Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Ümit.Çakır

Üye
  • Toplam İleti

    43
  • Katılım

  • Son ziyaret

Ümit.Çakır Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    istanbul
  • Arabam:
    2015 focus 1.5 otom. trend x
  • Meslek:
    proje koordina
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

Son ziyaretçiler bloğu devre dışı ve diğer kullanıcılara gösterilmiyor.

Ümit.Çakır's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter
  • First Post

Recent Badges

7

Toplam Beğeni

  1. Forumda forscan ile özelliklerin nasıl açıldığı ile ilgili herhangi bir paylaşım yapilmadi. Konusunda uzman arkadaşlar paylasacaktir diye düşünüyorum.
  2. Kazasiz belasız günlerde güle güle kullan kardeşim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu
  3. Forscan ile açılması gerekiyor ben forscan ile sadece alarmı etkinlestirebildim gerisini yapamadım. Forscan ile ilgili nasıl yapılacağı konusunda herhangi bir paylaşım yapilmadi
  4. Kardeşimin 2012 model trend x aracında bu özellik için denemeler yapmama rağmen bir türlü yapamadım. Acaba forscan ile yapmaya çalışsam aktiflesirmi? Aktiflesme ihtimali varsa nasıl yapılacak bilen anlatabilirse çok memnun olurum.
  5. Önce düğmeyi soktum soketleri kontrol ettim sorun yok gibi görünüyordu. Kapı döşemesini sokup modülü kontrol ettim. Modülü başka araca takarak denedim çalıştı. Diğer araçtaki modülü sorun olan araca taktım çalışmadı. Başka ne olabilir
  6. Elimizde herhangi bir klavuz mevcut değil. Soketleri kontrol etmek için videodan anladığım kadarıyla kapı iç döşemesini sokup kontrol etmem gerekiyor degilmi. Kapı içerisi haricinde farklı biryerde soket vs. Eğer varsa dışardan döşeme içine doğru kontrol edeyim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
  7. Merhaba arkadaşlar Bugün aldığımız 2012 model 3 kasa focusun sol arka kapıya sanırım elektrik gelmiyor. Dugmede ışık yok Çam acilip kapanmıyor sürücü tarafından da açılıp kapanmıyor Kapı kumandadan da kabin içerisindeki kilit dugmesinden de açılıp kapanmıyor. Arka kapılar için sigorta mevcut mu yada sorun ne olabilir bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  8. Deneyimli arkadaşlar; Forscan programi ile bu özellikler nasil açılıyor anlatırsanız 2017 model ve üstü olan arkadaşlar da faydalanabilir. Uzun uğraşlar sonucu çalıştığım şirkete 2017 model focus aldırdım bu özellikleri bende aktifleştirmek istiyorum. Yardımlarınız için simdiden teşekkür ederim.
  9. 2013 ve 2014 model trendx pakette yaptım 2013 modeli els kablosu ile yaptım 1 saatten fazla sürdü 2014 modeli elm kablosu ile yaptım yarim saat sürdü
  10. Dün akşam ELS27 kablosu elime ulaştı ve dijital hiz ile ilgili denememi yaptım. Program birkac defa hata verdi gösterge ekranı tamamen kayboldu dogal olarak arac çöktü diye düşünerek yusuf yusuf ettim. Ama birkac deneme sonra program sorunsuz çalıştı ve digitallesmeyi basardim. Desteklerini esirgemeyen arkadaşlara çok teşekkür ederim.
  11. 44 parametresi 120km sesli uyarı ikazıdır. uknown yapın yanına 03 yazın kayıt edin tekrar without speed warning yapmayın.
  12. Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim @Yakup Çağatay
  13. 2013-2014-2017 model trend x araçlarda kaput uyarısı almıyorken 2015 trend x (kendi aracim) model araçlarda kaput acik uyarısı almamızın sebebi nedir. Ufakta olsa donanım farkımı vardir siz daha iyi bilirsiniz.
  14. Merhaba arkadaşlar 2013,2014,2015 ve 2017 (forscan) model araçlarda alarm aktivasyonu yaptım. 2013-2014 ve 2017 model trend x paket araçlarda kaput acik uyarısı almadım alarm calisiyor. 2015 model trendx araçta kaput acik uyarısı aldim. Gem modülüne şase vermeden kaput acik uyarısının eml327 ile iptal edilmesi gibi bir durum vardır diye düşünüyorum. Bu işte profesyonel arkadaşlar daha iyi bilirler aynı paket ama farkli model araçlarda durum boyle
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.