Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus MK3 Geri Görüş Kamerası Kurulumu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Özer Aksu said:

Parçalar sonunda geldi yarın montaj yapacağız . @Murat Kavuk @Gürkan Çakıroğlu bekliyoruz . Sabah 9 da oradayım .

Dur takma napıyon ya onlar benimdi. Seninkiler daha gelmedi dur takma sakın.

• Yanıt 341
  • Görüntüleme 100,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Serkan Karakoca
    Serkan Karakoca

Siz siparişi iptal edin bir saate kadar resim atarım benim bagajda var bir tane göndereyim size 50 tlye almıştım nolur nolmaz diye hatta geçen pazar servet Özkan'a verdim bir tanesinide   Bide bu

• Doğan Kurban
    Doğan Kurban

Eveeet sedana oem gerigörüş kamerası olmaz diyen varmıydı? Arabanın arkası şuan çok karanlık. Geri vites lambası açıkken Geri vites kapalıyken Bu arada yaptığım bağlantıları güzel ve anlaşılır ha

• @Serkan Karakoca 'nin destekleriyle Sony panel ve geri görüş kamerası montaıjını ve aktivasyonunu tamamladım sonunda.

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Özer Aksu said:

Parçalar sonunda geldi yarın montaj yapacağız . @Murat Kavuk @Gürkan Çakıroğlu bekliyoruz . Sabah 9 da Şahsuvaroglundayım .

...Hay Bin Kunduz :(

Ben yokum be...üff

(bkn.tüm günü F/O'da toplantıda geçirmek)

Yanıtlama zamanı:

...Hay Bin Kunduz [emoji20]

Ben yokum be...üff

(bkn.tüm günü F/O'da toplantıda geçirmek)

Bütün gün toplantı mı olur abi ? seni görmeden mi döneceğiz

2 dakika önce, Doğan Kurban said:

Hee bir de o kamera ve tesisat hb e göre sedan a uymaz gönder gönder bana.

HB bulunuyor da Sedan tesisati bulmak büyük problem ben 20 gündür bekliyorum parçaları . Canın sağolsun kardeşim sen kablo tesisatını tamamla kameran benden (servis fiyati 1200 tl) 

Yanıtlama zamanı:
5 dakika önce, Özer Aksu said:

Bütün gün toplantı mı olur abi ? seni görmeden mi döneceğiz

HB bulunuyor da Sedan tesisati bulmak büyük problem ben 20 gündür bekliyorum parçaları . Canın sağolsun kardeşim sen kablo tesisatını tamamla kameran benden (servis fiyati 1200 tl) 

Tesisatım var ki benim zaten. Kamera ve modül dışında eksik yohtır.

Yanıtlama zamanı:

Kablolama lazım kamera en kolayı alırız onu sen yeterki iste.

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Özer Aksu said:

Kablolama lazım kamera en kolayı alırız onu sen yeterki iste.

Hayırlısı yahu. İlk yapacağım şey geri görüş kamerası şuan. Listenin başında duruyor. ŞİMDİLİK.

Yanıtlama zamanı:

Yav su liste hiç bitmiyor. Hep dedigim gibi eğer kısmet olupta birdaha araba alirsam en full+full+full unü alacağım. Bu ne ya bitmiyor eksiklerim :)) Doğan hep suçlusu sensin veriyon zehri... kaciyon sonra :)

Yanıtlama zamanı:
1 saat önce, Doğan Kurban said:

kamerayı modülü kap  modülü otosandan al abi :)

Şimdi, Teoman Saraç said:

Yav su liste hiç bitmiyor. Hep dedigim gibi eğer kısmet olupta birdaha araba alirsam en full+full+full unü alacağım. Bu ne ya bitmiyor eksiklerim :)) Doğan hep suçlusu sensin veriyon zehri... kaciyon sonra :)

full de alsanız bitmiyor valla yapacak bişey bulunuyor :) her türlü :)

Yanıtlama zamanı:
Yav su liste hiç bitmiyor. Hep dedigim gibi eğer kısmet olupta birdaha araba alirsam en full+full+full unü alacağım. Bu ne ya bitmiyor eksiklerim [emoji4]) Doğan hep suçlusu sensin veriyon zehri... kaciyon sonra [emoji4]

Niden kü. Seni gönderecem ben polonya ya oradan alır gelirsin işte

full de alsanız bitmiyor valla yapacak bişey bulunuyor [emoji4] her türlü [emoji4]

Yok yok herşeyi hazır olsun. Otosandan alamam ben. Pahalı satarlar.

Yanıtlama zamanı:

@Özer Aksu yarın 12.30 - 13.45 arası dersim boş ve bitiş 17.30 

En dolu günlerim Salı-Çarşamba :(

Şahsuvaroğlunun bana 35 km olduğunu düşününce zor gibi görünüyor.

Yine de irtibatlaşırız...

Yanıtlama zamanı:

35 km nedir hocam ya ? ben servis için 165 km yol gidiyorum . Tekirdagdan pendik 165 km , gidiş donus  330 km  . Bazen bana kiziyorlar burada servis yokmu diye bende daha iyisi yok diye oraya gidiyorum. 

Yanıtlama zamanı:
2 dakika önce, Özer Aksu said:

35 km nedir hocam ya ? ben servis için 165 km yol gidiyorum . Tekirdagdan pendik 165 km , gidiş donus  330 km  . Bazen bana kiziyorlar burada servis yokmu diye bende daha iyisi yok diye oraya gidiyorum. 

35 km şudur ;

En iyi ihtimalle gidiş-dönüş 1,5 saat...

Çok pozitif yaklaştım galiba :)

Yanıtlama zamanı:

Eve yeni girdim . Maalesef ki kamera modülü fabrika çıkışlı boş (modül yazılımsız) geldiği için programlayamadık. Tüm tesisat hazırdı ve işimiz 2 saatte bitti. Ancak gel gör ki modülü sıfır almamak gerekiyormuş . Çıkma bulmak lazım . Kameralı focus un as built kodlarını denedik ancak programlanmadı.  Zaman kalmadı. IDS calismamak için direniyor resmen . Savas usta baya uğraştı sagolsun.  yarin bakicak tekrardan, bu arada 750 tl olan kabloyu

(BV6T 10998 HA) bosuna sipariş vermisiz @Murat Kavuk . Diger kabloda zaten kamera girisi varmis. 

Giderken motor ariza isigi yanmisti IDS ye bagladik . Oksijen sensorune bagli katalatik konvektor  arizalanmis birde bu çıktı k&n filtre yapmış olabilir mi ?

Aracı servise bıraktım . Kaan abi sağolsun 1.5 PWSHİFT titanium "0" km kokusu uzerinde araç verdi onunla geldim . :sofeer:

20160426_153535.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.