Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Fahrettin Karakoç

Üye
  • Toplam İleti

    24
  • Katılım

  • Son ziyaret

Fahrettin Karakoç tarafından yazılan her şey

  1. İki gün öncede bana bulaşmıştı. Formattan önce bir dene. Sistemi geri yükleme yaparak kurtuldum başka çözümü bulamadım
  2. Bu servis şikayet edilse bir sonuç çıkar mı?
  3. Fena değil ben aldım. http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-iii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2012-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17441&categoryId=20035778
  4. İnternetten film indirmek yasaklandı diye biliyorum.
  5. Ali hocam hız sabitleyici ile 99km. Araçta 4 yetişkin bir çocuk, bagaj ful dolu kapağı zor kapattım. Klimayı açmadım sadece camların buğusu için açtım. Hız zaman zaman 99km nin altını ve üstünü gördü.
  6. Cumartesi günü Ankara dan Eskişehire geldim yol bilgisayarı ortalaması 6.1 gösteriyordu.
  7. Şimdi benimde sipariş eve geldi. Araç otomatik pedal altlarına uyacak mı acaba.
  8. Yeni aracım 2013 Style powershift ile 1530 km oldu. Yakıt göstergesi ile tüketim arasında bir tutarsızlık mı var acaba. Son depoyu ful doldurup İstanbul Yolu ve şehir içi karışık , Gidilen yol 225 km YB ortalaması 9,6 Yakıt göstergesi 2. çeyreğin tam ortasını gösteriyor Ve fulledim 27,3 litre benzin aldı. Oysa göstergeye göre 34 litre alması gerekmez miydi? Fulledikten sonra şehir dışı 145 km yol yaptım. YB ortalaması 9,6 dan 8,8'e indi. Yakıt göstergesi tam bir çeyrek düştü. Tekrar fulledim 9 litre benzin aldı. Çeyrek depo 13,5 litre kadar alması gerekmez mi Gösterge fazla mı gösteriyor? Yanlış m hesaplıyorum acaba Lastik ebatlarını değiştirmiştim o etkiler mi?
  9. Daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama Bazı renklerin tampon ile gövde renkleri de farklı görünüyor. Servise sorduğum da tamponların plastik olduğu için boyanın farklı göründüğünü söylemişti.
  10. Teknolojinin gücü oranın düz olmasına yetmemiş galiba.
  11. Anladım, ben kendi aracımda denememiştim. Bilgi için teşekkürler Yavaş yavaş öğreneceğiz.
  12. Otomatik vites yeni kullanıyorum pek anlamadığımda sormak istiyorum Geçen serviste bir otomatik araca binip vitesleri kendi aracımla geçişleri kıyaslamak istedim vitesler P konumundan diğer konumlara geçmedi. Kilitli miydi ya da kontak kapalı geçmiyor mu?
  13. Kasım da aynısının kum grisini 49 300 e aldım.
  14. İnşallah kısa zamanda öğrencilerimizle Anıtkabir ziyaretine gideceğiz.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.