Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 3. aydan sonra zammın yarısını geri çekerler, bu aralarda ötv bizden etkilenmeyin kampanyazı yaparlar. aynısını geçen senede yaptılar 3. ayın sonunda satışlar iyi gitmeyince. ben aralık 2012 de aldım, eğer 6 ay daha bekleseydim titanium alırdım..2013 hziran da.. tabi bu seneki ötv zammıda tuzu biberi oldu.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kerim Kamanoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Resmen kıyım bu yapılanlar gelir düzeyi yüksek insanlar için çok birşey fark etmedi belki ama hayatında bir kez sıfır araba alabilecek insanlar için gerçekten çok kötü bir durum... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 artık böyle uzun vadeli araç kredileride yok , ölen 2. el piyasası açılır ... bardağin dolu tarafından bakalım barii ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 (düzenlendi) Verginin özeli sadece bizim milletimize has... Özel vergi ne ya... Daha doğrusu vergi değil özel olan... Tüketici özel...bunu ima etmişler galiba Ocak 2, 2014 Coşkun Avcu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M Sait Epçaçan Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Bunlar varya insafsız, vicdansız.. Focus 1.6 tdci TITANIUM 12 milyar fark nedir ya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M Sait Epçaçan Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Daha iki gün önce tdci TITANIUM sedan dizel 62bin TL'ydi ya. Akıl mantık almıyor gercekten. Biz 2013 modeller düşsün diye beklerken adamlar ona bile 5 bin lira fark koymuş. Ne vergi ödermişiz ya doymadılar... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Dilber Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Ford Otosanın zam oranı volswagen'i bile geçmiş. Ford Focus Wm Golf'ten bile pahalı duruma gelmiş sanki . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin Karakoç Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 ÖTV ile 62.000 tl çıkmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 2013 ve 2014 listeleri arasındaki farkı incelerken fiestada 1.0 eco powershift gördüm, daha önce satılıyor muydu bilmiyorum ama 2014 için tek güzel şey bu sanırım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 2013 ve 2014 listeleri arasındaki farkı incelerken fiestada 1.0 eco powershift gördüm, daha önce satılıyor muydu bilmiyorum ama 2014 için tek güzel şey bu sanırım. Eğer 6 ileri ise tüketimi daha da düşük olabilir. Eski 1.0 fiestalar 5 ileriydi çünkü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 (düzenlendi) bu focus niye 2014 fiyat listesinde yeni focus olarak gözüküyo acaba bir değişiklik mi yapıldı? edit: gerçi fiyat listesinde 2013 modellerinede yeni diyo.. ben sitede sadece focus yazınca şaşırdım Ocak 2, 2014 Ali Mert Kılıç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Dilber Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 ikiside aynı araba değil mi zaten ne üstün yanı var golf'ün (maaliyetini arttıran) Tabikide öyle; Zaten Focus benim gözümde Golften daha üstün bir araç. O yüzden Focusçu oldum. Ayrıca doğuş otonun pazarlama stratejisi sonucunda vw fiyatlarını yüksek tutuyodu. Şimdi aynı stratejiyi Ford otosanda belirlemiş gözüküyo. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Benim araç 70 küsür mü olmuş gözlerim şaş beş mi görüyor, ne yapmış bu ford, aklı başında mı, kim alır onu o fiyata? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Benim araç 70 küsür mü olmuş gözlerim şaş beş mi görüyor, ne yapmış bu ford, aklı başında mı, kim alır onu o fiyata?ÖTV nin % 45e çıkması ve doviz kurundaki artıştan dolayı fiyatlar uçtu diger firmalarda yakında yeni fiyatları açıklar..2.0motor da ise fiyatlar tavan yapacak ÖTV % 80den% 90a çıktı 2.0motorda. Vatana millete hayırlı olsun durmak yok ............devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 2014 Tabikide öyle; Zaten Focus benim gözümde Golften daha üstün bir araç. O yüzden Focusçu oldum. Ayrıca doğuş otonun pazarlama stratejisi sonucunda vw fiyatlarını yüksek tutuyodu. Şimdi aynı stratejiyi Ford otosanda belirlemiş gözüküyo. Sanırım gündemi takip etmiyorsunuz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap