Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20179 yıl comment_425817 44 dakika önce, Muhammed E. yazdı: Acaba bu fanlılar sığmıyor mu Fanlılar sığmıyor diye hatırlıyorum ben,püsküllü olanlardan takılıyordu sanki F3'lere. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20179 yıl comment_425819 55 dakika önce, Muhammed E. yazdı: evet genelde öyle oluyor diye ben de öyle düşündüm ama bu biraz farklı geldi teşekkür ederim. İlk denememde farı oraya sığdıramadım ama yarın bir daha uğraşayım. Acaba bu fanlılar sığmıyor mu ki? standartı budur, halojen ters bağlansa da çalışır ancak orijinal üründe farklı olma imkanı yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 20179 yıl comment_425827 3 saat önce, Semih G. yazdı: Fanlılar sığmıyor diye hatırlıyorum ben,püsküllü olanlardan takılıyordu sanki F3'lere. Valla öyleymiş herhalde bunu elden çıkarıp püsküllü olandan alacağım demek ki... --0 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Ozan Kar yazdı: standartı budur, halojen ters bağlansa da çalışır ancak orijinal üründe farklı olma imkanı yok. Teşekkür ederim Ozan Bey. Bu olmayacak sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 20179 yıl comment_430802 Ben Titanium far aldım aklımdaki soru servis bu farları aktif edermi?Benim gittiğim servis arabanın donanımda olmayan birşeyi yapmıyorlar elm ile açılıyormu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 20179 yıl Yazar comment_430803 12 dakika önce, Cengizhan T yazdı: Ben Titanium far aldım aklımdaki soru servis bu farları aktif edermi?Benim gittiğim servis arabanın donanımda olmayan birşeyi yapmıyorlar elm ile açılıyormu İlk mesaj içeriğini okudunuz mu Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 20179 yıl comment_430804 servisteki IDS cihazına bağlayıp tanıtılıyormuş şimdi gördüm linki farketmemişim servis randevusunu alayım Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın