Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kapı Kilitleyince Kısa Korna çalma Modifiyesi Yapan Var Mı?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Ozan Kar yazdı:

arabam kısmına ford dan fazlasını yazsaydınız keşke, belli bir sürümden sonrasına focccus bağlanamıyor. forscan kullanabilirsiniz.

2016 titanyuma bağlanamadım. Kapıların otomatik kilitlenmesi için focccus 8.6 ile bağlanamadım forscan ile bcmiden açtım. 

• Yanıt 51
  • Görüntüleme 34,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Focus 3 için denendi yapıldı. Kapıları kilitlediğimizde tüm kapılar kapalıysa tek kısa korna çalıyor. Açık kalan kapı varsa korna sesi olmuyor. Nasıl yapıldığını @İlker Çelik bey yazmış zaten.   

• Aslında araç hareket edince otomatik kapı kilitlemeyi mca focusta kombinasyon ile aktif etmeyeçabalarken (tabiki başaramıyorken) bir noktada araba kısa düt yapıyor. Yani alarm aksamı mevcut olmasa da

• Yasin Taşcı
    Yasin Taşcı

octaviada gizli özelliklerden açtırmıştım bi kaç gün kullandım çok dikkat çekiyordu ayarlardan kapadım.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Yakup Çağatay yazdı:

@Tuncay A. abi aklında mı? 

0.86 fakat 2016 sonrasına özellikle dv6t ile başlayan gem modüllerine bağlanmıyor, forscan ile yapmak lazım. 

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

merhaba arkadaşlar

korna selamlamayı çözebilen varmı?

Yanıtlama zamanı:

MErhabalar,

Bu videodaki fordun resmi yayını. Bizim araçlarda çalışmıyor mu?

Yanıtlama zamanı:
15.06.2018 - 23:02 tarihinde, Yasin Taşcı yazdı:

ben denemedim ama forscanla aktifleştiriyor sanırım

korna selamlama için bunu deneyen varmı. ben dediklerinden hiçbirşey anlamadım. 

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Focccus programi 147.  Unkload yapip yanina elle 04 yaziyorsunuz kapilar kitlenince tek korna şimdilik bilgi bu

Yanıtlama zamanı:

Focus 3 için denendi yapıldı. Kapıları kilitlediğimizde tüm kapılar kapalıysa tek kısa korna çalıyor. Açık kalan kapı varsa korna sesi olmuyor. Nasıl yapıldığını @İlker Çelik bey yazmış zaten. 

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Doğan Kurban yazdı:

Simdilik bu şekilde ileride açilişta yada cift korna bilgisi gelirse bekirtirim fordsan dan aktif ediliyor ama çok karişik

Yanıtlama zamanı:
15 saat önce, İlker Çelik yazdı:

Focccus programi 147.  Unkload yapip yanina elle 04 yaziyorsunuz kapilar kitlenince tek korna şimdilik bilgi bu

Bende işe yaramadı. 

Yanıtlama zamanı:
21 dakika önce, Semih O. yazdı:

Çift kilit ile oluyor olması lazım dayı.

Tek kilit ile oluyor 

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Semih O. yazdı:

Çift kilit ile oluyor olması lazım dayı.

147 deki değeri ben 1-9 arası denedim. Hemen hepsinde bir fonksiyon var. Genelde çift sayılar dolu tekler boş

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Tuncay A. yazdı:

Tek kilit ile oluyor 

Ben denemedim uğraşamam böyle antin kuntin işlerle bazı arkadaşlar öyle iddia etmişti.

16 dakika önce, Doğan Kurban yazdı:

147 deki değeri ben 1-9 arası denedim. Hemen hepsinde bir fonksiyon var. Genelde çift sayılar dolu tekler boş

Bunu niye dedin bilmiyorum abi ama elm konusunda yazmıştım değeri.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.