Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Şimdi, Özer Aksu said: @Serkan Karakoca bunları savaş usta ölçmüştü diye biliyorum Özer bey valla tekrar ölçsün bu şemayı gösterin savaş ustaya artık halleder Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 @Kaan Yagizer abi Muzaffer Beyin yazdığını savaş usta bir bakabilir mi okuması mümkün mü ? 4 dakika önce, Muzaffer ASLA said: ölçü aleti ile göremez.osilaskop gerekli. olası ki osilaskop ile göremedi o zaman sorun ne olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 28 dakika önce, Muzaffer ASLA said: kameranın beslemesi gelmiyordur veya kameranın lin-bus hattında bağlantı yoktur.izmire gel halledeyim Nokta demiş Hadi bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 3, 2016 Muzaffer abi haklı, ekrana sinyal gelmiyor. Murat abinin dediği de doğru kameradan doğrudan ekrana gidecek. Synclı şema görüntüde biraz farklı ama bağlantılar aynı. syncsızın şemasıda var ama şuan yükleyemem, dediğim gibi aynı şeye çıkıyor ama yinede yarın akşama hatırlatırsanız yüklerim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Özer, ben olsam, bir şekilde o mavi-yeşil hattı "deneme amaçlı" dışarıdan bulacağım kablolar ile yeniden çekerdim. Muhtemelen bu hatta bir sorun var. Son şema olayı biraz daha netleştirdi. Ancak, orada ekranın 6 ve 12 no.lu girişlerine giriyor görünüyor. Benim bildiğim o girişler; navigasyonun ses girişleri (ekrandan audio ünitesine). Bunun fakra bağlantısı nerede? @Ozan Kar @Serkan Karakoca @Muzaffer ASLA 4.2" ve 5" ekranlarda kamera girişi bej fakra sokete olması gerekmiyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Bir saat önce, Murat Kavuk said: Özer, ben olsam, bir şekilde o mavi-yeşil hattı "deneme amaçlı" dışarıdan bulacağım kablolar ile yeniden çekerdim. Muhtemelen bu hatta bir sorun var. Son şema olayı biraz daha netleştirdi. Ancak, orada ekranın 6 ve 12 no.lu girişlerine giriyor görünüyor. Benim bildiğim o girişler; navigasyonun ses girişleri (ekrandan audio ünitesine). Bunun fakra bağlantısı nerede? @Ozan Kar @Serkan Karakoca @Muzaffer ASLA 4.2" ve 5" ekranlarda kamera girişi bej fakra sokete olması gerekmiyor mu? Doğru Murat abi ekranın arkasındaki bej sarımsı girişe geçiyor fakra ile bu kablolar video + ve - görüntü kablosu zaten Dün savaş ustayada söyledim ben bagajdan öne gelen hattın iki tanesinin mavi yeşil diye hatırlıyorum (mavi yeşil siyah) bagaj içinden modüle giren soketteki düz beyaz ve beyaz mavi çizgili iki kablo ile bagaj tarafında birleşmesi gerektiğini söyledim yapmış ama olmamış kabloların yerlerini değiştirip deneyecekti en son Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Muzaffer Bey ile izmirde halledeceğiz. Müsait olduğumda bir izmir yapacağım . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan K Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 5 dakika önce, Özer Aksu said: Muzaffer Bey ile izmirde halledeceğiz. Müsait olduğumda bir izmir yapacağım . hafta sonu burdasın o zaman :)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 hafta sonu burdasın o zaman ) Evet aksilik çıkmazsa eğer haftasonu geleceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 1 dakika önce, Özer Aksu said: Muzaffer Bey ile izmirde halledeceğiz. Müsait olduğumda bir izmir yapacağım . bence savaş ustaya bir şans daha ver muzaffer beyide telden savaş ustaya bağla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Özer, ben olsam, bir şekilde o mavi-yeşil hattı "deneme amaçlı" dışarıdan bulacağım kablolar ile yeniden çekerdim. Muhtemelen bu hatta bir sorun var. Son şema olayı biraz daha netleştirdi. Ancak, orada ekranın 6 ve 12 no.lu girişlerine giriyor görünüyor. Benim bildiğim o girişler; navigasyonun ses girişleri (ekrandan audio ünitesine). Bunun fakra bağlantısı nerede? [emoji4] @Ozan Kar @Serkan Karakoca @Muzaffer ASLA 4.2" ve 5" ekranlarda kamera girişi bej fakra sokete olması gerekmiyor mu? Bunu yapmıştı biliyorum . Modülden de kameradan da ayri ayri one kadar çekti ama görüntü alamamistik Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Bunlarda Özer beyin aracından çekmiş olduğu savaş ustanın göndermiş olduğu resimler ...bu üstteki resimde görünen düz beyaz ve beyaz mavi çizgili olan kabloları öne giden iki kablo ile bağlantı yapılması lazım . + ve - kablolarına dikkat edilerek yada öne giden kabloların iki tanesi bu soketin boş pinlerine takılması gerekiyor ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Siyah kaplı kablo tesisatın one kadar geldiğini gösteriyor yeşil, mavi, siyah karşısındaki beyaz Kabloları biz yaptik oradan pine girdi bkz resim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 siyah kablamalı arkaya giden üç kablo bagaj kısmında nerede bitiyor sizde bu kabloların ucunda ne işlem yaptınız bagaj kısmında ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2016 17 dakika önce, Serkan Karakoca said: siyah kablamalı arkaya giden üç kablo bagaj kısmında nerede bitiyor sizde bu kabloların ucunda ne işlem yaptınız bagaj kısmında ? Bu kablolar resimdeki sokette bitiyor . bu kablolara bir işlem yapmadık çünkü bagaj tesisatı kamera soketi olan kablolama alınarak bağlandı sizin yaptığınız gibi kablo çekilmedi yani bu yeni aldığımız kablo tesisatına (bagaj kablolamasında ) bağlanıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap