) ve Titanium (sergi) olarak Kuga 4x2 PWS siparişlerini sisteme girdik.

Kaan bey titanium seviyenin donanım içeriği belli oldu mu?

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Cem Boneval yazdı:

Opel Astra Dynamic 1.4T 150 HP S&S 78.500. 

Bence budur... :kıhkıh:

Bu arabada bir eksik var Cem hocam... Güya yeni, fakat hiç dikkatimi/ilgimi çekmiyor. Lansman esnasında heyecanlandırmıştı bizi ama sanırım dizel otomatik donanımda pek alıp yürüyemedi gibi. Herhangi bir rakama dayandırarak söylemiyorum bunları tabiki, çevremde gözlemlediğim kadarıyla. Satış rakamlarına baksak doğrusunu buluruz aslında.

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Mert Yürüyen yazdı:

Satış rakamlarına baksak doğrusunu buluruz aslında.

ODD verilerine göre Opel'in Ekim ayı satışları Ford'un neredeyse iki katı. Bilmem bir şey ifade eder mi?

Hoş dizel otomatik olunca fiyat 94.000 olup biraz cazibe kaybediyor ama yine de incelemeye değer. 

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Cem Boneval yazdı:

ODD verilerine göre Opel'in Ekim ayı satışları Ford'un neredeyse iki katı. Bilmem bir şey ifade eder mi?

Hoş dizel otomatik olunca fiyat 94.000 olup biraz cazibe kaybediyor ama yine de incelemeye değer. 

etmez mi hiç :) ford'un satışlar yerlerde... ticariden devam ohh mis. Bizim de ne derdimiz varsa bu kadar, di mi ama? :) 

Yanıtlama zamanı:

27 dakika önce, Kaan Yagizer yazdı:

:sofeer:Adımı yaz listeye Kaan abi, çok bekledik :) 

Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı:

Oooo @Murat Kavukteste gidiyoruz duydun mu :)

:yeah:

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Kaan Yagizer yazdı:

Selamlar 

Pek foruma giremedim uzun dönem Kaan bey.

Acaba siz hangi il ve bayiidesiniz?

Yanıtlama zamanı:
6 saat önce, Kaan Yagizer yazdı:

Kaan bey

Sisteme girilen sipariş Yeni Kuga mı.?

Aylardır Kuga bekliyorum gelsin artık 1.5 dizel ilk alıcısı benim Ankara'da kimseye kaptırmam.

Az kalsın C-Max alacaktım.

Beklemeye devam..

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.