Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fırat Karasu

Üye
  • Toplam İleti

    20
  • Katılım

  • Son ziyaret

Fırat Karasu Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İzmir
  • Arabam:
    '13 Focus Tdci Titanium
  • Meslek:
    Akademisyen
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

543 profil görüntüleme

Fırat Karasu's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

10

Toplam Beğeni

  1. Ben de Haziran ayında Focus Sedan Titanium dizel (Smart+Sunroof) şeker kırmızı satın aldım İzmir Karşıyaka Arkas bayisinden. Ağustos ortası dendi, şimdi Eylül diyorlar. Arkadaşımızın 1.5 ay olmuş, benimkiyse 2.5 ay. Sizce normal mi bunlar? Artık neredeyse Arkas'taki görevliyle birbirimize gireceğiz..
  2. Otokoç'a sordum onlar da 2000 TL kapora istediler ve fiyatları temmuz ayına göre sabitleyeceklerini belirttiler. Ancak teslimatın 15 Ağustos gibi olacağını söylediler. Sanırım daha öncesi mümkün değil gibi. Acaba bu belirtilen tarihlerin kesinliğini nasıl sağlayabilirim. 15 Ağustos diyipte eylüle sarkma ihtimali olabilir mi? Güvenilir mi firmaların verdikleri tarihlere? Sağolun ama Rukiye hanıma ulaşma ihtimalim olmuyor, meşgul sanırım. Telefonda Duygu hanıma ulaşabildim. Eğer bu haftasonu gidersem ve bir sıkıntı olursa Rukiye hanıma selamınızı iletmek zorunda kalabilirim
  3. Mayıs ayında fiyatlar düştü, sevindik ama Focus sedan 1.6 dizel Titanium + Smart + Sunroof (Şeker Kırmızı) olan istediğim araç için Arkas'la görüştüğümde bu aracın ancak eylülde teslim edileceği, fiyat sabitleme yapılmayacağı ve ayrıca 5000 TL kapora vermem gerektiği söylendi. Anlayamıyorum, Focus'un katalog rengini tercih ediyorum, uçuk bir renk değil, bulunması gerekir. Yani siyah ve beyaz dışında renk alacaksak vaz mı geçelim? 3 ay uzun bir süre değil mi, ben mi sabırsızım bilmiyorum. Görüşü olan paylaşırsa sevinirim. Ayrıca Arkas acaba Otokoç'un stoğunu görebilir mi, görüyoruz diyorlar ama emin değilim. Ayrıca Otokoç'a gidip orda da mı araştırsam?
  4. Diğerlerine dikkat etmedim ama dizel Titanium'larda 3500 TL'ye varan indirim yapılmış eğer yanlış görmediysem.
  5. Mart ayında indirim söylentileri vardı ama sanırsam herhangi bir indirim yapılmadı.. Bu arada artık kimse "fiyat yorumları" bölümüne birşey yazmıyor. Herkes arabaları aldı tabi, bir tek ben kaldım sanırım
  6. 2013 fiyatlarının hala net olarak ne kadar olacağı belli değil. Tabi liste fiyatlarını kastetmiyorum, bize sunulan fiyatlar bahsettiğim. İstediğim sedan siyah Titanium sunroof+smart bir aracın liste fiyatı yaklaşık 69.000 TL. Otokoç 66.000 TL fiyattan açıyor ama Şubat fiyatlarının henüz netlik kazanmadığını söylüyorlar. Bunlara ilaveten ayrıca şöyle bir durum var ki 2012 Titanium sedan smart paketli araç 62.000 TL fakat rengi bal köpüğü kahverengi. Bu aracı almamakla iyi mi ediyorum bilmiyorum ama araçla ilgilenen olursa şu an İzmir Karşıyaka Arkas'ta..
  7. Nakit fiyatı 63.000. İstanbul'daymış o araç. Artık sunroof'u filan geçtim Titanium ve Smart paketli tüm araçlar yeni sipariş geçileceğinden 2013 fiyatı üzerinden gelecek. Ve 6.000 TL'lik bu fark canımı sıktı baya, artık ne zaman ayar çekilir bilemiyorum.
  8. Geçen hafta tatil için gittiğim Antalya'da Otokoç'tan aldığım fiyatlar: 2012 Focus Sedan Titanium Smart Paket+Sunroof Gri renk 63.000 TL Aynısının 2013 olanı 69.000 TL Şaka gibi gerçekten de!
  9. Bugün İzmir Otokoç'tan siyah sedan 1.6 TDCi Focus Titanium (Smart+Sunroof) için 62.200 TL fiyat aldım ve daha da aşağıya inmiyorlar. Burada gördüğüm fiyatlar şaka gibi geliyor. Bunları gördükten sonra bu fiyata alasım gelmiyor..
  10. Bugün Otokoç'tan aldığım fiyatlar: Focus Sedan Titanium Smart Paket+Sunroof 61700 C-Max Titanium X 60000 Fiyatlar birbirine çok yakın, tereddütte kaldım
  11. Cevabınız için teşekkürler. Ancak oradaki bayan Ocak'ta fabrikanın tatile gireceğini bu yüzden Şubat'a sarkacağını söyledi. Bir de 0 araç alımında tecrübesizim. Şimdi yıl sonu geldi. Şipariş alınınca 2013'te teslim edileceğinden fiyat farkının ayrıca ilave edileceğini filan da söyledi. Yanlış bir adım atmaktan da çekiniyorum. Şimdi siparişi verip beklemeli miyim yoksa 2013 gelsin o zaman mı yeni fiyatları görüp vereyim emin değilim. Oradaki bayan sistemden Türkiye çapındaki tüm Ford bayilerini gördüğünü cevabını ona göre verdiğini söyledi. Acaba bir numara mı bu
  12. Dün İzmir Karşıyaka'daki Arkas'a uğradım. Maalesef istediğim gibi sunroof'lu bir sedan Titanium Türkiye'de yokmuş. Hatta istediğim renk olan siyahta yok. Beyaz sedan Titanium Smart paketli bir araç var sadece ellerinde. Onun için de 60500 TL fiyat aldım. Ama iki arada kaldım. İstediğim özellikler için Şubat'ı beklemeli miyim yoksa acele edip almalı mıyım emin değilim. Denildiği gibi Şubat'tan önce yeni araç gelme durumu olmaz mı sizce?
  13. Merhaba değerli Focus ailesi, Aranıza yeni katılmış her üye gibi ben de forumun fiyat bölümünde ilk iletimi gönderiyorum Ben Focus Titanium Sedan siyah 1.6 TDCi 115 PS aracı almak istiyorum. Bunların üstüne artı olarakta Smart paket ve sun roof düşünüyorum. Otokoç ve Arkas'tan aldığım fiyatlardan sonra forumdaki fiyatları görünce anlaşılan biraz daha pazarlık yapmam gerektiğini anladım. Amacım 60000 TL'nin üstüne çıkmamak. Acaba Aralık'ı beklemeli miyim yoksa 60000 TL civarında teklif alırsam almalı mıyım? Gerçi burası yeri değil ama bir diğer sorum da sun roof konusunda sıkıntı yaratmaları. Elimizde yok, beklemeniz lazım gibisinden laflar söylüyorlar. Madem elinizde yok sitede neden bir opsiyon olarak gösteriyorsunuz! Acaba forumda sun roof'lu araç alan var mı ve gelmesi için beklemeleri ne kadar sürdü?
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.