Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Hasan Dilber

Üye
  • Toplam İleti

    16
  • Katılım

  • Son ziyaret

Hasan Dilber Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    BANDIRMA
  • Arabam:
    Focus 1.0 ecoboost tit.
  • Meslek:
    MEMUR
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

1.109 profil görüntüleme

Hasan Dilber's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

0

Toplam Beğeni

  1. Turbo benzinli motorlar 1.0 ve1.5 ecoboost gelmeyecek mi yani bu otosan zihniyetinden bişey olmaz
  2. Şimdi 1.6 atmosferik ne oldu ülkemize gelmeyecekmi
  3. Benim aracım Haziran 2013 üretimi araçta sorunlu eski tip hortum yok. Yeni tip hortum takılı. Herhalde bu sorun 2012 modellerde çoğunlukta.
  4. Aynı ses benim sürücü koltuğumdanda gelmekte. Yıllık bakımda serviste sorunu belirttim. Aracı teslim almaya gittiğimde biz bulamadık herhangi bir sorun yok dediler. Aynı gacırtı aracımda hala devam etmekte.
  5. Ses ön konsoldan motordan geliyor gibi. Tıkırtı veya tırıltı gibi değil daha çok titreme hissi veriyor.
  6. Hepinize günaydın. 3-4 sabahtan beri aracım ısınıncaya kadar araçtan bir titreme sesi gelmekte. Daha önce böyle bir şey olmuyodu. 3-4 sabahtan beri var. Araç ısınınca yolda giderken 5-6 dakika sonra titreme sesi kesiliyor. görüşlerinizi bekliyorum.
  7. Aracım spor paket üzerinde gelen lastikler Continental conti sport contact 3 215/50/17 ölçülerinde Bu arada aracı Kasım 2013'te teslim aldım.
  8. mesut bey aracınız hayırlı olsun. bendede spor paketli olanı var. Acaba aracınızı hangi ay teslim aldınız.
  9. Aynen Cem hocam benin söylemek istediğimde buydu. VW'de 2014 fiyatlarını açıkladı. Ama otosanın fiyatları doğuş otoyu geçti. Doğuş oto 4-5 binlik bir zam yaparken otosan 9-10 binlik bir zam bindirdi bu işte bir ayarzıslık var.
  10. Tabikide öyle; Zaten Focus benim gözümde Golften daha üstün bir araç. O yüzden Focusçu oldum. Ayrıca doğuş otonun pazarlama stratejisi sonucunda vw fiyatlarını yüksek tutuyodu. Şimdi aynı stratejiyi Ford otosanda belirlemiş gözüküyo.
  11. Ford Otosanın zam oranı volswagen'i bile geçmiş. Ford Focus Wm Golf'ten bile pahalı duruma gelmiş sanki .
  12. 1.0 Ecoboostların kredi kampanyası varmıydı. Ecoboostlara sıfır faiz kampanyası yok diye biliyorum.
  13. Arkadaşlar Merhaba bugün 1 aydan beri beklediğim Focus 1.0 Ecoboost Titanium + smart + spor paket aracımı teslim aldım. Araçta spor paket gerçekten çok hoş duruyor. Aracı çok tok ve karekterli gösteriyor. Aracımla bugün şehir içi şehir dışı biraz dolaştım. Aracım şu an 50 km de biliyorum şu an rodaj zamanı ama aracın yakıt ortalaması şu an 16 litreyi gösteriyor baya bir yüksek gayet devirli kullanmama rağmen. Daha sonra bu ortalama biraz daha düşecek biliyorum fakat Aracımın lastikleri 215/17/50 bu lastik çapı 16 İNÇ lik lastiklere göre yakıt tüketiminde ne kadarlık bir fark yaratır. Cevaplarınızı bekliyorum....
  14. Arkadaşlar Merhaba aranıza yeni katıldım.Bende FOCUSCU olmak üzereyim. Kısmetse bugün Focus hb 1.0 Ecoboost titanium + smart paket + spor paket siparişi vermek üzereyim. Spor paketi daha önce başka bir araç üzerinde gördüm çok ta hoşuma gitti. Jantlar aracı çok değiştiriyor gerçekten bence focus hb alıcaklar spor paketi düşünmeli standart titaniumdaki kötü görünümlü jantlardan kurtulduğumuzda aracı çok öne çıkartıyor bence. Fakat şöyle bir sorum olacak 1.0 ecoboost standart lastikleri 215/55/R16 spor paketinki ise 215/50/R17 yani jant büyüyor yanak daralıyor acaba bu büyüme ve daralma yakıt ve konfor açısından ne kadar fark eder sizce. Yoksa pek bir fark olmaz mı. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.