Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 (düzenlendi) Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Bu sağ simetri olayı yapınca kısıp-açma yaptı. Diğer ayarlarda sürekli kısık yanıyordu. O zaman şuna geliyorum tekrar. Ha bir de şunu ekleyeyim Headlights Type bizde " 02 - Halogen lights with adjuster" da ayarlı bu sanırım yükseklikle ilgili. Ancak DTRL olan araçta farklı. Bununla alakalı da olabilir. (Tam ayarı bulamadım 18 - unknown diye görüyorum) Ocak 4, 2017 Semih O. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 6 dakika önce, Semih O. yazdı: O zaman şuna geliyorum tekrar. Ha bir de şunu ekleyeyim Headlights Type bizde " 02 - Halogen lights with adjuster" da ayarlı bu sanırım yükseklikle ilgili. Ancak DTRL olan araçta farklı. Bununla alakalı da olabilir. (Tam ayarı bulamadım 18 - unknown diye görüyorum) Buna nereden bakıyorsun? Ford IDS'de GÜNDÜZ FARI ayarında 3 seçenek çıktı buradan sağ simetri yaptık ama yani farın normal ayarı değil. http://anasayfa.focusclubtr.com/focus-mk3-far-degisimi-oem-gunduz-ledli/#jp-carousel-4143 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Buna nereden bakıyorsun? Ford IDS'de GÜNDÜZ FARI ayarında 3 seçenek çıktı buradan sağ simetri yaptık ama yani farın normal ayarı değil. http://anasayfa.focusclubtr.com/focus-mk3-far-degisimi-oem-gunduz-ledli/#jp-carousel-4143 DTRL'si olan aracın as-built ayarlarına bakıyorum --1 dakika sonra eklendi-- Bu DTRL Bu da standart halojen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 6 dakika önce, Semih O. yazdı: DTRL'si olan aracın as-built ayarlarına bakıyorum Şu rusların olayından bakıyorsun sanırım. Unknown olması çeviri yapılmamış olmasıydı sanırım Ozan demişti ama değişmiyor bu FORD IDS'de. Sonuç olarak far ayarı değiştirilmedi, sadece gündüz farı değiştirildi. Ayrıca bu araç (kırmızı style) üzerinde far değişiklik ayarı da disable. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Sonuç olarak far ayarı değiştirilmedi, sadece gündüz farı değiştirildi. Ayrıca bu araç (kırmızı style) üzerinde far değişiklik ayarı da disable. IDS'de mümkün değil diye anlıyorum. Belki de yukarıdaki gibi yapılırsa sorun çözülür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 2 dakika önce, Semih O. yazdı: IDS'de mümkün değil diye anlıyorum. Belki de yukarıdaki gibi yapılırsa sorun çözülür. Abi sorun orada mı, onu bilmek lazım önce Bence değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Abi sorun orada mı, onu bilmek lazım önce Bence değil. O ayrı bir konu ama eğer sorun ayar kaynaklıysa burada olması muhtemel. Neyse ben de randevumu alayım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 2 dakika önce, Semih O. yazdı: O ayrı bir konu ama eğer sorun ayar kaynaklıysa burada olması muhtemel. Neyse ben de randevumu alayım. Yakında gideceken, Cenk abi de bekler seni en azından. Focccus ile led'i tam teşekküllü aktif edememiştik ayrıca. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Şimdi, Yakup Çağatay yazdı: Yakında gideceken, Cenk abi de bekler seni en azından. Focccus ile led'i tam teşekküllü aktif edememiştik ayrıca. Ocak ayı içinde olur bir aksilik olmazsa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Doğan abinin yazdığı gibi ampulle alakası yok, komple reflektör oynuyor. Bence öncelikle sigortasına bakın, olmadı ayarlarla ilgili sıkıntı vardır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Benim görüşümde Doğan ve Gözümün Nur-u ' nun dediği gibi Pin/Elm ayarıyla alakalı olabilir. Kontrol edilmeli... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Hah ben kazandım @Serdar Eryürekli de bir ara ampül takmış ve aydınlatma alamamıştı. Farı arabanın burnunun 3m ötesini aydınlatıyordu aslında yeterdi nolacak 10km hızla gidersen. Ampülü oturtamamışlardı sonradan anlamıştık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Not: Tabi yükseklik motoru arızalı değilse.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: Not: Tabi yükseklik motoru arızalı değilse.... Sanmam. kolay bozulacak birşey değil. Ampül oturmadığında aydınlatma çok saçma yerlere dağılıyor. Dolayısıyla kumandadan far ayarını değiştirsende hiç farkedilebilecek şekle gelmiyor. En basidi duvara yakın durup denemek. Araba sabit olacağı için ışıkta değişmeleri farketmek daha kolay olur. @Semih O. fardan ses gelse dahi fardaki reflektörün yerinden çıkabilmesi durumunda ayar çalışmayacaktır. Reflektör Mca da nasıl emin değilim ama Focus 3 de rezil bir dizayna sahip. Ampülü biraz sert bastırınca atabiliyor reflektör (Far tası) . Bu sebeple aslında çok kolay görünen ampül değişikliği bile aslında dikkat isteyen bir durum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2017 46 dakika önce, Semih O. yazdı: DTRL'si olan aracın as-built ayarlarına bakıyorum DTRL ve xenon olan mı bu? Ayar falan değişmedi dediğim gibi, nasıl ayardan o deaktif olacak anlamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap