Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ford Mondeo Vignale Üretime Hazır (Son Bilgi Ve Fotoğraflar)

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

vignale nin içindeki özeni mondeo ya gösterseler yeterdi

Ön kaput ve bagaj kapağında hafif uyumsuzluk var onun dışında içerde bir sorun görmedim

• Yanıt 65
  • Görüntüleme 23,2k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Hakan Saraylı
    Hakan Saraylı

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

fört amblemi nie atılacakmışkine?  ... laci ovalime sulanma abijim, sen git geyiğin boynuzlarını parlat alalalalala!    

• Kaan Yagizer
    Kaan Yagizer

güncelleme / düzeltme yapıyorum ...   Vignale iki ayrı motor seçeneği ile gelecek    Seçenek bir - 2,0TDCI 180PS A/T Seçenek iki - 2,0 GTDI 240PS A/T  ...beh, beh, behhh

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ön kaput ve bagaj kapağında hafif uyumsuzluk var onun dışında içerde bir sorun görmedim

torpido kapağını bi sallayın bakalım nasılmış ?
Yanıtlama zamanı:

torpido kapağını bi sallayın bakalım nasılmış ?

Hocam benim mondeonun torpidoda sıkıntı yok fakat söylediğiniz problem test aracında vardı,başka arkadaşlarda belirtmiş

Genel görüş bildirebilirim bu konuda ''olmamalı''

Yanıtlama zamanı:

Fiyat güzel, bu arabayı passat ile kıyaslamak istemiyorum ama tek rakibi o var o yüzden kıyaslanırsa 2.0 TDi CR'den aşağıda konumlanmış, bu arabayı neden passat ile karşılaştırmak istemediğime gelince; Vignale'nin ayrı bir yeri olacak, özel ilgi, özel servis hizmetleri, konaklama, ulaşım vs.. gibi özel VIP hizmetleri olacak ve Ford bunu bu araca özel bir konsept olarak sunma çabası içinde görünüyor, umarım başarır ve devamı gelir. (bkn. Vignale kapıdan girdiğinde tüm servis çalışanları hazır ola geçecekler :D)

Sonuç olarak piyasa geneline baktığımızda kaliteli 2.0 arabalar fiyat olarak zaten 150k ve üzeri olarak konumlanacak o yüzden Vignale özellikle ayrıcalık isteyenler için iyi bir seçenek olacaktır.

• 6 ay sonra...
  • 1 yıl sonra...
  • 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Sahiden @Yakup Çağatay bu  vignale ne kadar satti varmı elinde bi bilgisi..  satmaktan ziyade prestij için mi bu vignale ? 

Yanıtlama zamanı:

NTV'de "Arka Koltuk" programında Vignale kullanılmıştı. Araba her şeyiyle "Ben burdayım."diyordu. 

Yanıtlama zamanı:
4 dakika önce, Serkan Z. yazdı:

NTV'de "Arka Koltuk" programında Vignale kullanılmıştı. Araba her şeyiyle "Ben burdayım."diyordu. 

Aynen bende izlemiştim.. ama yakup'un dediği gibiyse prestij olayı.. Kalite isteyene kalite var demek için ama o kadar parayada adam bmw audi vs  alır ya neyse :D hayırlısı 

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
8 dakika önce, Serkan Z. yazdı:

O sponsorlukla verilmişti program bitince o arabayı sürdüm ben de :D Videosunu da yüklemiştim.

Yanıtlama zamanı:

İzleyeyim hemen. Yola focuslada var mı?

--5 dakika sonra eklendi--
15 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı:

Videosunu

Yoksa youtube'ta mı?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
11 dakika önce, Serkan Z. yazdı:

İzleyeyim hemen. Yola focuslada var mı?

--5 dakika sonra eklendi--

Yoksa youtube'ta mı?

Yeap, her yerde :D 

https://anasayfa.focusclubtr.com/mondeo-2-0-tdci-vignale-test-surusu-turkce-inceleme/

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Benzer İçerikler

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.