Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 20179 yıl comment_404745 Sen bir eksik malzemeleri topla çalıştırırız her türlü [emoji4]Geri görüş kamera modülü Geri görüş kamerası Geri görüş kamera modülü Fakra soket Kamera dibi soketi Ekranın arkasında video girişi var mı o önemli !!! Yarın söker fotosunu atarım abicim, teşekkürler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404791 @Kadir Mermer ekran arkasında fakra soketi var ancak rengi farklı sanki ? Kamera olur ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404792 [mention=8611]Kadir Mermer[/mention] ekran arkasında fakra soketi var ancak rengi farklı sanki [emoji16] Kamera olur [emoji106] Abicim bu Fakra soketinin görevi ne boş olan soket krem renginde [emoji4] Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404794 Şimdi, Kadir Mermer yazdı: Abicim bu Fakra soketinin görevi ne boş olan soket krem renginde Tesisatın bağlanacağı soket, olmazsa olmaz. Bendeki maviydi sanırım, ya da navi için olan mavi olabilir, malum bendeki ekranda birden fazla fakra var ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404795 Tesisatın bağlanacağı soket, olmazsa olmaz. Bendeki maviydi sanırım, ya da navi için olan mavi olabilir, malum bendeki ekranda birden fazla fakra var [emoji3] Abicim şimdilik geri görüş yeterli bana navi olmasa da olur [emoji2] bagajda da tesisat varsa süper olucak [emoji2] Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404796 Buda benim ekran... @Kadir Mermer 7 farkı bul bakalım ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404798 Buda benim ekran... [mention=8611]Kadir Mermer[/mention] 7 farkı bul bakalım [emoji41] Bende fan bile yok abi [emoji1] [emoji1] ama senin ekran çok kaba bak benim ki kibar değişebiliriz [emoji1] Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404799 Şimdi, Kadir Mermer yazdı: kibar Hahahaha Daha zeki olduğu için koca kafalı ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl Yazar comment_404804 İşlemci üretim itibarı eski ise ısınıyordu bu yüzden fan takmışlar Yeni üretim yeni işlemci az ısınma, fan yok temiz. Bir de böyle bakarsın olur biter Zaytung. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404839 Cmax trend yeni 4.2" ekrana takilma ayrıntılarıni ptesi anlatacağım. Şubat 11, 20179 yıl Tuncay A. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404840 Cmax trend yeni 4.2" ekrana takilma ayrıntılarıni ptesi anlatacağım. Görüntü aldımızmı ?@kadir mermer ekranda video girişi var gibi Tesisat aziz beyin gönderdiği tornavidalı resimde gözüken üç kablo var mavi yeşil siyah Bir siyah kablo kordonu içinde ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404841 Şimdi, Serkan Karakoca yazdı: Görüntü aldımızmı ? @kadir mermer ekranda video girişi var gibi Tesisat aziz beyin gönderdiği tornavidalı resimde gözüken üç kablo var mavi yeşil siyah Bir siyah kablo kordonu içinde ... Evet, cok iyi çalışıyor, desteklerine tesekkurler, fakat usta dediklerini hic yapmadi kafasina göre takildi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404844 @Serkan Karakoca abi tornavida ile gösterilen kabloları mı bulmam gerekiyor? Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 20179 yıl comment_404851 Evet, cok iyi çalışıyor, desteklerine tesekkurler, fakat usta dediklerini hic yapmadi kafasina göre takildi. Çalışması için zaten şartların oluşması lazım Şema ortada bende şemaya göre anlattım zaten öyle olmasada çalışmaz MAntık basitçe kameranın 6 pini var diyor 2 si ekrana gidiyor direk görüntü ucu + ve -1 pin şasi 1 pin can bus + güç 1 pin can bus haberleşmesi hepsi o kadar 1 pinde zaten boş Ha bunları doğru bağlamasa çalışmaz zaten güle güle kullanın @Serkan Karakoca abi tornavida ile gösterilen kabloları mı bulmam gerekiyor? Aynen doğrudur onlar varsa arka stobun oradan yolcu bölümünde bulunan ana sokete kadar tesisat var demek ekrandan oraya kablo indircen bagaj kapağının ordanda sağ arkadaki sokete kadar tesisat çekeceksin kameranın dibinden Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın