Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Lansman rengi bu rengi birtek beğenmeyen benmiyim bilmiyorum ama böyle lansman rengimi olur ya belki bu benim dediğim arabanın renginden değildir dediğim gibi, benim dediğim araba sırf renginden dolayı liste fiyatının epey altındaydı, diğer forumda konusu vardı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Bildiğin kötü bu renk. İndirimle belki alırım ekstra 5000 falan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Ahanda bu EDİT: bu rengin üretimi yok artık durdu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 EDİT: bu rengin üretimi yok artık durdu... Neden acaba? Limonlu dondurma mı bunun adı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 EDİT: bu rengin üretimi yok artık durdu... isabet olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Neden acaba? Limonlu dondurma mı bunun adı Hardal Sarı gibi işte o da durdu.. Talep gelmemiştir.Bilmiyorum adını ama 1 yıldır satılmıyor yani üretilmiyor bile.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Denizli plakalı var bir tane satılık bu renk Focus-12. Fiyat da uygun ama aylardır satamadı. Özellikleri de iyiydi ama rengi işte o yüzden... Hardal Sarı gibi işte o da durdu.. Talep gelmemiştir.Bilmiyorum adını ama 1 yıldır satılmıyor yani üretilmiyor bile.. fok sarısı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Hardal Sarı gibi işte o da durdu.. Talep gelmemiştir.Bilmiyorum adını ama 1 yıldır satılmıyor yani üretilmiyor bile.. Hardal sarı bence Focus'a yakışıyordu. Millet alışık değil sadece. Hardal sarı avrupa'da da mı satılmıyor acaba? Bizimkiler bu pazara getirmez normaldir ama Opel'in mesela böyle renkleri çoktur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Hardal sarı bence Focus'a yakışıyordu. Millet alışık değil sadece. Hardal sarı avrupa'da da mı satılmıyor acaba? Bizimkiler bu pazara getirmez normaldir ama Opel'in mesela böyle renkleri çoktur. Satılmıyor yine hiçbiryer de yok.Hardal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ömer akman Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 aslında bu renkler güzel duruyo.alışılmışlıkların dışına çıkmak gerek bazen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 2, 2013 Hardal Sarı gibi işte o da durdu.. Talep gelmemiştir.Bilmiyorum adını ama 1 yıldır satılmıyor yani üretilmiyor bile.. ishal olmuş çocuk pohu rengi desek şuna? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cüneyt Özgül Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Hayırlı olsun....fiyat? Model? Teşekkür ederim Focus 1.6 dizel 4k Titanium + Smart paket Gece Grisi araç Kredi kampanyalı fiyat 62.000tl ruhsat sigorta vs.. kredinin dosya parası dahil.. yani benden bir vergi birde kasko çıkcak 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Levent K. Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 3, 2013 Teşekkür ederim Focus 1.6 dizel 4k Titanium + Smart paket Gece Grisi araç Kredi kampanyalı fiyat 62.000tl ruhsat sigorta vs.. kredinin dosya parası dahil.. yani benden bir vergi birde kasko çıkcak Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cüneyt Özgül Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 (düzenlendi) teşekkrüler Eylül 9, 2013 Cüneyt Özgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Arabanın fiyatı ile alakasını anlamadım. Lütfen konu dışı mesajlar ile başlıkları meşgul etmeyelim. Ilgili konu arayalım eğer yoksa yeni başlık açın lütfen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap