Bora A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Gelecek dedi dedi 6 ay bekletti start stopu kacirtti bana İstemiyom artik sony mony ben maltepe pazarindan Jameson Navigasyonlu Multimedya sistemi alip taktircam Nasilsa Fordda Jamessonlan anlasmis artikin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2011 Bugün bişey daha farkettim...Anlık km sayacı Focus 2,5 da 1000 km yi doldurunca sıfırlıyordu,ancak Focus 3 de anlık km sayacı 1000 km yi doldursa bile saymaya devam ediyor..Yani son sıfırlama üzerinden 1000 km geçince sıfırlayacağına aynen devam ediyor..Örneğin benim en son sıfırlamamın üzerinden şu anda 1064 km geçmiş.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Y. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Bugün bişey daha farkettim...Anlık km sayacı Focus 2,5 da 1000 km yi doldurunca sıfırlıyordu,ancak Focus 3 de anlık km sayacı 1000 km yi doldursa bile saymaya devam ediyor..Yani son sıfırlama üzerinden 1000 km geçince sıfırlayacağına aynen devam ediyor..Örneğin benim en son sıfırlamamın üzerinden şu anda 1064 km geçmiş.... Benim araçta (2006 golf) 5000 km dolunca sıfırlanıyor km sayacı... belki focus3 te de 1000 yerine bÖyle bir sınır koymuşlardır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Bugün bişey daha farkettim...Anlık km sayacı Focus 2,5 da 1000 km yi doldurunca sıfırlıyordu,ancak Focus 3 de anlık km sayacı 1000 km yi doldursa bile saymaya devam ediyor..Yani son sıfırlama üzerinden 1000 km geçince sıfırlayacağına aynen devam ediyor..Örneğin benim en son sıfırlamamın üzerinden şu anda 1064 km geçmiş.... Demek ki sayaç 4 haneli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2011 Bendeki gösterge biliyorsunuz Grafik Ekranlı,yani dot matriks değil...Orjinallerde dot matrik,eski Focus 2,5 lar gibi...Acaba Dot Matrix ekranlarda da böyle mi yoksa 999 km sonrası sıfırlama mı yapıyor hala? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Arkadaşlar benim F3 titanium tdci start-stop lu bilginiz olsun sadece duraklamalarda stop etmiyor. Bu arada 2012 model Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Arkadaşlar benim F3 titanium tdci start-stop lu bilginiz olsun sadece duraklamalarda stop etmiyor. Bu arada 2012 model Anlamamışezzzzzz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Anlamamışezzzzzz Kardeş eylül de aldım aracı 2012 model start-stop lu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Olabilir...Gayet doğal o sürelerden sonra yok...Hata ile gelmiş size..Olay bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Olabilir...Gayet doğal o sürelerden sonra yok...Hata ile gelmiş size..Olay bu Hadeee canım sonrakilerde yokmu gerçekten!! Eee ben şanslımıyım şimdi pek anlamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Aynen siz şanslısınız 2012'lerde genel itibarı ile yok.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Hadeee canım sonrakilerde yokmu gerçekten!! Eee ben şanslımıyım şimdi pek anlamadım Afedersinde Eşşek şansı dicem yani bala bak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Candan Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Valla hocam arabayı alana kadar temsilcilerin burnundan getirdim zaten. 2 ay bekledim arabayı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 (düzenlendi) powershift şanzımanlarda neden otomatik park ve aktif şehiriçi güvenlik sistemleri yok? bilen var mı? yani mekanik aksamı ona entegre edememişler mi nedir yani? sırf o yüzden plus paket alamadım. yani param yetmedi zannetmeyin, basardım alırdım parası neyse ama işte öyle bir seçenek yokmuş... dedim madem bunlar yok o zaman titanium alıp ford'u zengin edemem.. paramız çok diye ona buna saçacak da değiliz dedim.. Aralık 15, 2011 Alperen G. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 15, 2011 Otosan'a sormalı Biz bilmeyiz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap