Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Portalsepeti Ve Hd-V 1.9 Illetlerinden Nasıl Kurtulacağım.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Yakında aldığımız Lenovo notebookta McAfee vardı süresi doldu. Comodo yükledik. 

Sorun yoktu 

Sonra bizim oğlan STEAM ve bir iki oyun yükledi. 

Şu an lanet iki hijack virüs sorunumuz var. 

Biri portalsepeti. Bu şerefsiz ana sayfayı ve default search engine i kendisi yaptı. 

Bir de HD-V 1.9 diye bir şey var. Bir tane .exe si var. Kaldırılamıyor. 

Chrome a kendini eklenti olarak ekliyor. Silsen de inaktive de etsen anında yeniden ekleniyor. 

Win 8 , 64 bit, TR. 

İnternette bir sürü çözün anlatılmış. 3-4 tane denedim kesinlikle olmuyor. 

Format dışı çare bilen var mı ? 

Yanıtlama zamanı:

Abi internet exp masaüstü simgesine sağ tıklayıp özelliklerde genel bölümünde bir link olması lazım.Bu tür spamlar diyim genelde sonuna kendi adresini ekleyip sürekli anasayfayı kendi adresine aktarıyorlar.Siz bu linkte en sonda spam olan adresi silince anasayfa hatası düzelmesi lazım.Ben avast kullanıyorum 1 yıl ücretsiz kullanma hakkı veriyorlar bize.Tavsiye ederim.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Abi internet exp masaüstü simgesine sağ tıklayıp özelliklerde genel bölümünde bir link olması lazım.Bu tür spamlar diyim genelde sonuna kendi adresini ekleyip sürekli anasayfayı kendi adresine aktarıyorlar.Siz bu linkte en sonda spam olan adresi silince anasayfa hatası düzelmesi lazım.Ben avast kullanıyorum 1 yıl ücretsiz kullanma hakkı veriyorlar bize.Tavsiye ederim.

O ilk önerilen ..onu yaptım ama olmadı .

appdata daki tüm reg dosyalarını falan da sildimama  kafi gelmedi. 

Yanıtlama zamanı:

Allah kurtarsın demekle başlıyorum. Geçenlerde portalsepeti denen pislik benim bilg. vardı. İnternette yazılan 6-7 çeşit şeyi denedim hiç biri işe yaramıyor. Sistem geri yükleme yaptım düzeldi ama bu defa da chrome u açmadı. Bizim kayınço bilg. müh. okuyor, ona götürdüm. Onlarda aralarında konuşmuşlar bir çok kişi formattan başka yol yok demiş, bizimki de inatlaşmış yaparım diye. Üstüne ben bilgisayarı götürdüm yaklaşık 3 saat sonunda yaptı. Ama daha sonra başka bilg. tekrar denemiş ve tam hatırlayamamış. Herhalde en kolayı format.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Allah kurtarsın demekle başlıyorum. Geçenlerde portalsepeti denen pislik benim bilg. vardı. İnternette yazılan 6-7 çeşit şeyi denedim hiç biri işe yaramıyor. Sistem geri yükleme yaptım düzeldi ama bu defa da chrome u açmadı. Bizim kayınço bilg. müh. okuyor, ona götürdüm. Onlarda aralarında konuşmuşlar bir çok kişi formattan başka yol yok demiş, bizimki de inatlaşmış yaparım diye. Üstüne ben bilgisayarı götürdüm yaklaşık 3 saat sonunda yaptı. Ama daha sonra başka bilg. tekrar denemiş ve tam hatırlayamamış. Herhalde en kolayı format.

Sanırım belgeleri kopyalayıp format atmak (sistem ilk halini geri yükleme) dışında çare yok :( 

Yanıtlama zamanı:

Sanırım belgeleri kopyalayıp format atmak (sistem ilk halini geri yükleme) dışında çare yok :(

Aynen abi. En kolayı o olacaktır.

Yanıtlama zamanı:

Walla şu 60₺ nin üzerine yatmaya çalışıp, 10₺ hediye çeki veren firmanın işi gibi geldi bana :):):) virüs mü gönderdi ne yaptı :):):):):):):))

Yanıtlama zamanı:

İki gün öncede bana bulaşmıştı.

Formattan önce bir dene.

Sistemi geri yükleme yaparak kurtuldum

başka çözümü bulamadım

Fahrettin Karakoç tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.