Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Aracı aldığımızın 2. haftasında araca 3500 lira indirim geliyor.Zaten Ford'un paket olaylarından dolayı Ford'a kızıyordum.Hele ki en üst donanım olan Titaniuma park sensörü dahi koymaması bana fiyasko geliyordu.Bu indirim kararı bir gecede alınmış bir karar değildir heralde.15 gün önce araç alacak adam en azından bu indirimden haberdar edilmeli.Eğer imkanım olursa ben de bir sonraki araç tercihimi farklı bir markadan yapabilirim.

• Yanıt 2,8k
  • Görüntüleme 465,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Bir araba alıyorsunuz, bir araba parasını da devlete vergi ödüyorsunuz. Peki ne yapmak lazım?. Benim naçizane görüşüm, araba almayı bırakmak lazım. Elimizdeki arabalara binmeye devam edelim. Elimizdek

• Dizele 9000 fazla verilmez Hele o gırgırı hiç çekilmez Ama konu Ecoboost ise Rocker Aslan besleyen yemini düşünmez .

• Alper Albayrak
    Alper Albayrak

Focus almak için para biriktirinler dikkat edin lütfen,paranız yettiğinde focusu hemen almayın,kimbilir belkide bmw mercedes parası biriktirmiş bile olabilirsiniz farketmeden ne kaldıki arada zaten

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Bu indirim bence 2012 stokları eritilip 2013 modeller belli bir sayıya indirilinceye kadar devam eder.Ondan sonra da Otosan yeni fiyat politikasını devreye sokar.

Yanıtlama zamanı:

Bu indirim bence 2012 stokları eritilip 2013 modeller belli bir sayıya indirilinceye kadar devam eder.Ondan sonra da Otosan yeni fiyat politikasını devreye sokar.

İndirimin 2012 stoğu ile alakası yok yalnız. Fiyatlar benzer ilerleyecek. Altıüstü 2013 zammı gitti.Ahım şahım inmedi fiyat.

Aracı aldığımızın 2. haftasında araca 3500 lira indirim geliyor.Zaten Ford'un paket olaylarından dolayı Ford'a kızıyordum.Hele ki en üst donanım olan Titaniuma park sensörü dahi koymaması bana fiyasko geliyordu.Bu indirim kararı bir gecede alınmış bir karar değildir heralde.15 gün önce araç alacak adam en azından bu indirimden haberdar edilmeli.Eğer imkanım olursa ben de bir sonraki araç tercihimi farklı bir markadan yapabilirim.

Basit şeylere takılıyorsunuz. Bunu önceden kim nasıl bilebilir ? Bayilere dahi indirim öncesi bilgi resmi gelmiyor.

Yanıtlama zamanı:

Bunlar genel başlık konuları aslında.. Lütfen soru soran arkadaşlar dikkat etsin sonra konu dağılıyor cevap vermek isteyenler imzamdaki şekilde cevap verebilir. 

teşekkürler

yakup sana zahmet benim sorumdan(msj 2322) itibaren ki mesajları genel başlığına kes-yapıştırda oradan devam edelim. veya daha önceside olabilir. bir sorum daha olacak arkadaşlara

bu mesajı silebilirsiniz.. ben yeni sorumu direk oradan yazayım...tşk ler

Mehmet Demir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

ben yeni aldım bu ay indirime girmiş özellikle Style paketi

• 3 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Focusun satışlarını ciddi arttırmak için Mayıs ayına yapılmış bir kampanya var ve bu ay bitiyor. Araç bulmak zor yalnız bayiler bitirmiş stoklarını.

alacak arkadaşlara önerim 3 kuruş fazla verin smart paketli alın mutlaka...

• 2 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Mayıs ayında fiyatlar düştü, sevindik ama Focus sedan 1.6 dizel Titanium + Smart + Sunroof (Şeker Kırmızı) olan istediğim araç için Arkas'la görüştüğümde bu aracın ancak eylülde teslim edileceği, fiyat sabitleme yapılmayacağı ve ayrıca 5000 TL kapora vermem gerektiği söylendi.

Anlayamıyorum, Focus'un katalog rengini tercih ediyorum, uçuk bir renk değil, bulunması gerekir. Yani siyah ve beyaz dışında renk alacaksak vaz mı geçelim? 3 ay uzun bir süre değil mi, ben mi sabırsızım bilmiyorum. Görüşü olan paylaşırsa sevinirim. Ayrıca Arkas acaba Otokoç'un stoğunu görebilir mi, görüyoruz diyorlar ama emin değilim. Ayrıca Otokoç'a gidip orda da mı araştırsam?

Yanıtlama zamanı:

Sunroof ve Şeker hemde sedan hemde smart bu araçlar sürekli stokta olması zor sizinde dediğiniz gibi indirim geldi ama gelelim çok oldu yani araba kalmadı diyebiliriz. 3 ay fazla tabi. Otokoç'a sorun :yeah:

Hatta direkt Ford'u da arayıp sorabilirsiniz

Yanıtlama zamanı:

Mayıs ayında fiyatlar düştü, sevindik ama Focus sedan 1.6 dizel Titanium + Smart + Sunroof (Şeker Kırmızı) olan istediğim araç için Arkas'la görüştüğümde bu aracın ancak eylülde teslim edileceği, fiyat sabitleme yapılmayacağı ve ayrıca 5000 TL kapora vermem gerektiği söylendi.

Anlayamıyorum, Focus'un katalog rengini tercih ediyorum, uçuk bir renk değil, bulunması gerekir. Yani siyah ve beyaz dışında renk alacaksak vaz mı geçelim? 3 ay uzun bir süre değil mi, ben mi sabırsızım bilmiyorum. Görüşü olan paylaşırsa sevinirim. Ayrıca Arkas acaba Otokoç'un stoğunu görebilir mi, görüyoruz diyorlar ama emin değilim. Ayrıca Otokoç'a gidip orda da mı araştırsam?

Hocam, otokoça gidersen Rukiye Hanıma selamımı söyle elinden geleni yapar.

Yanıtlama zamanı:

Sunroof ve Şeker hemde sedan hemde smart bu araçlar sürekli stokta olması zor sizinde dediğiniz gibi indirim geldi ama gelelim çok oldu yani araba kalmadı diyebiliriz. 3 ay fazla tabi. Otokoç'a sorun :yeah:

Hatta direkt Ford'u da arayıp sorabilirsiniz

Otokoç'a sordum onlar da 2000 TL kapora istediler ve fiyatları temmuz ayına göre sabitleyeceklerini belirttiler. Ancak teslimatın 15 Ağustos gibi olacağını söylediler. Sanırım daha öncesi mümkün değil gibi. Acaba bu belirtilen tarihlerin kesinliğini nasıl sağlayabilirim. 15 Ağustos diyipte eylüle sarkma ihtimali olabilir mi? Güvenilir mi firmaların verdikleri tarihlere?

Hocam, otokoça gidersen Rukiye Hanıma selamımı söyle elinden geleni yapar.

Sağolun ama Rukiye hanıma ulaşma ihtimalim olmuyor, meşgul sanırım. Telefonda Duygu hanıma ulaşabildim. Eğer bu haftasonu gidersem ve bir sıkıntı olursa Rukiye hanıma selamınızı iletmek zorunda kalabilirim :)

Yanıtlama zamanı:

Otokoç'a sordum onlar da 2000 TL kapora istediler ve fiyatları temmuz ayına göre sabitleyeceklerini belirttiler. Ancak teslimatın 15 Ağustos gibi olacağını söylediler. Sanırım daha öncesi mümkün değil gibi. Acaba bu belirtilen tarihlerin kesinliğini nasıl sağlayabilirim. 15 Ağustos diyipte eylüle sarkma ihtimali olabilir mi? Güvenilir mi firmaların verdikleri tarihlere?

Sağolun ama Rukiye hanıma ulaşma ihtimalim olmuyor, meşgul sanırım. Telefonda Duygu hanıma ulaşabildim. Eğer bu haftasonu gidersem ve bir sıkıntı olursa Rukiye hanıma selamınızı iletmek zorunda kalabilirim :)

Çok meşgul gercekten, sürekli müşterisi oluyor.

Yanıtlama zamanı:

ford.com.tr de fiyatlar güncellenmektedir yazıyor, zammı yedik sanırım!

Yanıtlama zamanı:

sanırım Toyata arttırmış fiyatını

Yanıtlama zamanı:

Memleket bu haldeyken satışlar ne olacak merak ediyorum...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.