Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

95 hp dizel çok mu yetersiz arkadaşlar, bir tane al diyen çıkmadı :)

Onu almazsam trend x 1.0 eb alırım, çünkü titanyumda benim ilgimi çeken bir şey yok, benim olmazsa olmazım cc ve park sensörü.

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Onu almazsam trend x 1.0 eb alırım, çünkü titanyumda benim ilgimi çeken bir şey yok, benim olmazsa olmazım cc ve park sensörü.

Niye yetersiz olsun fakat fiyatı için pahalı.Hangi marka olursa olsun ben, bu tür güç ile alınan bu fiyata; pahalı diyorum. 

Donanım için lütfen bu başlığa bakınız.

Yanıtlama zamanı:

Dizel için 7.000 TL. fazla vermek sizin kafanıza yatıyorsa yetersiz diye bir şey söz konusu değil.

Yanıtlama zamanı:

Mesajlar taşınmış, çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, ben de yazdıktan sonra kendi kendime sayıyordum :)

115bg dizel için kaç para fiyat verdi bayii.? 95bg fiyatını ona göre değerlendirmek lazım.

115 bg fiyat vermedi hocam, zaten elinde yoktu. Liste fiyatı neyse 2 bin lira aşağı veriyor direkt, çözdüm fiyatlarını yani.

Elinde olmayanlar da gelir mi bilmem, Jettayı 4 ay sonrasına gün veriyorlarmış  dediğimde, "yine iyiymiş, biz 4 ay sonrasına vereceğimizi bile sanmıyorum, bizim tarih bile belli değil" demez mi :)

Bu arada ford şuan 30 bin liraya 24 ay için 32.7 bin lira istiyor..Çok iyi :yeah: ayda 1.363 lira

Yakup hocam zaten şu anda aylık 2k kredi ödemim var, eski arabam 16, biraz nakit 12 civarı dersek, 20k kredi, 48 ay düşünebilirim, daha az taksit beni yorar.

Bu arada 1.0 eb trendx için daha az fiyat duyan olursa lütfen burada belirtsin.

Yanıtlama zamanı:

5-6 adet bayii arayıp fiyat ve teslim tarihi sorun. Bu şu fiyatı verdi siz ne veriyorsunuz diye sorun. Gidin ikisi ile yüzyüze görüşün.

Mesajlar taşınmış, çok güzel olmuş, ellerinize sağlık, ben de yazdıktan sonra kendi kendime sayıyordum :)

115 bg fiyat vermedi hocam, zaten elinde yoktu. Liste fiyatı neyse 2 bin lira aşağı veriyor direkt, çözdüm fiyatlarını yani.

Elinde olmayanlar da gelir mi bilmem, Jettayı 4 ay sonrasına gün veriyorlarmış dediğimde, "yine iyiymiş, biz 4 ay sonrasına vereceğimizi bile sanmıyorum, bizim tarih bile belli değil" demez mi :)

Yakup hocam zaten şu anda aylık 2k kredi ödemim var, eski arabam 16, biraz nakit 12 civarı dersek, 20k kredi, 48 ay düşünebilirim, daha az taksit beni yorar.

Yanıtlama zamanı:

Bu şu fiyatı verdi siz ne veriyorsunuz diye sorun

Öyle deyince de git ondan al o zaman demez mi, bayi profillerini tam bilmiyorum da.

Yanıtlama zamanı:
Öyle deyince de git ondan al o zaman demez mi, bayi profillerini tam bilmiyorum da.
Adamın işi satmak, derse bile başkasını ararsınız. Fakat biraz detay verin ki ciddi alacağınızı anlasın. Kimisi iyi fiyat vermiş ben bu fiyata veremem der. Kimisi elimde bir araba var ucuza girmişti stoğa şu fiyat olur der. Ben yaptım. En ucuz olmasa da doğru fiyatı bulursunuz. Tek bayii ile burada yorum sorarsanız, ama en doğru cevap için piyasayı çok yakın takip etmek lazım.
Yanıtlama zamanı:

Elinde olmayanlar da gelir mi bilmem, Jettayı 4 ay sonrasına gün veriyorlarmış dediğimde, "yine iyiymiş, biz 4 ay sonrasına vereceğimizi bile sanmıyorum, bizim tarih bile belli değil" demez mi :)

Yapmanız gereken gidebileceğiniz tüm bayiilere sormak. Elde hazır araba olmadıktan sonra fiyat fazla oynamaz.
Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar 1.6 115 TDCİ Style için de 54.500 fiyat veriyor bayi ancak sadece HB var bu fiyata, sedan 57.150'den aşağı vermiyor.

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar 1.6 115 TDCİ Style için de 54.500 fiyat veriyor bayi ancak sadece HB var bu fiyata, sedan 57.150'den aşağı vermiyor.

Bagaj hacmini gözünüz kesiyorsa cazip bence...

Yanıtlama zamanı:

Bagaj hacmini gözünüz kesiyorsa cazip bence...

Bagajını da gördüm, sedandan tabi derin değil ama üst kısmı da kapakla beraber açıldığı için o avantajı vardı, eşimle beraber baktık, o sırada bayinin önüne HB focus geldi durdu, onunla da konuştuk ettik.

Bugün 8 bayi ile görüştüm, aralarında çok fiyat farkı vardı, en pahalı İskenderun söyledi, yakın şehir iki bayi arasında 6 bin lira fark olanı vardı.

Sonuç, bulunduğum şehirdeki bayinin vermiş olduğu teklifi kabul ettim, çünkü dün teklif ettiği model bugün satılmıştı, Adana yolcusuydu :)

Focus III TDCI 115 Style beyaz aracı şu an almış bulunmaktayım.

Artık ben de Focusluyum :)

Yanıtlama zamanı:

Bagajını da gördüm, sedandan tabi derin değil ama üst kısmı da kapakla beraber açıldığı için o avantajı vardı, eşimle beraber baktık, o sırada bayinin önüne HB focus geldi durdu, onunla da konuştuk ettik.

Bugün 8 bayi ile görüştüm, aralarında çok fiyat farkı vardı, en pahalı İskenderun söyledi, yakın şehir iki bayi arasında 6 bin lira fark olanı vardı.

Sonuç, bulunduğum şehirdeki bayinin vermiş olduğu teklifi kabul ettim, çünkü dün teklif ettiği model bugün satılmıştı, Adana yolcusuydu :)

Focus III TDCI 115 Style beyaz aracı şu an almış bulunmaktayım.

Artık ben de Focusluyum :)

Hayırlı uğurlu olsun.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.