Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Selamlar

fiyatlara %2 -2,5 arası her ay zam geleceği ve bu yıl sonu eskisi gibi fiyat üzerine kampanyalar yapılmıyacağı söyleniyor...

Agustosun son iş gününde aldım aracı bugün itibari ilede bu sölenlerin doğru olduğunu görmüş olduk..

Açıkçası ilk araba alacağım zaman sitede 2012 fiyat listesi beni heyecanlandırmıştı ama arabalar biteli çok olmuş :)

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Focusa  ' yeni titanium ' diye bir donanım mı eklenmiş ?

Yanıtlama zamanı:

1 sene önce değişmişti biraz. Yeni birşey yok yani şuan. Bknz f3 genel, sabit konular

Teşekkürler. 

Yanıtlama zamanı:

Zam mı gelmiş ?

2 Eylülden geçerli fiyat listesi diyor..1.0i trend X 46 250 idi şimdi 47300 olmuş sanırım.

Bu arada sitede hala 2013 ve 2012 fiyatların olması çok can sıkıcı. "Adamlar daha 2012leri bitirememiş demek ki alan yok" algısı doğurmuyor mu?

Babam gördükçe arıyor 2012 model fiyatı uygunmus bi sor bakalım diye :D ama bayiiler sallıyor ya yok diyorlar yada biz baska bayiileri göremiyoruz tek tek arayın diyerek.
Yanıtlama zamanı:

Açıkçası ilk araba alacağım zaman sitede 2012 fiyat listesi beni heyecanlandırmıştı ama arabalar biteli çok olmuş :)

Babam gördükçe arıyor 2012 model fiyatı uygunmus bi sor bakalım diye :D ama bayiiler sallıyor ya yok diyorlar yada biz baska bayiileri göremiyoruz tek tek arayın diyerek.

yaa onu diyorum işte araba maraba yok 2012. Ama 2012 fiyat listesi hala orada

O listenin orada durmasını  ben "2012 leri bitirememişler satılmıyor herhalde"  gibi algılanır ve de millet satılmayan arabayı niye alalım diye burun kıvırır şeklinde değerlendirmiştim ama görüyorum ki millet 2012 kaldı mı diye arasın diye reklam olsun diye koyuyorlar oraya. 

Hala öğreneceğim çok şey var :) 

Yanıtlama zamanı:

yaa onu diyorum işte araba maraba yok 2012. Ama 2012 fiyat listesi hala orada

O listenin orada durmasını ben "2012 leri bitirememişler satılmıyor herhalde" gibi algılanır ve de millet satılmayan arabayı niye alalım diye burun kıvırır şeklinde değerlendirmiştim ama görüyorum ki millet 2012 kaldı mı diye arasın diye reklam olsun diye koyuyorlar oraya.

Hala öğreneceğim çok şey var :)

Vardır belki biryerlerde tektuk. İstanbulda biyerde absurt renkli bi Cmax vardı mesela bayağı uygun fiyatli ama renk berbat.
Yanıtlama zamanı:

valla ben bulamadım...

paşa paşa 2013 aldık bakalım yarın teslim alacağız daha :)

Yanıtlama zamanı:

valla ben bulamadım...

paşa paşa 2013 aldık bakalım yarın teslim alacağız daha :)

Hayırlı olsun....fiyat? Model?

Yanıtlama zamanı:

2012 bulmak zordur diye düşünüyorum biz 3 ay önce style aldık 2013 model otom. park boya koruma 2+3 yıl garanti filan herşey dahil 55,000 tl ye geldi.sipariş verdik 3 gün sonra arabayı almaya gittik bu yönü çok iyiydi :)

Yanıtlama zamanı:

Dün kırmızı Cmax gördüm mesela.  

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-antalya-dan-ford-c-max-1.6-tdci-titanium-x-paket-2012-134993744/detay

dediğim araba bu olabilir, eğer oysa satılmış 2.ele bile düşmüş :D şimdi bakınca o kadar itici gelmedi bu araç o yüzden emin değilim.

Yanıtlama zamanı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-antalya-dan-ford-c-max-1.6-tdci-titanium-x-paket-2012-134993744/detay

dediğim araba bu olabilir, eğer oysa satılmış 2.ele bile düşmüş :D şimdi bakınca o kadar itici gelmedi bu araç o yüzden emin değilim.

Lansman rengi :):D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.