Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359688 1 dakika önce, Özer Aksu said: Parçalar sonunda geldi yarın montaj yapacağız . @Murat Kavuk @Gürkan Çakıroğlu bekliyoruz . Sabah 9 da oradayım . Dur takma napıyon ya onlar benimdi. Seninkiler daha gelmedi dur takma sakın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359690 2 dakika önce, Özer Aksu said: Parçalar sonunda geldi yarın montaj yapacağız . @Murat Kavuk @Gürkan Çakıroğlu bekliyoruz . Sabah 9 da Şahsuvaroglundayım . ...Hay Bin Kunduz Ben yokum be...üff (bkn.tüm günü F/O'da toplantıda geçirmek) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359691 Hee bir de o kamera ve tesisat hb e göre sedan a uymaz gönder gönder bana. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359692 ...Hay Bin Kunduz [emoji20] Ben yokum be...üff (bkn.tüm günü F/O'da toplantıda geçirmek) Bütün gün toplantı mı olur abi ? seni görmeden mi döneceğiz 2 dakika önce, Doğan Kurban said: Hee bir de o kamera ve tesisat hb e göre sedan a uymaz gönder gönder bana. HB bulunuyor da Sedan tesisati bulmak büyük problem ben 20 gündür bekliyorum parçaları . Canın sağolsun kardeşim sen kablo tesisatını tamamla kameran benden (servis fiyati 1200 tl) Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359693 5 dakika önce, Özer Aksu said: Bütün gün toplantı mı olur abi ? seni görmeden mi döneceğiz HB bulunuyor da Sedan tesisati bulmak büyük problem ben 20 gündür bekliyorum parçaları . Canın sağolsun kardeşim sen kablo tesisatını tamamla kameran benden (servis fiyati 1200 tl) Tesisatım var ki benim zaten. Kamera ve modül dışında eksik yohtır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359694 Tesisatım var ki benim zaten. Kamera ve modül dışında eksik yohtır. Kablolama lazım kamera en kolayı alırız onu sen yeterki iste. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359695 Şimdi, Özer Aksu said: Kablolama lazım kamera en kolayı alırız onu sen yeterki iste. Hayırlısı yahu. İlk yapacağım şey geri görüş kamerası şuan. Listenin başında duruyor. ŞİMDİLİK. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359709 Yav su liste hiç bitmiyor. Hep dedigim gibi eğer kısmet olupta birdaha araba alirsam en full+full+full unü alacağım. Bu ne ya bitmiyor eksiklerim ) Doğan hep suçlusu sensin veriyon zehri... kaciyon sonra Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359710 1 saat önce, Doğan Kurban said: Tesisatım var ki benim zaten. Kamera ve modül dışında eksik yohtır. kamerayı modülü kap modülü otosandan al abi Şimdi, Teoman Saraç said: Yav su liste hiç bitmiyor. Hep dedigim gibi eğer kısmet olupta birdaha araba alirsam en full+full+full unü alacağım. Bu ne ya bitmiyor eksiklerim ) Doğan hep suçlusu sensin veriyon zehri... kaciyon sonra full de alsanız bitmiyor valla yapacak bişey bulunuyor her türlü Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359711 Yav su liste hiç bitmiyor. Hep dedigim gibi eğer kısmet olupta birdaha araba alirsam en full+full+full unü alacağım. Bu ne ya bitmiyor eksiklerim [emoji4]) Doğan hep suçlusu sensin veriyon zehri... kaciyon sonra [emoji4] Niden kü. Seni gönderecem ben polonya ya oradan alır gelirsin işte full de alsanız bitmiyor valla yapacak bişey bulunuyor [emoji4] her türlü [emoji4] Yok yok herşeyi hazır olsun. Otosandan alamam ben. Pahalı satarlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359717 @Özer Aksu yarın 12.30 - 13.45 arası dersim boş ve bitiş 17.30 En dolu günlerim Salı-Çarşamba Şahsuvaroğlunun bana 35 km olduğunu düşününce zor gibi görünüyor. Yine de irtibatlaşırız... Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359718 35 km nedir hocam ya ? ben servis için 165 km yol gidiyorum . Tekirdagdan pendik 165 km , gidiş donus 330 km . Bazen bana kiziyorlar burada servis yokmu diye bende daha iyisi yok diye oraya gidiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 25, 201610 yıl comment_359720 2 dakika önce, Özer Aksu said: 35 km nedir hocam ya ? ben servis için 165 km yol gidiyorum . Tekirdagdan pendik 165 km , gidiş donus 330 km . Bazen bana kiziyorlar burada servis yokmu diye bende daha iyisi yok diye oraya gidiyorum. 35 km şudur ; En iyi ihtimalle gidiş-dönüş 1,5 saat... Çok pozitif yaklaştım galiba Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 201610 yıl comment_359991 Eve yeni girdim . Maalesef ki kamera modülü fabrika çıkışlı boş (modül yazılımsız) geldiği için programlayamadık. Tüm tesisat hazırdı ve işimiz 2 saatte bitti. Ancak gel gör ki modülü sıfır almamak gerekiyormuş . Çıkma bulmak lazım . Kameralı focus un as built kodlarını denedik ancak programlanmadı. Zaman kalmadı. IDS calismamak için direniyor resmen . Savas usta baya uğraştı sagolsun. yarin bakicak tekrardan, bu arada 750 tl olan kabloyu (BV6T 10998 HA) bosuna sipariş vermisiz @Murat Kavuk . Diger kabloda zaten kamera girisi varmis. Giderken motor ariza isigi yanmisti IDS ye bagladik . Oksijen sensorune bagli katalatik konvektor arizalanmis birde bu çıktı k&n filtre yapmış olabilir mi ? Aracı servise bıraktım . Kaan abi sağolsun 1.5 PWSHİFT titanium "0" km kokusu uzerinde araç verdi onunla geldim . Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın