Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus MK3 Geri Görüş Kamerası Kurulumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Özer Aksu said:

@Serkan Karakoca bunları savaş usta ölçmüştü diye biliyorum

Özer bey valla tekrar ölçsün bu şemayı gösterin savaş ustaya artık  halleder :) 

• Yanıt 341
  • Görüntüleme 100,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

Siz siparişi iptal edin bir saate kadar resim atarım benim bagajda var bir tane göndereyim size 50 tlye almıştım nolur nolmaz diye hatta geçen pazar servet Özkan'a verdim bir tanesinide   Bide bu

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Eveeet sedana oem gerigörüş kamerası olmaz diyen varmıydı? Arabanın arkası şuan çok karanlık. Geri vites lambası açıkken Geri vites kapalıyken Bu arada yaptığım bağlantıları güzel ve anlaşılır ha

• @Serkan Karakoca 'nin destekleriyle Sony panel ve geri görüş kamerası montaıjını ve aktivasyonunu tamamladım sonunda.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

@Kaan Yagizer abi Muzaffer Beyin yazdığını savaş usta bir bakabilir mi okuması mümkün mü ? 

4 dakika önce, Muzaffer ASLA said:

ölçü aleti ile göremez.osilaskop gerekli.

olası ki osilaskop ile göremedi o zaman sorun ne olabilir

Yanıtlama zamanı:
28 dakika önce, Muzaffer ASLA said:

kameranın beslemesi gelmiyordur veya kameranın lin-bus hattında bağlantı yoktur.izmire gel halledeyim :)

Nokta demiş :)

Hadi bakalım 

Yanıtlama zamanı:

Muzaffer abi haklı, ekrana sinyal gelmiyor.

Murat abinin dediği de doğru kameradan doğrudan ekrana gidecek. Synclı şema görüntüde biraz farklı ama bağlantılar aynı. syncsızın şemasıda var ama şuan yükleyemem, dediğim gibi aynı şeye çıkıyor ama yinede yarın akşama hatırlatırsanız yüklerim.

Yanıtlama zamanı:

Özer, ben olsam, bir şekilde o mavi-yeşil hattı "deneme amaçlı" dışarıdan bulacağım kablolar ile yeniden çekerdim. Muhtemelen bu hatta bir sorun var.

Son şema olayı biraz daha netleştirdi. Ancak, orada ekranın 6 ve 12 no.lu girişlerine giriyor görünüyor. Benim bildiğim o girişler; navigasyonun ses girişleri (ekrandan audio ünitesine). Bunun fakra bağlantısı nerede? :) @Ozan Kar @Serkan Karakoca @Muzaffer ASLA  4.2" ve 5" ekranlarda kamera girişi bej fakra sokete olması gerekmiyor mu?

Yanıtlama zamanı:
Bir saat önce, Murat Kavuk said:

Özer, ben olsam, bir şekilde o mavi-yeşil hattı "deneme amaçlı" dışarıdan bulacağım kablolar ile yeniden çekerdim. Muhtemelen bu hatta bir sorun var.

Son şema olayı biraz daha netleştirdi. Ancak, orada ekranın 6 ve 12 no.lu girişlerine giriyor görünüyor. Benim bildiğim o girişler; navigasyonun ses girişleri (ekrandan audio ünitesine). Bunun fakra bağlantısı nerede? :) @Ozan Kar @Serkan Karakoca @Muzaffer ASLA  4.2" ve 5" ekranlarda kamera girişi bej fakra sokete olması gerekmiyor mu?

Doğru Murat abi ekranın arkasındaki bej sarımsı girişe geçiyor fakra ile bu kablolar video + ve - görüntü kablosu zaten 

Dün savaş ustayada söyledim ben bagajdan öne gelen hattın iki tanesinin mavi yeşil diye hatırlıyorum (mavi yeşil siyah) bagaj içinden modüle giren soketteki düz beyaz ve beyaz mavi çizgili iki kablo ile bagaj tarafında birleşmesi gerektiğini söyledim yapmış ama olmamış kabloların yerlerini değiştirip deneyecekti en son :)

Yanıtlama zamanı:

Muzaffer Bey ile izmirde halledeceğiz.  Müsait olduğumda bir izmir yapacağım .

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Özer Aksu said:

hafta sonu burdasın o zaman :))

Yanıtlama zamanı:
hafta sonu burdasın o zaman :))

Evet aksilik çıkmazsa eğer haftasonu geleceğim

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Özer Aksu said:

bence savaş ustaya bir şans daha ver muzaffer beyide telden savaş ustaya bağla :D

Yanıtlama zamanı:

Son şema olayı biraz daha netleştirdi. Ancak, orada ekranın 6 ve 12 no.lu girişlerine giriyor görünüyor. Benim bildiğim o girişler; navigasyonun ses girişleri (ekrandan audio ünitesine). Bunun fakra bağlantısı nerede? [emoji4] @Ozan Kar @Serkan Karakoca @Muzaffer ASLA  4.2" ve 5" ekranlarda kamera girişi bej fakra sokete olması gerekmiyor mu?

Bunu yapmıştı biliyorum . Modülden de kameradan da ayri ayri one kadar çekti ama görüntü alamamistik

Yanıtlama zamanı:

image.jpegBunlarda Özer beyin aracından çekmiş olduğu savaş ustanın göndermiş olduğu resimler ...bu üstteki resimde görünen düz beyaz ve beyaz mavi çizgili olan kabloları öne giden iki kablo ile bağlantı yapılması lazım . + ve - kablolarına dikkat edilerek yada öne giden kabloların iki tanesi bu soketin boş pinlerine takılması gerekiyor ...

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

image.jpeg

Yanıtlama zamanı:

Siyah kaplı kablo tesisatın one kadar geldiğini gösteriyor yeşil, mavi, siyah karşısındaki beyaz Kabloları biz yaptik oradan pine girdi bkz resim 

image.jpeg

Yanıtlama zamanı:

siyah kablamalı arkaya giden üç kablo bagaj kısmında nerede bitiyor sizde bu kabloların ucunda ne işlem yaptınız bagaj kısmında ? 

Yanıtlama zamanı:
17 dakika önce, Serkan Karakoca said:

siyah kablamalı arkaya giden üç kablo bagaj kısmında nerede bitiyor sizde bu kabloların ucunda ne işlem yaptınız bagaj kısmında ? 

Bu kablolar resimdeki sokette bitiyor . bu kablolara bir işlem yapmadık çünkü bagaj tesisatı kamera soketi olan kablolama alınarak bağlandı sizin yaptığınız gibi kablo çekilmedi yani bu yeni aldığımız kablo tesisatına (bagaj kablolamasında ) bağlanıyorimage.jpeg.a73559d154b4479247e77606e78081df (1).jpeg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.